Feng Shan Shi

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:01

A vůbec Rozo.Proč už mi dávno ti lidé co sem měl navštívit jejich školy nezavolali???Jedinou školu z Prahy kterou sem kdy navštívil byla škola pana Rzounka a to už je hodně dávno.Později sem tu školu doporučil známemu jménem Lukáš Novák a ten je tam dodnes.Ten mě ale jako projev vděku vyhodil ze svého pronájmu kde sem bydlel a dodnes nevim z jakých důvodů-velkou roli tam ale hrálo asi Ego...Dál žáky pana Rzounka rozebírat nebudu.Spíš mu někdy cinknu a zeptám se ho co sem mu udělal.Fakt sem na to zvědav.Viděl sem ho dvakrát v životě,ale asi sem mu něco udělal.Co kromě toho že ho doporučuju lidem???Fakt nevim,ale vim že kdyby byl solidní tak už mi dávno cinkne.Takže to je vše.S nikym jinym z Prahy kdo dělá kung fu se neznám.Kromě ještě mých dalších dvou učitelů.Takže nechápu proč nepíšeš.. :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:02

for Roza-Asi nemáš co viď???To je mi líto. :? :? :?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:09

for "šnek" :lol: To je přesně ono chlapíku.I to co psal Jox.Pomluvy mě serou a proto píšu co sem slyšel.Nemám je rád a někdy to může vyznít tak že vážně pomlouvám.Já sem např jen napsal že Sifu Hušek tvrdil o Lam Chun Singovi že nic moc neumí a to samé P Dostál.Víš co???Zavolej a zajdem za nima,abyste neměli možnost to tu překrucovat.OK???Na tvrdku.Jako čestný lidi!723383173Proto píšu že mě česká kung fu scéna odrazuje.Já nepomlouvám.Jen sem se vyjádřil a není mým záměrem někoho špinit.®ádné "roušky"
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:14

A nebo-pošlete mi všichni svoje čísla.Obvolám Vás a začnem obcházet lidi kteří mě pomlouvali.Nechci se být.Chci to od nich jen slyšet.Pan Rzounek se se mnou bavil úplně normálně u jednoho stolu v jedné čínské restauraci před pár měsíci a teď všem říká toé co tvrdí Roza???Tak to sem fakt zvědav.Pište volejte.Děkuji :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 24. říj, 2005 15:17

littlearts: Jo je ono co jsem psal? Taky jsemti položil votázku...
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:22

Jak sem řekl.Napiš či zavolej.Oceníme to všichni a pak to sem že si se se mnou zkontaktoval a vše si prověřil napíšu.Abych tu nebyl já za toho špatného. :wink: :wink: :wink: kONČIM.a TĚ©IM SE NA vÁS. :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SDFD

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:23

I MALÉ TAO JE TAO
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 24. říj, 2005 15:27

littlearts - asi by bylo nejlepsi se Lukase zeptat ,co myslis. :?: Ba ne ,lepsi bude chovat se jak hysterka a ublizene vyrvavat o egu.......
Jak znam Lukase ,nejspis to bylo proto ,ze uz nechtel ,abys tam bydlel.To by ale neznelo tak zajimave ,vid.Na rozdil od tebe se na to Lukase zeptam.
Ad cinkani komukoliv - to ,co se ti snazim vysvetlit je ,ze ani nemusis nekomu neco hrozneho provest ,vysrat se pod oltar nebo zapalit skolu - uplne staci ,jak jsem jiz psal ,jak se tady prezentujes - clovek bez taktu a vychovani ,ktery ma tendenci maskovat to uprimnosti.Proto se nediv ,ze s tebou nechce nikdo mit nic spolecneho.
Proc by ,proboha mel kdokoliv cinkat TOBE 8O :?:
Proc to davas do vztahu se solidnosti :?:
Nechci nijak snizovat tebou dosazene vysledky ,ale neprecenujes se trochu....?
Tak co ,odpovis mi ,prosim ,na tu otazku?
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 24. říj, 2005 15:31

mimochodem - ja jsem ani v jednom ze svych prispevku nenapsal cokoliv o sifu Rzounkovi.Tim spise jsem ho necitoval.
paranoia ,littelartsi?
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:32

NA TU U® SEM TI DÁVNO ODPOVĚDĚL.MUSÍ© SE SOUSTŘEDIT VÍCE NA PŘÍTOMNOST.DOUFÁM ®E ZAVOLÁ©.SPOLEČNĚ LUKÁ©E NAV©TÍVÍME A V©E SI VYŘÍKÁME KDY® TĚ TO TAK TRÁPÍ.A TAKÉ MI ŘEKNE© KDO V©ECHNO MĚ NEMÁ RÁD...??? :lol: :lol: :lol: OK???JAK SEM ŘEKL-NECHCI ABY SE TU NIC PŘEKRUCOVALO TAK®E MI SEM NAPI© SVÉ ČÍSLO A JÁ HNED JAK BUDU V PRAZE CINKNU.ok??? :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:35

NE NE TYS PSAL O RŮZNÝCH ©KOLÁCH KTERÉ MĚ NEMUSEJ A MNE NAPADL AKORÁT RZOUNEK,PROTO®E JAK SIS ASI NEV©IML TAK SEM PSAL ®E JE TO JEDINÁ ©KOLA V PRAZE KDE SEM BYL. :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Littlearst

Příspěvekod PC » pon 24. říj, 2005 15:35

Prosimvas, uz nekdo tomu Littleartsovi vycinkejte.... :D
Napise zde nekdo konecne nejakou overenou informaci ohledne soboty?
Diky

to Little...: Zaloz si vlastni forum, a tam se venuj svym tematum :!:

zkus se ridit timto, kdyz uz tady neustale filosofujes:

Starí Rekové vedeli, že si Sokrates velmi váží znalostí.
Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá:
"Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvedel o tvém príteli?"
"Pockej chvilku," odpovedel Sokrates. "Než mi cokoli rekneš, rád bych te
podrobil zkoušce. Ríká se jí zkouška trí sít."
"Trí sít?"
"Presne tak," pokracoval Sokrates. "Než mi zacneš vyprávet o mém príteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi rekneš.
První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš
ríct, je pravda?"
"Ne," odpovedel ten clovek, "vlastne jsem to jenom slyšel a...."
"Dobre," rekl Sokrates. "Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo
není. Ted vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém príteli ríct neco dobrého?"
"Ne, naopak..."
"Takže," pokracoval Sokrates, "chceš mi o nem ríct neco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale porád ješte mužeš zkouškou projít, protože zbývá ješte jedno síto. Jmenuje se Užitecnost. Je mi to co mi chceš o mém príteli ríct užitecné?"
"Ne, moc ne."
"Dobrá," uzavrel Sokrates, "to co mi chceš ríct není ani pravdivém, ani
dobré, dokonce ani užitecné, tak proc bys mi to mel vyprávet?"
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

lam chun sing

Příspěvekod kachna » pon 24. říj, 2005 15:37

littlearts: ehm, mozna nepomlouvas, kazdopadne moc kecas a to pekny nesmysly.. Nejdriv si over, jaxe veci skutecne maji a pak to tady datluj. Timhle zpusobem vrhas nejen spatny svetlo na Huska a Macka, ale i na Lam Chun Singa - cili abych ukazal i "druhou" stranu mince, kterou jsem skutecne videl a zazil (nikoliv jedna baba povidala):

1) osoba Lam Chun Singa - jeho gf je numero uno. Mel jsem moznost ho poznat a cvicit s nim spolu se sifu Mackem a jinymi nejen minuly rok v Hong Kongu a v Cine, ale i na kazdorocnich seminarich poradanych v CR. Hungga cvici od malicka, to, co dokaze, jsem videl jen u malo takovych (a ze jsem par ruznych sifu cinskych necinskych uz videl :) ). Co se tyce tresu rukou a neschopnosti stat na nohou, no comment :wink:

2) bung bo - jedna se o hungga verzi, me osobne se trebas libi mnohem vic nez klasika, mozna nekomu prijde jak v kreci :) , kazdopadne prakticky je velice uzitecna. Apropo, bung bo v podani Lam Chun Singa je jedno z nejlepsich, co jsem kdy v zivote videl..

3) komedianti - k tomu, at se radeji vyjadri sifu Husek ci od koho si to "domnele" slysel.. Alkas je prima, exhibice byla taky prima, proc by mel nekdo rikat takovy nesmyslny veci?

normalne do diskuznich for neprispivam, byl jsem tak nucen pouze ucinit na zaklade nesmyslnych pomluv Lam Chun Singa, ktereho si velmi velmi vazim..

Petr

ps. ja ti volat nebudu, ale jestli se v tom tady budes babrat, jsem si jist, ze nekdo od sifu Macka ti jiste zavola :) no offence
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:39

FOR PC-TO JE HEZKÝ-DĚKUJI.MYSLIM ®E TO POTŘEBUJE SPÍ© ROZA.DOUFÁM ®E SI TO PŘEČTE VÍCKRÁT.UPLNĚ NEJLEP©Í BY ALE BYLO MI ZAVOLAT POKUD MU LE®IM V ®ALUDKU.TO ®E HU©EK ŘEKL O LAM CHUN SING A P DOSTÁL JE PRAVDA.RÁD BYCH JE©TĚ NE® TO ZAČNU ŘE©IT UZAVŘEL S NĚKTERÝM Z VÁS SÁZKU ®E TO TAK JE.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:41

A PRO KACHNU-JÁ O NĚM NIC ©PATNÉHO NEŘEKL TAK SI SUNDEJ BRÝLE A UVOLNI SE :!: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SDDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:44

JE©TĚ MÁ NĚKDO NĚJAKÉ ARGUMENTY???ZAČÍNÁ MĚ TO BAVIT. :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sds

Příspěvekod jox » pon 24. říj, 2005 15:46

littlearts píše:Napiš či zavolej.
Esi je ti smutno že ti nikdo nevolá, tak můžeš cinknout třeba Huškovi, a zeptat se ho, esi fakt řikal že kluci od Macka sou komedianti. Dyž už si přísahal na smrt.
--------------------------------------------------------------
Víc by mě ale zajímalo téma.
Kdo jste byl ve FSS? Co jste tam viděli? Copak kluci uměj? Je ňáký videjko :wink: ?
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:48

SMUTNO MI VÁ®NĚ NENI :lol: :lol: :lol: TO ®E NIKDO NEMÁ ARGUMENTY ANI NEVOLÁ POCITUJI JAKO VÍTĚZSTVÍ PRAVDY A TO MI STAČÍ :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:50

JE VIDĚT ®E MŮJ ČAS SE NAPLNIL A POCITUJI SILNOU ÚLEVU ®E SEM ZDE DOKÁZAL OCENIT INTRIKY KTERÉ ZDE OBČAS PROBĚHNOU. TAK®E SBOHEM SOUDRUZI!!!ZAVÍRÁM BRÁNU :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

SD

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 15:54

BRÁNA UZAVŘENA :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...