Bojové využití tai-či

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod bojovaumeni.cz » stř 26. pro, 2007 13:03

(nejen) pro uživatele wushupetr: chovej se slušně a diskutuj, mírni se ve výrazivu a invektivách, nebo budeš zabannován, tečka
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod diablik » stř 26. pro, 2007 13:21

bojovaumeni.cz píše:(nejen) pro uživatele wushupetr: chovej se slušně a diskutuj, mírni se ve výrazivu a invektivách, nebo budeš zabannován, tečka

8O 8O :evil: ..to snad nemyslite vazne :?: ..kde ste boli ,ked tu "radil" jehovista-moonista-falungista Jiri :?: ..vtedy ste mali "bannovat" ..som sklamany vasim pristupom :? :(
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 26. pro, 2007 13:50

bojovaumeni.cz píše:(nejen) pro uživatele wushupetr: chovej se slušně a diskutuj, mírni se ve výrazivu a invektivách, nebo budeš zabannován, tečka

Diskuzi sleduji a domnívám se, že wushupetr je v této diskuzi slušnější než mnozí "ostřílení" borci... :roll: :roll: :roll:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 26. pro, 2007 13:51

diablik píše:

8O 8O :evil: ..to snad nemyslite vazne :?: ..kde ste boli ,ked tu "radil" jehovista-moonista-falungista Jiri :?: ..vtedy ste mali "bannovat" ..som sklamany vasim pristupom :? :(

Třeba je to spiknutí Falun Dafa :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » stř 26. pro, 2007 13:55

Admin styd se :?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bojovaumeni.cz » stř 26. pro, 2007 14:09

pánové, než začnete hulákat, všimněte si prosím, že Jiří varování dostal taktéž, a diskuse o FLG byly zamknuty, ok?! sekty ani nadávky do fašounů tady nechceme. diskuse, respekt
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod bojovaumeni.cz » stř 26. pro, 2007 14:13

zde

http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... ght=#80662

i v SZ:

"diskutuj na jina temata nez kontraverzni jako FLG/FLDF, nebo budes zabannovan. tecka"

takže klid, pokračujte v slušné diskusi
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Sennin » stř 26. pro, 2007 14:28

bojovaumeni.cz píše:pánové, než začnete hulákat, všimněte si prosím, že Jiří varování dostal taktéž, a diskuse o FLG byly zamknuty, ok?! sekty ani nadávky do fašounů tady nechceme. diskuse, respekt

Aha...
Máš skoro fašistický názory rozárko.
a
eeeeee ne pro něj nic, to je furt to samý fašistický psaní....
...

...to jsou ty nadávky do fašounů??? No nic, myslel jsem, že nadávky znějí jinak :wink:
:lol: :lol: :lol:

EDIT: Jako redakce na to máte samozřejmě plné právo a svůj názor. Já jen zírám, že v jiné diskuzi (o D. Landovi) se to slovně "fašistama a skinheadama" jen hemžilo a byly tam i horší "nadávky" a ono nic a tady se dvakrát vysloví "fašistický" a už se hrozí zabannováním...
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » stř 26. pro, 2007 15:40

Jasne, ale stejne tomu, ze by ceska tj scena nejak vyrazne zmenila, neverim.
Casem mozna ale jo, kdo vi... Kdo se chce tj opravdu ucit, tak neco nasetri a odjede do ameriky...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » stř 26. pro, 2007 16:32

4 bojovaumeni.cz

1) Nádával jsem do fašounů? NE, jen jsem řekl že to je názor jim bodobnej.

2) jestli budu mít zákaz jen za tohle, že hájim lidi a jestli budu mít zákaz od slepých hlupáků jako ty, pak jsem za ten zákaz vděčnej a jsem na něj pyšnej. takže očekávám zákaz a se vší úctou polib mi prdel. tak a teď jsem konečně neslušnej a konečně máš důvod mě vykopnout.

přeji hezký den
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » stř 26. pro, 2007 16:33

wushupetr = Petr Votava, kdyby to někoho zajímalo, páč co jsem napsal, za to se nestydím.
Mějte se :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » stř 26. pro, 2007 16:34

Sbohem :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » stř 26. pro, 2007 16:35

...malá kulturní.....proč má pořád někdo pocit, že TJQ tu dělají pouze ti co jsou vidět, já osobně věřím, že těch, které určití lidé pokládají za ty "pravé bojovníky TJQ" bude v ČR daleko víc, jen se o nich neví a nebo se o nich nemluví. A proč asi, třeba jsou také znechuceni děním u nás a kvalitou lidí. A popravdě, ani se jim nedivím, ale nějaké vylévání srdce, jako tohle je lepší než tohle, na to už nevěřím. A neodpustím si, lidé co chodí na soutěže mají své sestavy, ale neznamená to, že neumí nic jiného a totéž by platilo i u lidí, kteří budou dělat jen tradiční, tak povětšinou umí i soutěžní atd. To jsou formy a sestavy, to, jestli je dotyčný umí použít je věc druhá a zase tu jde o to, zda má možnost si to vyzkoušet. Moje zkušenost praví, když má člověk zájem, tak mu stačí ukázat kousek, ale jen zájem není vše, pak ten dotyčný musí jít a musí to zkoušet a ne jen se bavit kde mu co proudí atd. Bleeeee tfuju tajxl.

...takže první hoď kamenem ty jenž jsi dokonalý.....a mám pocit, že to si o sobě myslí hodně lidí.....ach joooooo
Naposledy upravil xiexie dne stř 26. pro, 2007 17:55, celkově upraveno 1
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 26. pro, 2007 16:35

To se to teda rozjelo.No mně by zajímalo kolik lidí zde když začli cvičit taij chi věděli o co jde?já se těm kvalifikovaným nedivím že učí tchaj chi jako zdravotní cvičení potřebujou z něčeho žít.Totiž asi není poptávka po tchaj chi jako bojovém umnění.A je to tím jak se dostalo do podvedomí lidí hned na začátku.mimochodem žadná tchaj chi škola nemá na webu žadný pořádný informace co vlastně tchajchi je.Ano je tam třeba napsáno že se začíná sestavou a pak se nacvičují aplikace.Ale človek by rád přece jen něco víc,aby měl představu
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » stř 26. pro, 2007 16:38

Diablik - SZ
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 26. pro, 2007 23:07

ghekon píše:Jasne, ale stejne tomu, ze by ceska tj scena nejak vyrazne zmenila, neverim.
Casem mozna ale jo, kdo vi... Kdo se chce tj opravdu ucit, tak neco nasetri a odjede do ameriky...
joooooo to je vono, protože nejlepší tajči je v Americe!!!
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 26. pro, 2007 23:20

O zoufalé situaci v oblasti Taiji v ČR svědčí i to, že vznikla tahle diskuze. Každejvo tom ví prd ale všichni vědí, že je to "neůčinný". WUshuPetr v tom příkladě s tou babičkou a Zhaihuou(Když jsem dřív vypomáhal s výukou u Zhai Hui na Taiji, cpal jsem tam jednu babičku do těžkýho postoje, Zhai Hua řekla, že je to pro ní těžký a ať to dělá jinak. A vo tom to celý je. ) si naprosto pleteš pojmy, zaměňuješ vysoký a nízký (těžký a lehký)za SPRÁVNÝ a NESPRÁVNÝ. I ta babka se dá postavit do správnýho postoje, i když vyššího a méně namáhavýho, nikoliv do postoje zkroucené vrtule, jak to praktikuje např.sdružení taoistického taiji. (Americké tajčíííí to je vůbec síla, lidi zkřivený jak paragraf, stojící jak vyvrácený kůl v plotě a k tomu hromady filozofie na úrovni Calábka z prstem v nose), o nějakém "bojovém" taiji äni nemluvě, to neumí nikdo, protože nikdo v čr nemá výdrž trénovat tvrdě jak se má,natož pochopit smysl učení "aplikací" tajti na základě představ z karáte, zato plný huby čaker a energií, blééé taky bleju jako Xiexie. Přitom takový Wingchun a Taiji mají k sobě tak blízko, jako by to bylo z jedný vesnice, rozdíl je akorát v tom, že Wingchun u nás cvičeji lidi jak se má a taiji jak se nemá.A to i lidi jako Zhaihua nebo Qin jsou prostě tklačený neviditelnou rukou trhu,rád bych viděl, jestlipak to cvičí tak, jak se to učili voni?
Naposledy upravil pavela dne čtv 27. pro, 2007 10:33, celkově upraveno 1
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 10:32

Pavla: A kde je podle tebe "dobré" taiči?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 27. pro, 2007 10:37

ghekon píše:Pavla: A kde je podle tebe "dobré" taiči?
Copak to nevíš ty bláhový? Nejlepší TAJČÍ má přece ZORKA JANDOVÁ :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 27. pro, 2007 10:38

Jenom skoda, ze toho nechala kdyz zjistila ze v taici se uci utoky na genitalie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne vazne, kde je podle tebe "nejlepsi" taici, ktere se da povazovat za BOJOVE umeni?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...