Moc se mi libi jak to shrnul Fejou v odstavci For All, vidim to v podstate stejne.
Asi uz jen k Ukropove provokaci..

Moderátor: pm
Miro píše:Luen,
len sukromne - vies dobre, ze som nenapisal, ze sparovanie je blbost. Len to, ze v tradicnych cinskych bojovych umeniach nie je, teda aspon nie v takej forme, ako sa to prevadza u nas, na styl boxu. Vsetko to akoze sparovanie sa robi pomocou duanlian, ale duanlian je koordinovane (na zaciatku viac, neskor menej). Podobne ako v zapase ci v jude sa nesparuje boxom, tak sa nesparuje "a la box" ani v cinskych bojovych umeniach. Tot vsjo. Ale mas pravdu, nema to cenu...
Miro
fakt píše:Janoj píše:Roza a Fakt,
zjišťuji, že na vás kluky z Kladna a Písku my Plzeňáci prostě nemáme![]()
A to jsem si myslel, jaké v Plzni pro to máme předpoklady a zdroje, a nebojím se to říci, i pra-zdrojeZdá se, že ty základny v Božkově a blízko středu města jsou prostě málo
![]()
![]()
Její často používaný název je " Couvnout a odehnat opici"![]()
Zdraví vás všechny,
Janoj
Japa se máš Janoj
Vůbec se nepodceňuj. Plzeň je pro mne bezvýhradnou inspirací. Stal se z ní tedy téměř 100% pitný režim.
Božkov mi trošku s..e se svojí cenovou politikou, ale plachetnice jsou pořád levnější než fernet.
Jinak rád se naučím jak couvnout a zahnat opici. Mě se osvědčilo nakoupit opici na vesnici a odnést jí pak do města na zádech. Často po cestě sama sleze a já pak můžu klidně spát.
RBR píše:luen píše:Toz do Olomoca se letos nedostanu, ale pristi rok to bude na 100%
OK. Těším se. Jen nespěchej. Ze začátku roka očekávám potomka, takže očekávám snížený free time, než trochu povyroste.
RBR
Janoj píše:Fakt,
Co mi, ale netěší vůbec je to, že jsem si vždy myslel, že když bydlím v Plzni, tak že to plzeňský budeme mít pro naši potřebu, my Plzeňáci, třeba za polovinu![]()
Janoj
luen píše:4Ukrop ja ho kadrove proklepnu ... tradice tradicnaku je dat si do tlamy a pak tamtez slivku nebo radeji vinko ... preci jen uz jsem dedek a nesnesu jako za mlada parit nekolik dnu v kuse![]()
RBR píše:luen píše:4Ukrop ja ho kadrove proklepnu ... tradice tradicnaku je dat si do tlamy a pak tamtez slivku nebo radeji vinko ... preci jen uz jsem dedek a nesnesu jako za mlada parit nekolik dnu v kuse![]()
Ohnivá švestková či hrušková voda se najde. I nějaké vinko z jihu se ke mě zatoulalo. Jsem na Čížky z Práglu připraven.
Pokud jde fight, jsem na tom s fýzou zhruba jak ty, takže si budeme rozumět.![]()
RBR
luen píše:RBR píše:luen píše:4Ukrop ja ho kadrove proklepnu ... tradice tradicnaku je dat si do tlamy a pak tamtez slivku nebo radeji vinko ... preci jen uz jsem dedek a nesnesu jako za mlada parit nekolik dnu v kuse![]()
Ohnivá švestková či hrušková voda se najde. I nějaké vinko z jihu se ke mě zatoulalo. Jsem na Čížky z Práglu připraven.
Pokud jde fight, jsem na tom s fýzou zhruba jak ty, takže si budeme rozumět.![]()
RBR
Ja jsem z Varu, nicmene to piti nezni vubec spatne![]()
Morava je plodna zeme, tak se na to podivame
fyzu zatim neresim, protoze to jeste nejkej patek nepujde ...
kolemjdouci píše:luen píše:RBR píše:luen píše:4Ukrop ja ho kadrove proklepnu ... tradice tradicnaku je dat si do tlamy a pak tamtez slivku nebo radeji vinko ... preci jen uz jsem dedek a nesnesu jako za mlada parit nekolik dnu v kuse![]()
RBR
Ja jsem z Varu, nicmene to piti nezni vubec spatne![]()
Morava je plodna zeme, tak se na to podivame
fyzu zatim neresim, protoze to jeste nejkej patek nepujde ...
Takže fýzu zatím neřešíte, ale ohromne tu kecáte o rodine Zhai, začni cvičiť každý deň a potom kecaj hospodskej žvanile
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků