Moderátor: pm
Jamamba píše:Je pravda, ze jsem se neptal wing cheunaku. Ale zkusim zjistit detaily, ale az za par mesicu, prece jen ted je moje kantonstina dost omezena, ale Pavle s tvym sifu uz jsem se po telefonu domluvil v pohode
Kanec píše:Tak jsem sehnal pěknou fošnu a uvidíme.
PM: nic nevydrží věčně, ale v singl cvičení? Tak to musel být povedený zmetek, co maj potom říkat násady na kaláče
---Ahoj Lukyne jestli rad ctes wuxia romany tak si precti neco odemne neposlouchej tam ty hovadiny.Cele je to nerealne,za prve Leung Jan nikdy nemnel otevrenou verejnou skolu,a navic nebylo jednoduche oslovit muze z vysi kasty.Natoz ho vyzvat na souboj.A narovku co byl Jeung Yim zac?Nejakej divnej napul potulnej bandita.A i kdyby to byla pravda?Kam by se v tech malejch fatsanskejch domkach s tema dlouhejma tycema vesly?Ja povazuju celou historku za setjnou smysleninu jako legendarni souboj Leung Jan v.s Wong Fei Hung.Podle mne se ti dva ani neznali.Jamamba píše:Ahoj,
omlouvam se predem, protoze vim, ze to sem nepari, ale mluvite o ty LDBG a zatim kazdej koho jsem se od CLF ptal, tak potvrdil historku o Leung Jan vs. Jeung Yim
Je pra
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků