Moderátor: pm
sun píše:..... Nezlob se, ale o penězích debaty vést nebudu, vůbec nechápu smysl takové diskuse ať se to bere s jakékoliv strany.
Každopádně ale jedna zajímavá informace z tvých příspěvku vyplynula. Myslíš si,že když si nepamatuješ ani své hesla, že jsi si správně zapamatoval informace ohledně cvičení?a veselé historky by ti taky nikdo už nevěřil. Pozdravuj v Zubří.
Kdo by si snad teď chtěl myslet že Miro je stejně jako Xiao ňákej anonymXiao píše:No a mnohi zaregistrovani maju len nick a dost (napr. Miro). Cize vlastne vsetci sme tu anonymni, vsak je to predsa internet.
littlearts píše:Proč se ptám???Rád bych se chtěl zabývat Xing i a Pakua.Prý je to ideální kombinace.Na Xing i už učitele mám,ale moc mi nevěří,takže mi za rok neukázal ze xing i nic.Akorát rozcvičku.Některým žákům kteří tam chodí kratší dobu už pár technik ze xing i ukázal,ale mě ne.No a Pakua nevim u koho.Vzhledem k tvé praxi si myslim že bych mohl cvičit u tebe.Ještě sem se chtěl zeptat jestli je dobré cvičit dva styly zároveň nebo je lepší cvičit pár let jeden a pak postupně navázat.Praxi v bojovývh uměních už pár let mám.Dík
Anonymní píše:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...
PC píše:Anonymní píše:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...
a co si ty jestli se muzu zeptat, kdyz uz nejsi schopen se alespon trochu identifikovat? to je dle meho nazoru zakladni znak srace, nepodepsat se a pomlouvat, pocitam, ze este v noci behas po ulici a skrabes lidem auta vid?
Xiao píše:- ad peniaze: to predsa nebolo o peniazoch, ale o odlisnych reakciach na tu istu vec
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků