Moderátor: pm
Katka píše:Ahoj,
...Nikdy se mi ovsem nestalo, ze by ke mne prisel souper a zacal do me hlava nehlava "busit", po pravde ani jsem to neocekavala, protoze by me to ani ve snu nenapadlo.Pokud se nekdy nedejboze dostanu do realneho nebezpeci, tak vam uprimne reknu, ze rozhodne pouziji to nejucinnejsi, to jest kopanec mezi nohy a utek,...!
Katka píše: Nas ucitel mel tolik odvahy, ze zorganizoval akci se super ideou, pokud to nekdo nepochopil, tak je mi lito, ale o dost se ochudil a jedinej poradnej chlap, je v tuto chvili panove, V.J. neboli "Cinan"!
YiWan píše:Zdar a silu,
Takze nabidka : dnes vecer, 25.10.2005, 21:00hod, Legerova 34, Praha 2, skola Mai Gei Wong Wing Chun. Jedina verejna projekce nafilmovaneho prubehu sobotnich sparringu exclusivne pro vsechny navstevniky www.bojovaumeni.cz. Staci se predstavit nickem ci jmenem nebo prijit s nekym nam uz znamym.
littlearts píše:
for I.Rzounek-Prý jste mne vyhodil z Vaší školy,kdy to bylo..???Co to ty děti mezi sebou roznášej???(ps-všimli jste si že vykám???)
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků