Miro-Seminář Baguaquan

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

fdf

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 12:20

Zajímalo by mě kdo je PC a Anonymní.Oba píšou věci s kterými mám co do činění.Něco tušim,ale takovej člověk by se snad nesnížil k těmto nicotným frázím...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

bu bu bu

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 12:26

Vypadá to že se někdo píše zápisky o tom co sem kdy napsal,takže si teď připadám jak herec který je pronásledován nějakým paparazzi.To je docela dobrá záplata na mé komplexy.Konečně si někdy v životě připadám důležítý : :lol: :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: jkj

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 12:34

littlearts píše:Tajemný littlearts byl odhalen a nazván pravým jménem.Ještě prosím někdo napište adresu a datum narození.Nemám co skrývat.Jo co ten Miro???Nějak nepíše...

Lád·a Rýdl
Bohnice samotka č.3
Praha
datum nar. 35.2.1980
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 13:17

Anonymní píše:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...

Musím se Mira zastat na základě osobní zkušenosti... Miro je mistr v tantrických disciplínách a taky v Kung-Fuck... Opravdický zážitek :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 13:39

Blanka-Kourilova píše:
Anonymní píše:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...

Musím se Mira zastat na základě osobní zkušenosti... Miro je mistr v tantrických disciplínách a taky v Kung-Fuck... Opravdický zážitek :-)

Lád·o seš vůl
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: fdf

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 13:40

littlearts píše:Zajímalo by mě kdo je PC a Anonymní.Oba píšou věci s kterými mám co do činění.Něco tušim,ale takovej člověk by se snad nesnížil k těmto nicotným frázím...

for Lada alias littlearts :-) kdo je anonymni netusim, a psal jemu, coz jsi mohl poznat podle citace, nikoli tobe, paklize ty nejsi anonymni.
Jen me proste urazi, kdyz nekdo anonymne nekoho nazve sracem, byl jsem na Mirove seminari, mozna i proto me to urazilo o to vic. :evil:
jakozto prirovnaní jsem pouzil analogii s autem (nevedel jsem, ze to muze mit nejakou spojitost s tebou 8O ), coz povazuji za stejny projev srace, jako je vyse uvedeny vykrik. takze tak.
Svou identitu, myslim, nemusim odhalovat, neb vzdy pisi pod svym nickem (vsude stejnym), a nepovazuji svou osobu za tolik dulezitou.

a ze miro nepise se ani nedivim :idea:

ted by to chtelo nejaky moudro na rozloucenou, ale nic me nenapada :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 16:08

Třeba moudro:

Miro není sráč, když je korunovanej... :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 16:26

PC píše:Třeba moudro:

toto nebylo z meho komplu

Zacinas me trochu stvat, asi se teda kuli takovejm sracum jako jsi ty budu muset zaregistrovat.

Je tu nekdo, kdo muze zjistit odkud se psal predchozi prispevek?
Predem dekuji.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 18:41

No koukám že se to tu nějak všechno pomotalo a absolutně zdegradovalo.Takže to moudro na konec bude citát od Konfucia:I malé tao je tao a i velké hovno může být malým hovnem"
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

LáĎa

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 18:49

Tak tohle jsem já nepsal:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...

Musím se Mira zastat na základě osobní zkušenosti... Miro je mistr v tantrických disciplínách a taky v Kung-Fuck... Opravdický zážitek Usmívající

Někdo se mě tu snaží pošpinit.Prokaž se Robine Hoode.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

hgh

Příspěvekod Anonymní » úte 23. srp, 2005 21:36

Anonymní se asi nepředstaví,tak toho nechám.Ty bohnice neberu.Lepší je Kroměříž-tam prý dávaj elektrošoky.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: hgh

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 8:20

littlearts píše:Anonymní se asi nepředstaví,tak toho nechám.Ty bohnice neberu.Lepší je Kroměříž-tam prý dávaj elektrošoky.

Ty bs potřeboval spíš lopatu do ruky
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 9:10

PC píše:

Zacinas me trochu stvat, asi se teda kuli takovejm sracum jako jsi ty budu muset zaregistrovat.

Predem dekuji.

Příspěvek odešel z Píslu. Ale liarse můžeš potkat na tréninku u mistra Du v Praze. Nezanevři proto na Písek. Oni tam toho sráče taky nemají rádi. :x
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » stř 24. srp, 2005 11:16

Anonymní píše:
PC píše:

Predem dekuji.

Příspěvek odešel z Píslu. Ale liarse můžeš potkat na tréninku u mistra Du v Praze. Nezanevři proto na Písek. Oni tam toho sráče taky nemají rádi. :x

ne na pisek nezenavru :-) uz jsem se radeji registroval :-) mam tam par pratel a jsem v podstate jihocech, ikdyz narozen v praze :-)
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 11:33

Omlouvám se Mirovi za odvedení od tématu, ale považoval jsem za rychlejší řešení nevyčkávat a pojmenovat problém.
Slyšel jsem od přímého účastníka semináře jenom chválu na obsah, výuku, odbornost a Mirův přístup ke studentům. Děkuji Mirovi i organizátorům podobných setkání a vyslovuji přání další spolupráce.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 12:17

Lopatu do ruky to nevim.Mé IQ mi nedovoluje najít konec lopaty kterej se drží při vrtání.Je to si vlastně pletu s míchačkou.Teda s vrtačkou.S panem Mirem žádný konflikt nemám.Jen jsem mu napsal svůj názor a on to vzal,což jsem rád.S panem Du také žádnej konflikt nemám.Spíš jsem se ho ještě zastal když byl jeden čas na těchto stránkách pomlouván mimochodem také anonymy.Toť vše.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dsd

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 12:22

Co se týče těch pomluv tak nechci být konkrétní.Ani mi za to ty lidi nestojej.Lidi kteří za něco stojej říkají věci lidem přímo do očí a ne aby je pomlouvali za zády.Je to jejich ubohost.Ne moje.Asi je česká mentalita hold taková.Doufám že ne u většiny.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

fdf

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 12:34

Vzpomněl jsem si na podobný přístup u jednoho pána z Písku kterej půl života cvičí.Strašně pomlouval jiného pána kterej také hrozně dlouho cvičí.Pán č 1 každému tvrdil že pán č 2 nic neumí,ale do očí mu to neřekl.Kde to jsme?Proč to děláme?O co nám tim jde?Nevím..Nevím..Nevím...snad jen vím že jako pacient PL Bohnice Vám nap
íšu svoji krátkou báseň kterou jsem nedávno složil pro jednu slečnu.

Lehounký vánek hladí tvé vlasy
Snaží se zachytit střípky té krásy..
Tvé oči sledují jak se mu vede
tvůj úsměv nádherný navždy ho svede..

Mějte se fajn Všichni
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 24. srp, 2005 14:01

littlearts píše:Vzpomněl jsem si na podobný přístup u jednoho pána z Písku kterej půl života cvičí.Strašně pomlouval jiného pána kterej také hrozně dlouho cvičí.Pán č 1 každému tvrdil že pán č 2 nic neumí,ale do očí mu to neřekl.Kde to jsme?Proč to děláme?O co nám tim jde?Nevím..Nevím..Nevím...snad jen vím že jako pacient PL Bohnice Vám nap
íšu svoji krátkou báseň kterou jsem nedávno složil pro jednu slečnu.

Lehounký vánek hladí tvé vlasy
Snaží se zachytit střípky té krásy..
Tvé oči sledují jak se mu vede
tvůj úsměv nádherný navždy ho svede..

Mějte se fajn Všichni

A kdo sou panové 1 a 2 z Písku.
Koukám že ten Písek je teda exotický město.Nebo město exotů?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » stř 24. srp, 2005 17:02

Nazdarek,

Pozeram, ze sa to tu nejako zvrhlo...

Este k tym kolenam...nech to tocim ako chcem (cize aj velmi pomaly a opatrne), vzdy na tej zatazenej nohe citim jemne trenie v kolennom klbe.Tiez mam svoje kolienka rada. Ake su teda tie specialne cviky na ich posilnenie, prosim?

Xiao píše:No a nemozem za to, ako cvicia ludia, ktori so mnou niekedy cvicili alebo cvicia semo tamo.
Xiao

Suhlasim s tebou, ze nemozes za to, ako ludia cvicia...ale myslim, ze si zodpovedny za to, ako ucis, ci uz svojich ziakov nazves priatelia, alebo ludia, co cvicia semo tamo. Ved predsa ucitel uci preto, aby sa ludia od neho nieco naucili a nie preto, aby im len nieco ukazal. Pokial vidis, ze niekto cvici tak, ze si moze poskodit zdravie, je podla mna spravne ho na to upozornit. Tolko moj nazor.

Ohladom niektorych diskuterov...splietli ste sa, toaleta je inde.

Majte sa fajnovo

Lydia
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...