Moderátor: pm
littlearts píše:Tajemný littlearts byl odhalen a nazván pravým jménem.Ještě prosím někdo napište adresu a datum narození.Nemám co skrývat.Jo co ten Miro???Nějak nepíše...
Blanka-Kourilova píše:Anonymní píše:Miro je obyčejný sráč, žádný mistr...
Musím se Mira zastat na základě osobní zkušenosti... Miro je mistr v tantrických disciplínách a taky v Kung-Fuck... Opravdický zážitek
littlearts píše:Zajímalo by mě kdo je PC a Anonymní.Oba píšou věci s kterými mám co do činění.Něco tušim,ale takovej člověk by se snad nesnížil k těmto nicotným frázím...
PC píše:Třeba moudro:
Miro není sráč, když je korunovanej...
PC píše:PC píše:Třeba moudro:
toto nebylo z meho komplu
Zacinas me trochu stvat, asi se teda kuli takovejm sracum jako jsi ty budu muset zaregistrovat.
Je tu nekdo, kdo muze zjistit odkud se psal predchozi prispevek?
Predem dekuji.
Anonymní píše:PC píše:PC píše:Třeba moudro:
toto nebylo z meho komplu
Zacinas me trochu stvat, asi se teda kuli takovejm sracum jako jsi ty budu muset zaregistrovat.
Je tu nekdo, kdo muze zjistit odkud se psal predchozi prispevek?
Predem dekuji.
Příspěvek odešel z Píslu. Ale liarse můžeš potkat na tréninku u mistra Du v Praze. Nezanevři proto na Písek. Oni tam toho sráče taky nemají rádi.
littlearts píše:Vzpomněl jsem si na podobný přístup u jednoho pána z Písku kterej půl života cvičí.Strašně pomlouval jiného pána kterej také hrozně dlouho cvičí.Pán č 1 každému tvrdil že pán č 2 nic neumí,ale do očí mu to neřekl.Kde to jsme?Proč to děláme?O co nám tim jde?Nevím..Nevím..Nevím...snad jen vím že jako pacient PL Bohnice Vám nap
íšu svoji krátkou báseň kterou jsem nedávno složil pro jednu slečnu.
Lehounký vánek hladí tvé vlasy
Snaží se zachytit střípky té krásy..
Tvé oči sledují jak se mu vede
tvůj úsměv nádherný navždy ho svede..
Mějte se fajn Všichni
Xiao píše:No a nemozem za to, ako cvicia ludia, ktori so mnou niekedy cvicili alebo cvicia semo tamo.
Xiao
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků