rozdiel medzi Wing chun skolami

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 11:46

Senior píše:Vážím si toho Juniore že se mnou hloupým ztrácíš čas a snažíš se mi ukázat správnou cestu,

ale ne, času mám dost, to není ztráta, nějak se zabavit musím ale moc si nefandi, já ti určitě nechci ukazovat cestu, jen píšu k tématu svoje, víš, bejbi?

předpokládám že tím nejlepším a pravým BU se zabýváš zrovna Ty a proto máš takový nadhled, nuže prozraď - které to je?

ale, takový nefunkční a zatuhlý thai box, to by tě nezajímalo

Pomoz mi.

proč?

Velký kluk jsem vzrůstem a snad už i věkem a být banditos byl vždycky můj sen, snad se mi to i díky Tobě podaří.
Zatím si to tedy užívám s nimy.

:)

ty, takovej kliďas a "chlap nad věcí" a dostane tě jedna vlouděná chyba :-) ? Podívej se kde je na klávesnici "a" a "y", ale když jsi takovej punťa na pravopis tak ti udělám ještě jednu radost - protože mně uš nebavýš, a napsal jsem vše co k EWTO člověk bez blyťý napsat může tak promiŇ uš ti neodepýšu. Ale jestli chceš tak ten pravopis zase ztučni a pořádně mi to nandej, je to k věci, ťuňťo.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 11:58

Bolo píše:Junior ty musis mat velmi neprijemny zazitok ze si taky nabruseny.
Kolko krat si dostal v zivote nieco zadarmo? A kolko krat si za tyzden velky chlapec TY? JUNIOR???

Uz som to tu pisal niekolko krat a napisem to znovu. Ten co nic nevie tak ten krici a cim menej vie tak krici viac a viac...

A medzi nami junior ty uz kricis dost...

A s tym hlupim? No ak to nevies napisat bez urazok tak si hlupy...

:-)

Bolo

PS:co cvicis ty?

Ale BOLO,
co ty víš jaké jsem měl/mám zážitky s EWTO ? Jak dlouho? S kým konkrétně? Co vím a co nevím? Nechci nic zadarmo, neboj (jenom nechci být okraden, víme pane?). Napsal jsem k věci, co ti vadí? Nemám rád EWTO. Ty jo. Dobře, to je tvoje věc. Můj názor je můj názor. Ale abych tě uspokojil ještě víc - tvrdím že WT funguje JEN proti amatérům bez zkušeností, tedy ne proti někomu co něco cvičí. Prostě je to ojebávka na lidi. Chceš to zkusit? Nejspíš bude problém s tím že jsi na Slovensku a já v Česku. Možná to chce skusit Senior? To abychom se "neprali" jen virtuálně.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » pon 15. srp, 2005 11:58

Thai box.....hmmmm....a proč když je zatuhlý a nefunkční?

...mezi námi - spíš jsem Tě odhadoval na "PC-DO"

:D :D
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 12:13

No dobre Ty thaiboxer, nehame to tak, mas svoj nazor, aj ja mam svoj nazor, chcel som len vediet preco si to myslis, nejaky ten tyzden tam uz cvicim a dost ma zaujima preco si nieco taketo myslia ludia co to necvicia a nemaju ani sajnu o tom preco su niektore veci tak ako su a preco a za co sa plati a tak o vseobecnom fungovani...

Nemam rad ludi co maju plno reci len preto ze sa chcu niekde odreagovat a vyvrsit si zlost, je to take primitivne...

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mao » pon 15. srp, 2005 12:21

Senior píše:A že bych tam měl kamarádíčka? Omyl příteli, je vidět že o EWTO vážně nic nevíš, hned od první lekce je v nás pěstována řevnivost, ba až nenávist jednoho k druhému - tohle asi taky někde ukradli! :x

no pokud se tohle opravdu deje na teningu, tak to bych okamzite sel jinam. A vzal bych vazne tvoje doporuceni "sem nechodte". S timhle jsem se nikde jinde nesetkal. Mistni sifu bude asi dost nevyrovnana nebo nevyzrala osobnost.
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 12:22

Bolo píše:No dobre Ty thaiboxer, nehame to tak, mas svoj nazor, aj ja mam svoj nazor, chcel som len vediet preco si to myslis, nejaky ten tyzden tam uz cvicim a dost ma zaujima preco si nieco taketo myslia ludia co to necvicia a nemaju ani sajnu o tom preco su niektore veci tak ako su a preco a za co sa plati a tak o vseobecnom fungovani...

Bolo

Jen abys byl alespoň trochu v obraze BOLO - EWTO 1990 - 1999 (1990-1994 I.Rzounek, 1994-1998 M.Jedlička + Kopecký). Pro toho jsem byl i jako instruktor. Za vším co tvrdím si stojím prostě proto že vím a) jak to tam funguje, b) o co tam jde . Zlatej thaibox, žádný programy a tajný hovadinky, poplatky za všechno co se tam děje (od pasu po zkoušky, licence apod) a hlavně - okamžitě a ihned ti dojde jak to běží a leží, žádný kecy okolo! Nabídka pro tebe a Seniora platí.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 12:49

9 rokov tak to si musel byt daleko, aky si mal stupen?
ja len 7 z toho 3 ako instruktor. A nic z toho co si popisal som nezazil ( iny kraj iny mrav )

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

julian

Příspěvekod julian » pon 15. srp, 2005 12:59

to junior: vyzera to tak, ze WT si cvicil pekne dlho, preco ti trvalo tolko rokov kym si si uvedomil ze EWTO je o nicom(nie len organizacia ale aj styl) ???
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Senior » pon 15. srp, 2005 12:59

Konečně mluvíš trochu konkrétně, budiž, beru, jen mě trochu překvapuje že Ti trvalo devět let než jsi poznal co je to za "špínu".
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » pon 15. srp, 2005 13:03

Mao Mao Mao
:D :D :D
Tys na tu ironii skočil??
Ale ne... :D
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 13:12

Senior píše:Konečně mluvíš trochu konkrétně, budiž, beru, jen mě trochu překvapuje že Ti trvalo devět let než jsi poznal co je to za "špínu".

Podívej, jednak jsem už psal že každý dělá občas blbosti a za druhý - prvních pár let to bylo úplně v pohodě. Sračka přišla s Konigem, panem koordinátorem Drdlou a novýma programama, který jsou jenom ojebávka, nic jinýho. Například kecy a sliby o tom že pořádně zajímavý to začne být až od 1.TG. Ale čím vyšší programy, tím víc k smíchu, ale za víc peněz. Jednou ti prostě trpělivost dojde a začneš se na věc koukat svýma očima. BOLO - kdo nechce vidět, nevidí. Kraj s tím málo co společného. Co se týče vašich slovenských instruktorů, jsou k smíchu uplně stejně jako ty český. Znám to tam ještě z doby Czengeriho i ty dnešní. Možná i tebe. Jsi z Blavy? Tam byla snad sranda uplně největší :-).
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mao » pon 15. srp, 2005 13:20

Senior píše:Mao Mao Mao
:D :D :D
Tys na tu ironii skočil??
Ale ne... :D

to jsem cely ja, duse duveriva :)
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » pon 15. srp, 2005 13:22

Mao,
nic si z toho nedělej, i Junior snad uvěřil že ho žádám o pomoc :wink:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 13:29

Mudrejsi ustupi...

:-)

Ak by sim nechcel vidiet tak by som sa asi nepytal, ze?
Zatial si ma nicim nepresvedcil! to o com pises su veci velmi stare (Czengeri a spol) vtedy to tak mohlo byt...

Pred Konigom ste tam mali Gefekeho myslim a ten bol v pohode?
Uz ti nemam co povedat.
Chcem sa len opytat, ze aky si mal stupen?

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod julian » pon 15. srp, 2005 13:54

to bolo:

ty mas aky stupen, ako dlho a kde cvicis ???
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod julian » pon 15. srp, 2005 14:18

to je pravda, buchat iba do vzduchu, to s realitou nema vela spolocneho, clovek proste musi zazit ten pocit, ked je v ceste prekazka ... myslim si, ze problem je v tom (na slovensku, neviem ako v cechach), ze treneri v podstate nevlastniatelocvicnu a WT vyucuju popri praci(nebudu predsa vreco nosit so sebou), no na treningu sme casto pouzivali lapy, rukavice, takze sme si predsad dost casto buchli, hlavne do ziveho ... skoly v krajinach ako nemecko a anglicko, treneri sa venuju svojmu jobu full time a teda maju aj svoje telocvicne, v ktorych najdes okrem mechov, lap aj rozne posilnovacie vybavenie ...
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pon 15. srp, 2005 22:11

Projdi všechny školy v okolí a vybírej ne podle stylu, ale podle instruktora.Ve obou(třechú stylech jspou instruktoři na houby, zlatokopové i super lidi co pro to umění žijou, ale to už budeš muset poznat sám...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » úte 16. srp, 2005 6:09

Ukropčány
to jsi měl smůlu na "obchodné zastúpenie"...
:wink:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod julian » úte 16. srp, 2005 9:12

ukropcany píše:OK, ale jedna vec je, že telocvičňa je prenajatá, ale druhá vec je, že na letáčiku je napísané "supermegaobrana". Okrem toho búchať do láp a do "živého" nie je to isté ako do mechu. Každé to cvičenie má svoj separátny význam a keď jedna zložka vypadne, celok je na nič. Toto ale myslím všeobecne, nevzťahuje sa to len na E/WT/O.

Zalezi od konkretnej skoly, od konkretneho ziaka ... je mi jasne, ze buchat do lapy, do partnera, nie je to iste ako buchat do mecha ... ale da sa to aj otocit, buchat do mecha nie je to iste ako buchat do partnera ... ako vravis, najlepsie je to vsetko spojit dohromady, no mechom by som nezacinal, najprv treba nacvicit techniku, potom pomaly prejst na lapy a mech az na zaver, ak zacnes mechom a technika je zla, tazko sa potom zbavuje zlozvyku ... moj nazor ... priklad z WT - pri udere vacsina novacikov, ak narazi na prekazku, tak aby bol uder silnejsi, tak pouziju pri tom rameno, ktore ide smerom nahor, tym je ale uder slabsi a narusi sa celkova balance tela ... ak tito novacikovia zacnu boxovat do mechu tym istym stylom, prakticky pouzivaju zlu techniku, ktorej sa budu musiete v buducnosti zbavit a z celkoveho hladiska ich to bude stat viac casu ...
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

rozdiel mezi wing chun skolami

Příspěvekod ata » úte 16. srp, 2005 14:14

predem rikam ze jsem dislektik tak ze v tom co napisu budou asi chyby.takze ja rikam ze mne nezajima co kdo osobe povida ale co skutecne umi.ja osobne bych nikomu od leung tinga nezaplatil ani zlamanej halir/o jejich moralnich kvalitach no co/ale jestli u nich nekdo chce cvicit tak proc mu to vymlouvate?je to jeho volny cas jeho penize,jako poprve bych ho varoval ale kdyby si ten doticnej dale mlel tu svou wt propgandu tak bych se zachoval jako cinan rekl bych;hel sory leung ting je super dobrej cvic u nej.a nazaver otazka pro wt priznivce proc si myslite ze ten wing chun je tak dobrej.
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...