Wu vs. Chan fight 1954

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod DMC » úte 05. srp, 2003 12:56

Hele ja netvrdim ze to je nejaka hezka podivana, ale fakt proste je, ze oba dva ti manici byli respektovani odbornici na kung-fu. A vzhledem k tomu, ze nima zustali i nadale, tak asi jejich vykon nikoho okolo nesokoval. (Viz take preklad komentare k tomu souboji, kde se docela vazne mluvi o pouzivanych technikach atd. http://www.sweb.cz/besouro/cz.txt ) Jak je to mozne?

Ty boje o kterych mluvis bych fakt rad videl. (Cung Leho znam, ovsem nevim jestli je to ten pravej priklad "kung-fu v ringu" - rekl bych ze jeho trenink se od treninku normalniho kung-fu bojovnika dost lisi, proste tim, ze Cung Le trenuje pro ring a v ringu.)
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » stř 06. srp, 2003 21:22

...
Naposledy upravil Miro dne ned 21. pro, 2008 16:21, celkově upraveno 2
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. srp, 2003 21:44

SuddenImpact píše:
DMC píše:Jestli si nikdy nevidel Kung-fu v praxi tak doporucuju si sehnat napr. stary UFC, kde se tu a tam nekdo ukaze(vetsinou HunGar bojovnicit

chcel bz som vidiet aspon jeden takz ufc kde vobec nejakz hungar bojovinik bojuje, a nie to este vyhrava

:evil: :evil: :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lucifer66 » stř 06. srp, 2003 21:53

ten prispevok nado mnou som ja, a ten citat nenapisal dmc ale SuddenImpact

:evil: :evil: :evil:
lucifer66
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Hungga a UFC

Příspěvekod Anonymní » sob 09. srp, 2003 17:47

osobne nevim o zadne praktikovi Hungga, ktery by se ucastnil ultimatu... vim jen, ze v uplne prvnich ultimatech byl jako nahradnik O. Paranguo, zak ucitele HG Wing Lama, ale protoze nikdo neodstoupil, nakonec do klece nesel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » sob 18. zář, 2004 10:02

Ahoj Miro, pošli mi prosím ten článek na slunicko@host.sk Díky moc.
Naposledy upravil Raptor dne pon 20. zář, 2004 6:50, celkově upraveno 1
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 19. zář, 2004 19:19

Ad video:pomerne fuk je mi co se pise v nejakem sahodlouhem popisku toho,co jsem videl.Jako by mi nekdo chtel naznacit,ze sem vlastne totalni idiot,ktery nevi co vidi.A to co sem videl,je katastrofalni parodie,nevim jak jinak to nazvat.Bohuzel :cry:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

wu vs chan f...

Příspěvekod ata » stř 22. zář, 2004 14:57

celej boj byla trapna fraska.me hodnoceni souperu je bilej jerab zacatenicka uroven to ze trenoval zapadni box hahaha,ktery koliv boxer te doby by ho zabil.taicista zil ze jmena sveho otce ale kungfu nemnel zadny.v honkongu na jedne party jsem videl stary zaznam tehdy nactileteho wu cha nanga z nejakou kudlankou?a byl to boj tak jak by mnel vypadat.bylo to tak zhruba ve stejne dobe.je vostuda ze tehdy nactiletej smrad ukazal lepsi kung fu nez slovutni mistri z macao
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...