Moderátor: pm
Jarda_Kopecky píše:Jsem žák výše zmíněného klubu.
PM mluví o nás dvou. ano s kámošem sme obcházeli školy. byli jsme i u LUWCH ale nebyl tam pan Bruner. za Rzounkem jsme se již nedostali...
Jarda_Kopecky píše:Za další - můj názor je ten že rodokmen školy není to podstatný a schovávat se za jmény učitelů ..nevypovídá o dovednostech.
Jarda_Kopecky píše:Za další PM zmiňuje systém a styl.. Já nechápu proč bych se nemohl učit více stylů a z nich se inspirovat a koncipovat si svůj univerzální systém kterej chápu rozumím mu a dokážu použít.
Jarda_Kopecky píše:PM chci vám vzkázat že vaše hrdost je pro mě neuvěřitelná.
Ano vaši žáci nás předčili.. a to především aktivitou útoku která mě překvapila a také fyzickou silou. Pokud jste si ale z našeho setkání neodnesl víc tak ...
Jarda_Kopecky píše:Dál si myslím že náš učitel V. Jirsák se poměrně zlepšil zejména v použití měkké techniky a že naše škola není špatná v porovnání s dalšími školami v Praze.
A jéje, zase kecy typu kombinace více stylů blablabla... Uvědomte si chlapci, že na to aby si někdo mohl kombinovat styly musí být splněny 2 podmínky. 1) dotyčný musí dva styly, které chce kombinovat OBA PERFEKTNÉ OVLÁDAT! Pokud se naučíte blbě jedno O soto gari z Juda a k tomu kop s otočkou z filmu z BruceLee a zkombinujete to, vznikne vám čisté a ryzí HOVNOJarda_Kopecky píše:Jsem žák výše zmíněného klubu.
PM mluví o nás dvou. ano s kámošem sme obcházeli školy. byli jsme i u LUWCH ale nebyl tam pan Bruner. za Rzounkem jsme se již nedostali...
Za další - můj názor je ten že rodokmen školy není to podstatný a schovávat se za jmény učitelů ..nevypovídá o dovednostech. Za další PM zmiňuje systém a styl.. Já nechápu proč bych se nemohl učit více stylů a z nich se inspirovat a koncipovat si svůj univerzální systém kterej chápu rozumím mu a dokážu použít.
PM chci vám vzkázat že vaše hrdost je pro mě neuvěřitelná.
Ano vaši žáci nás předčili.. a to především aktivitou útoku která mě překvapila a také fyzickou silou. Pokud jste si ale z našeho setkání neodnesl víc tak ...
Dál si myslím že náš učitel V. Jirsák se poměrně zlepšil zejména v použití měkké techniky a že naše škola není špatná v porovnání s dalšími školami v Praze.
Té ode mě prozatím vše s pozdravem cvičenec více univerzálních stylů Jarda Kopecký
- opravdu si po nasem "setkani" myslis, ze se schovavame za jmeny ucitelu?!?
jinak - gf je o METODE, jak SE UCIT, CVICIT, POUZIVAT a PREDAVAT dovednost. muzes tupe mlatit do pytle direkt, hak, zvedak a kopat low kicky
prijit na navstevu do skoly gf a hned po par minutach ukazat na zaky, co tam neco cvici, a rict, ze tohle je k nicemu (!), je slusne chovani?!?
- ano, hrdi rozhodne jsme, na to co cvicime, na nase predky a nas system. vzpomen si, jak jsme se k vam chovali - vase arogantni a nepratelske chovani jsme vam nevratili tak, ze jsme vas za trest rozmlatili usta, ac jsme mohli. prijit na navstevu do skoly gf a hned po par minutach ukazat na zaky, co tam neco cvici, a rict, ze tohle je k nicemu (!), je slusne chovani?!? ja jsem neveril vlastnim ocim a usim. po zapasech, pokud si dobra vzpominam, jsem vam nabidl caj, a hodili jsme rec, v cem je rozdil mezi mis mas VCD sifu a skutecnym gf, zavery ktere jste tenkrat vyvodily, byly ponekud jine, nez co pises vyse - neptal bych se tedy, kdo si z naseho setkani nic neodnesl.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků