WT - Lukáš Holub .. jaký je?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 12:36

Jo otázka ceny je podle mě zaprvé v tom, kde se to učí, pokud je to v Praze tam je to určitě dražší než kdekoliv jinde, to je stejný u všeho. U nás v AVSE to všeobecně stojí v pravidelné výuce 2 -krát týdně po hodině a půl 400,-Kč a kvalita učitelů je tam dobrá, i když mě budou někteří pranýřovat, ale mluvím z vlastní zkušenosti.

Druhá otázka kvality? je jak už tu někdo napsal zeptáš se 5-ti lidí a dostaneš pět názorů, proto je dobrý zkusit jí napřed cvičit.

Další otázka co do cvičení chceš dát? nejde o peníze ted spíš mluvím o času, chuti, snaze atd. Protože můžeš chodit jednou týdně, ale nebudeš cvičit i doma, na tréninku nebudeš dělat co ti řekne učitel atd. tak je to na nic.

Jo a abych jenom řekl ohledně toho, že VT je na nic tak to dle mého říká právě takový člověk o kterém jsem psal v třetím odstavci, prostě do toho nedal dost své vlastní vůle se to naučit.

Cvičení zdar 8) 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 12:37

ach ta moje hlava zase jsem zapomněl podpis

Martin Litovel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 13:23

jARDA píše:Cau, hele esli Ti muzu poradit tak se na jakekoli WT (EWTO,EBMAS,AVSE) vykasli. Ono tam nejde ani tak o cviceni jako o Tvoje penize a jako sebeobrana je to celkem, no jak to rict, proti nekomu slabsimu to mozna funguje. Ale bez si to vyzkouset, neni nad vlastni zkusenost :).
jarda

Skoro bych napsal "názor hodný debila", ale zachovám se křesťansky a nechám si to pro sebe. Zato bych rád věděl, jestli onen vzdělaný vševěd byl opravdu ve všech jmenovaných organizacích, že tomu tak rozumí.

Mirek Bušín
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 13:54

Anonymní píše:
jARDA píše:Cau, hele esli Ti muzu poradit tak se na jakekoli WT (EWTO,EBMAS,AVSE) vykasli. Ono tam nejde ani tak o cviceni jako o Tvoje penize a jako sebeobrana je to celkem, no jak to rict, proti nekomu slabsimu to mozna funguje. Ale bez si to vyzkouset, neni nad vlastni zkusenost :).
jarda

Skoro bych napsal "názor hodný debila", ale zachovám se křesťansky a nechám si to pro sebe. Zato bych rád věděl, jestli onen vzdělaný vševěd byl opravdu ve všech jmenovaných organizacích, že tomu tak rozumí.

Mirek Bušín

nojo, vsichni se naucili stejnou blbost, ale najednou to delaji lip nez jejich vlastni hlavni guru, co :-) ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 14:02

A tenhle názor není o nic lepší, že?
Tys byl taky ve všech organizacích, že to tak hezky víš?
Tak nějak mě napadá výrok: Kdybys mlčel, zůstal bys filozofem. (Pro Ty nemnohé výjimky, které by nepochopili - jiný výrok z téhož soudku: Je lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.)
Autory si nepamatuju, ale laskavý čtenář mi to jistě promine, že? :wink:

Mirek Bušín
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » pát 14. říj, 2005 14:06

For Al:
jenom pro upřesnění, cenu nadhodil snoopy.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Pro anonymního anonyma:)

Příspěvekod Panda » pát 14. říj, 2005 18:17

Je to tu sice off topic ale neodpověděl si na otázku, byl si někdy na trénigu toho co sám odsuzuješ?
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Pro anonymního anonyma:)

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 19:07

Panda píše:Je to tu sice off topic ale neodpověděl si na otázku, byl si někdy na trénigu toho co sám odsuzuješ?

Pandiku,nema to sice zadnou vahu,ale samozrejme znam jednak vsechny vedouci instruktory v uvedenych "skolach" a potom- nejaky ten rok jsem tam skutecne byl clenem.Panove od EBMAS jsou byvali neschopni prdelolizalove Pavla Drdly,Bittner no comment,ten by skutecne mel jit do blazince i se svoji bibli a celou tou svoji sektou.EWTO sama si taky nezaslouzi komentar,spruzenej Jedlicka na seminarich, prcek zakomplexovanej Kopecky ktery se v zakomplexovanosti predhanel s Drdlou.Pupkatej Konig kterej po seminari vybrane penize od zaku nahazel na na zemi rozprostrenej ubrus a pak s vyrazem "vy blbeckove dekuji!" a raneckem prehozenym prez rameno a s priteplenym blondakem Matesem Goldem odjel svym placatym bourakem smer nejblizsi bordel,atd.Uzil jsem si svoje a proto vim ze od takovych lidi radeji dal. Viz nejnovejsi podraz Bittnera a Hodace.

A pouzitelnost ?NIKDY jsem nevidel NIKOHO sparovat s nekym jinym nez s vlastnimi, technicky i fyzicky slabsimi zaky.Neumi se ubranit nebo postavit ani nejjednodusimu haku,sidekicku,lowkicku,NIC.Dnes cvicim Thaibox a cely to slavny WT me i po tech vice nez 5letech cviceni je uplne k hovnu a vypestovalo ve me jenom spatne navyky,kterych jsem se sakra dlouho zbavoval.
JK
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 19:40

Anonymní píše:
Panda píše:Je to tu sice off topic ale neodpověděl si na otázku, byl si někdy na trénigu toho co sám odsuzuješ?

Pandiku,nema to sice zadnou vahu,ale samozrejme znam jednak vsechny vedouci instruktory v uvedenych "skolach" a potom- nejaky ten rok jsem tam skutecne byl clenem.Panove od EBMAS jsou byvali neschopni prdelolizalove Pavla Drdly,Bittner no comment,ten by skutecne mel jit do blazince i se svoji bibli a celou tou svoji sektou.EWTO sama si taky nezaslouzi komentar,spruzenej Jedlicka na seminarich, prcek zakomplexovanej Kopecky ktery se v zakomplexovanosti predhanel s Drdlou.Pupkatej Konig kterej po seminari vybrane penize od zaku nahazel na na zemi rozprostrenej ubrus a pak s vyrazem "vy blbeckove dekuji!" a raneckem prehozenym prez rameno a s priteplenym blondakem Matesem Goldem odjel svym placatym bourakem smer nejblizsi bordel,atd.Uzil jsem si svoje a proto vim ze od takovych lidi radeji dal. Viz nejnovejsi podraz Bittnera a Hodace.

A pouzitelnost ?NIKDY jsem nevidel NIKOHO sparovat s nekym jinym nez s vlastnimi, technicky i fyzicky slabsimi zaky.Neumi se ubranit nebo postavit ani nejjednodusimu haku,sidekicku,lowkicku,NIC.Dnes cvicim Thaibox a cely to slavny WT me i po tech vice nez 5letech cviceni je uplne k hovnu a vypestovalo ve me jenom spatne navyky,kterych jsem se sakra dlouho zbavoval.
JK

Ano tak tento příspěvek je hodný génia, to ti tleskám :roll: :roll: Jde vidět že je máš všechny prokouklí od paty k hlavě...... :lol: :lol: Ooooo Znám všechny instruktory v uvedených školách, to je super nooo po pěti letech je asi znáš dost dobře úúúúúúúúúplně všechny :lol: :lol: :lol:

Možná by ses měl trochu vzpamatovat, nojo někdo má a někdo ne a ty zrovna asi ne :D :D :P

Martin Litovel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 23:45

No je videt, ze nekomu ani pet let nestaci k tomu, aby pochopil k cemu je WT urceno ... sparovani ani sportovni boj to urcite nebude..., takze pokud zde pisici rozumbrada hleda neco podobneho je na ThaiBoxu urcite spravne. Nevim co ale delal tech pet let na WT. Verim ze v ringu je mu vetsina veci z poulicni sebeobrany na dve veci.
Nutno podotknouti, ze pokud nekdo z WT odejde k jinemu stylu, tak to byvaji v drtive vetsine, pouze tvrde kontaktni systemy, jako prave ThaiBox, ValeTudo apod. A odchazeji tam prave proto, ze hledaji trochu neco jineho... potrebujou si dokazat ze jsou lepsi, nebo hledaji poradne vybiti. To si ale zase mohou dovolit pouze jedinci bez zdravotnich omezeni s dobrou fyzickou atd. Zatim jsem neslysel o nikom, kdo by z WT odesel k jinemu systemu, ktery se zabyva sebeobranou zato k WT se obraci spousta lidi, kteri cvicili vse mozne v domeni, ze se taky uci sebeobranu a az na WT zjisti, ze sebeobrana na ulici a sportovni boj toho moc spolecneho nemaji. A zdaleka to nejsou jenom pripady zacatecniku ale mnoha lidi s vysokymi i mistrovskymi stupni, nebo medailistu.
Takze kdo se chce prat a bojovat, WT nedoporucuji. Kdo se chce naucit nekompromisni a dynamicky systém sebeobrany a naucit se resit konflikty i bez boje, ten uz by mel trenink WT zkusit ale ne pouze trenink WT, ale kazdemu bych jak uz tu bylo mockrat napsano, doporucil navstivit i jine skoly nez ty pod EWTO, a at si sam udela vlastni nazor na:

funkcnost a pouzitelnost systemu
kvalitu vyuky, prubeh a atmosferu na treninku
pristup instruktora a jeho technicke a didakticke dovednosti
a v neposledni rade i misto a cenu vyuky
(potom at si udela take obrazek co za tu cenu dostane, za kvalitu se plati vsude a pokud stejnou kvalitu dostane jinde levneji at jde tam)
a onech 6 900,- za dva treninky tydne po hodine a pul, ktere se ted v Praze plati mi za to co se tam clovek muze naucit, urcite moc neprijou.

WT je organizace, kde se instruktori sve praci venuji profesionalne.

Klady: nemuseji si vydelavat jinou praci a mohou se cviceni WT venovat naplno a kvalita kterou pak mohou nabidnout svym zakum tomu odpovida (kdo ma o kvalite pochybnosti, at navstivi trenink napr. prave Lukase Holuba)
Zapory: pro nekoho to muze byt vyssi cena za vyuku, at potom chodit tam kde ho bude ucit amater nebo tam, kde je klub dotovan ze soutezi.

Dalsim dulezitym kriteriem je fakt, ze kazdy ma trochu jine fyzicke moznosti a to ze neco funguje instruktorovi neznamena, ze to hned bude fungovat i nam. Udelejte si po navsteve treninku, vykladu a ukazce principu svuj nazor na to, zda to, co vam bylo predlozeno dava smysl a muze to fungovat. Kdyz mate pochybnosti zeptejte se. Zkuseny instuktor odpovi, ukaze a vysvetli tak, ze to i vy pochopite. Nestaci se spokojit s tim, ze vam ukaze, ze jemu to funguje. Vy tam nejste proto, abyste ho obdivovali, ale abyste se to taky naučili. A z takovehleho jednoducheho prikladu muzete hned poznat, zda instrukor nejen umi, ale umi i naucit a zda vam to jak uci bude vyhovovat.

Kazdy hleda trochu neco jineho a nabidka je myslim vice nez pestra.
Vsem zajemcum a hledajicim preju hodne stesti pri vyberu “toho praveho“ pro ne a kazdy kdo nejake zkusenosti pobere at neni skrt a podeli se o ne s ostatnimi…
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 15. říj, 2005 8:17

RACHUS píše:No je videt, ze nekomu ani pet let nestaci k tomu, aby pochopil k cemu je WT urceno ... sparovani ani sportovni boj to urcite nebude..., takze pokud zde pisici rozumbrada hleda neco podobneho je na ThaiBoxu urcite spravne. Nevim co ale delal tech pet let na WT. Verim ze v ringu je mu vetsina veci z poulicni sebeobrany na dve veci.
Nutno podotknouti, ze pokud nekdo z WT odejde k jinemu stylu, tak to byvaji v drtive vetsine, pouze tvrde kontaktni systemy, jako prave ThaiBox, ValeTudo apod. A odchazeji tam prave proto, ze hledaji trochu neco jineho... potrebujou si dokazat ze jsou lepsi, nebo hledaji poradne vybiti. To si ale zase mohou dovolit pouze jedinci bez zdravotnich omezeni s dobrou fyzickou atd. Zatim jsem neslysel o nikom, kdo by z WT odesel k jinemu systemu, ktery se zabyva sebeobranou zato k WT se obraci spousta lidi, kteri cvicili vse mozne v domeni, ze se taky uci sebeobranu a az na WT zjisti, ze sebeobrana na ulici a sportovni boj toho moc spolecneho nemaji. A zdaleka to nejsou jenom pripady zacatecniku ale mnoha lidi s vysokymi i mistrovskymi stupni, nebo medailistu.
Takze kdo se chce prat a bojovat, WT nedoporucuji. Kdo se chce naucit nekompromisni a dynamicky systém sebeobrany a naucit se resit konflikty i bez boje, ten uz by mel trenink WT zkusit ale ne pouze trenink WT, ale kazdemu bych jak uz tu bylo mockrat napsano, doporucil navstivit i jine skoly nez ty pod EWTO, a at si sam udela vlastni nazor na:

funkcnost a pouzitelnost systemu
kvalitu vyuky, prubeh a atmosferu na treninku
pristup instruktora a jeho technicke a didakticke dovednosti
a v neposledni rade i misto a cenu vyuky
(potom at si udela take obrazek co za tu cenu dostane, za kvalitu se plati vsude a pokud stejnou kvalitu dostane jinde levneji at jde tam)
a onech 6 900,- za dva treninky tydne po hodine a pul, ktere se ted v Praze plati mi za to co se tam clovek muze naucit, urcite moc neprijou.

WT je organizace, kde se instruktori sve praci venuji profesionalne.

Klady: nemuseji si vydelavat jinou praci a mohou se cviceni WT venovat naplno a kvalita kterou pak mohou nabidnout svym zakum tomu odpovida (kdo ma o kvalite pochybnosti, at navstivi trenink napr. prave Lukase Holuba)
Zapory: pro nekoho to muze byt vyssi cena za vyuku, at potom chodit tam kde ho bude ucit amater nebo tam, kde je klub dotovan ze soutezi.

Dalsim dulezitym kriteriem je fakt, ze kazdy ma trochu jine fyzicke moznosti a to ze neco funguje instruktorovi neznamena, ze to hned bude fungovat i nam. Udelejte si po navsteve treninku, vykladu a ukazce principu svuj nazor na to, zda to, co vam bylo predlozeno dava smysl a muze to fungovat. Kdyz mate pochybnosti zeptejte se. Zkuseny instuktor odpovi, ukaze a vysvetli tak, ze to i vy pochopite. Nestaci se spokojit s tim, ze vam ukaze, ze jemu to funguje. Vy tam nejste proto, abyste ho obdivovali, ale abyste se to taky naučili. A z takovehleho jednoducheho prikladu muzete hned poznat, zda instrukor nejen umi, ale umi i naucit a zda vam to jak uci bude vyhovovat.

Kazdy hleda trochu neco jineho a nabidka je myslim vice nez pestra.
Vsem zajemcum a hledajicim preju hodne stesti pri vyberu “toho praveho“ pro ne a kazdy kdo nejake zkusenosti pobere at neni skrt a podeli se o ne s ostatnimi…

Čau,
toto je velmi hezký příspěvěk, ale vůbec se nekryje se zkušeností kterou jsem ve školách EWTO udělal já a dokonce v některých bodech je to přesně naopak. A proto jsem také raději skončil. Ale nejlepší bude obětovat (ztratit) čas (no a i ty peníze a iluze) a na nějakou dobu si to skusit, pak si každý udělá obrázek sám. Nechci nikoho nějak výrazně ovlivňovat, já bych prostě svoje kamarády v žádném případě do žádné školy EWTO neposlal. Teď cvičím jinde (WCH) a je to nebe a dudy. Jak přístup a hlavně odborná kvalifikace instruktora, kolektiv, možnosti, skutečná funkčí sebeobrana, etc.

KaJa
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 15. říj, 2005 8:27

Anonymní píše:
Anonymní píše:

JK

Ano tak tento příspěvek je hodný génia, to ti tleskám :roll: :roll: Jde vidět že je máš všechny prokouklí od paty k hlavě...... :lol: :lol: Ooooo Znám všechny instruktory v uvedených školách, to je super nooo po pěti letech je asi znáš dost dobře úúúúúúúúúplně všechny :lol: :lol: :lol:

Možná by ses měl trochu vzpamatovat, nojo někdo má a někdo ne a ty zrovna asi ne :D :D :P

Martin Litovel

Čau Martine, tak já tam teda čtu vsechny vedouci instruktorydost dobře úúúúúúúúúplně všechny, co tam čteš Ty ? Mimojiné přesně takové zkušenosti a dojem mám i já, a hodně se to kryje s tím co jsem sám zažil. No a jinak jsi napsal opravdu plodnou reakci na věci anonymem napsané. Tak ty věci vyvrať když už si dáváš práci reagovat, co na čem není pravda? ®e Bittner není v náboženské sektě? ®e Drdla s Kopeckým nemají komplexi které si vybíjí na žácích?:wink:
KaJa
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 15. říj, 2005 13:06

KaJa píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

JK

Martin Litovel

Čau Martine, tak já tam teda čtu vsechny vedouci instruktorydost dobře úúúúúúúúúplně všechny, co tam čteš Ty ? Mimojiné přesně takové zkušenosti a dojem mám i já, a hodně se to kryje s tím co jsem sám zažil. No a jinak jsi napsal opravdu plodnou reakci na věci anonymem napsané. Tak ty věci vyvrať když už si dáváš práci reagovat, co na čem není pravda? ®e Bittner není v náboženské sektě? ®e Drdla s Kopeckým nemají komplexi které si vybíjí na žácích?:wink:
KaJa

Čau KáJo no předně jde o to že i já kterej strávil 3 roky u EWTO a 3 roky u AVSE a potkal jsem všechny ty uvedené vedoucí škol nemůžu tvrdit že je znám. Já po celou tu dobu cvičil pod stejným učitelem dříve u EWTO dnes u AVSE ano a o něm můžu tvrdit že ho znám jako učitele Ving Tsun a Escrimy celkem dobře. Můžu o něm říct že je to dobrý učitel.
Co se týče Sifu Hodače pro mě je to učitel, který mě po absolvování jeho semináře dodá další motivaci ke cvičení a to považuju za hodně důležitou věc, občas i důležitější než je sběr nových a nových technik.Jeden z mála učitelů, kterého si opravdu vážím i jako člověka.
Joooo a pokud se týká náboženské sekty a sifu Bittnera. Dovolte napřed se zasměji :lol: :lol: No a ted bych ti poradil si pro studovat jaká existují náboženství a a co znamená sekta, třeba by jsi zjistil, že to je trochu jinak. Já bych taky musel být člen jak říkáš sekty, jsem křesťan a vždycky jím budu a nikdy jsem neslyšel od sifu Bittnera pokud nevstoupíš k nám budeš vyhozen z AVSE oooooooooooooooooo))))) promiň zase se zasměju :lol: :lol: já vím je to neslušný, ale nějak si nemůžu pomoct. :oops: :wink:
Málem bych zapomněl k "nejnovějšímu podrazu Bittnera a Hodače" přiďte zkuste si to, uvidíte a potom odsuzujte.

Cvičení zdar :wink: :wink:

Martin Litovel :P
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 15. říj, 2005 14:39

Anonymní píše:

Joooo a pokud se týká náboženské sekty a sifu Bittnera. Dovolte napřed se zasměji :lol: :lol: No a ted bych ti poradil si pro studovat jaká existují náboženství a a co znamená sekta,

.........a v jaky je to ze sekte, jak se to jmenuje ???????????
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 16. říj, 2005 1:26

Vidím to jak Ty, sdílím Tvůj názor na WT v Praze. Je mi líto lidí, kteří takhle zbytečně vyhodí peníze a uvědomí si, že se stali dojnou krávou pro ty lidi, které jsi uvedl, až po zaplacení kurzovného.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 16. říj, 2005 7:55

Tak zkus lidem (aby Ti jich nemuselo byt lito) poradit, kde a u koho mohou cvicit zadarmo. Pripadne jim doporuc nekoho jineho, komu by mohli jit delat kravicku aby jsi byl spokojeny.... ;o)
P.S. Z uvedenych lidi, na ktere jak jsem pochopil narazis (Bittner, Drdla, Kopecky) v Praze pod EWTO nikdo neuci, alespon o tom nevim. Nebo mas jine informace?
R.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod FAUSTUS » ned 16. říj, 2005 18:43

Přiznám se, že je mi úplně jedno kolik zaplatím peněz za výuku člověku pro, kterého jsou tyto peníze jediným zdrojem příjmu. Jestli na to má ať si vydělá. Zaměstnání jako jiné. Podstatné je jestli jeho výuka stanovení částce odpovídá. Nabídka trhu je jasná. Chci oroginál - musím připlatit za jedinečnost. Chci jedinečnost nemůže to být pár korun. Když jsem byl u právnika chtěl 2000,- Kč za hodinu. Auto v servise mi dělají za 600,- Kč (jen práce) za hodinu. Je to také o tom nakolik si svého učetele vážíme. Diskutovat zde o penězích nemá smysl. Dívejte se spíše na to co vám je schopen dát a to je vetšinou přímou úměrou toho co mohl dát jemu jeho učitel - takže k rodokmenu. Úmyslně zde nedělám reklamu naší škole wing chun. Nehodilo by se to protože píšu o wing chun obecně. Jedno je, ale jisté - kdo má představu, že se toto bojové umění naučí za rok a bude schopen ho použít, je opravdu vedle. Vybírejte si svého učitele opravdu jako rodinu ve, které chcete žít, protože tento styl chce opravdu hodně času. Kdo tuto trpělivost nemá, ať se raději přihlásí třeby do nějákého sportu.
FAUSTUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » ned 16. říj, 2005 20:48

Díky všem za příspěvky. Jen je trochu škoda, že se to tu stále tak hádá.. jedni tvrdí že je WT skoro nanic a druzí že je to OK.
Vynechme otázku peněz... Na WT nechci začít chodit abych mohl někoho zbít.. líbí se mi na něm ta "neagresivnost".. ale zárověn nekompromisnost v případě potřeby... Třeba ThaiBox mě neláká... nepřipadá mi tak zajímavý. Fyzické dispozice mám, ale WT má styl, techniku, filozofii... (berte to s rezervou - o ani jednom toho nijak moc nevim - to jen aby to zas někoho nepodráždilo.. )
Zajímá mě použitelnost v praxi? Je asi jasný, že proti někomu kdo nic nedělá to k nečemu je... Použil jste to ale někdo? Jaký máte zkušenosti?
Nahoře někdo psal že to není na sport.boj nebo tak něco... jasně.. to mě ani neláká... ale napadá mě.. když se před sebe postavý ThaiBoxer a WT bojovník.... řekněme po stejné době cvičení.. jak to bude vypadat?
Povídání a spory o orgaizacích bych taky vynechal.. prostě všude jsou lepší a horší lidi... Když někam budu chodit, tak asi k tomu Holubovi... o tom tu ale zatím každý psal jen dobré věci...
Dík moc za reakce :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » pon 17. říj, 2005 6:59

JK

Cos tam teda proboha těch pět let dělal 8O ? I když svůj odhad snížím tak za tu dobu už by jsi mohl mít šestý žákovský stupeň? Pokud ještě veřejně přiznáváš, že po pěti letech WT sis na této úrovni nevěděl rady např s nejjednodušším hákem...tak jsi buď totální kopyto, anebo (a to spíš) sis těch pět let jen vymyslel.
Ani bych se nedivil, kdybys po nějakém čase zase psal, že tentokrát Thaibox je na hovno a že jsi přešel nevímkam....pravděpodobně k rybářům, či zahrádkářům - nic proti vám ,chlapi :lol: !
Ale taky je možné, že WT znáš jen z hodspodských keců. :?

Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. říj, 2005 7:41

Senior píše:
JK

Cos tam teda proboha těch pět let dělal 8O ? I když svůj odhad snížím tak za tu dobu už by jsi mohl mít šestý žákovský stupeň? Pokud ještě veřejně přiznáváš, že po pěti letech WT sis na této úrovni nevěděl rady např s nejjednodušším hákem...tak jsi buď totální kopyto, anebo (a to spíš) sis těch pět let jen vymyslel.
Ani bych se nedivil, kdybys po nějakém čase zase psal, že tentokrát Thaibox je na hovno a že jsi přešel nevímkam....pravděpodobně k rybářům, či zahrádkářům - nic proti vám ,chlapi :lol: !
Ale taky je možné, že WT znáš jen z hodspodských keců. :?

Senior.

Seniore,mozna by sis mel rikat SENIL.Protoze jinak si nedovedu vysvetlit proc mi podsouvas to co jsem nenapsal.Dalsi WTckar co neumi cist nebo hleda v mem textu to co tam neni (a s uspechem to najde :-) ).
Napsal jsem "neumi" ne "neumim".Podivej Senile,jeden z mnoha duvodu proc jsem s tim seknul,mimochodem jako asistent meho instruktora (v Praze),byl fakt ze jsem ho KDYKOLIV pri jakekoliv ukazce trefil a pri cviceni se nikdo z vyssich stupnu z jinych pobocek nebyl schopen ubranit uvedenym technikam.Nezlob se na me,ale kdyz je nemehlo zacatecnik,OK,ale kdyz jsou to i tvi "vyssi stupne" tak je neco hodne mimo.To je tak asi vsechno,je to tak blby pripustit ze je lepsi rict ze jsem si to vymyslel a znam WT z hospodskych kecu ze.
JK
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...