KLAN

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » ned 06. lis, 2005 19:30

raptor ale nikde pri tych 20 000 neni uvedena mena :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » ned 06. lis, 2005 19:43

Sai píše:jinak.... jestli to Raptor fakt myslí vážně... tak tu začíná být docela sranda.. že jo littlearts.. citíš to také?? :lol: :lol:

Samozřejmě, že to myslím vážně ;) Za koho mě máš, za netovýho tlučhubu? ;))

Nelenil jsem a obětoval jsem nedělní dopoledne tomu, že jsem si prošel skoro všechny příspěvky littleartse, co tady na fóru napsal ... nenudil jsem se ;) A při tom jsem nabyl dojmu, že se littlearts potřebuje trochu naučit vážit svoje slova a vytříbit vyjadřování, což mu může do života jen prospět ... a jako každá lekce v životě - ani tato nebude zadarmo ;)

sumo píše:raptor ale nikde pri tych 20 000 neni uvedena mena :lol:

Jo to je fakt, takže to můžu brát jako €, když jsme teď v EU. Ne, jsem hodnej kluk a budu vycházet z obvyklé měny v ČR, takže CZK ;)

Takže do pátku 11.11.2005 jsem v očekávání a doufám, že na můj svátek - svatého Martina - budu mít radost ;)
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bleble » ned 06. lis, 2005 20:10

sai...tak myslim, ze kvuli Pavelovi se tady nikdo dalsi soudit nebude :)
bleble
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Peta » ned 06. lis, 2005 20:42

bleble - ale tady se zatím přece nikdo nechce soudit kvůli něčímu vzhledu, šlo spíš o připomenutí toho, že slova mají svojí váhu a že je třeba za ně nést odpovědnost, ne?
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Raptor » ned 06. lis, 2005 20:47

Peta píše:bleble - ale tady se zatím přece nikdo nechce soudit kvůli něčímu vzhledu, šlo spíš o připomenutí toho, že slova mají svojí váhu a že je třeba za ně nést odpovědnost, ne?

Do puntíku přesně ...
Martin
admin
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 06. lis, 2005 21:38

No vzhledem k tomu ze litllearts zde není registrován a pod timto jmenem
to mohl napsat prakticky kdokoliv, je treba jeste zjistit chokedotyčného štědrého a to asi nebude jednoduche.

Nicmene Raptor predvedl vynikající práci a ja doufam ze se svych ZASLOU®ENÝCH pěnez brzy dočká. :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » ned 06. lis, 2005 21:43

chokeman píše:No vzhledem k tomu ze litllearts zde není registrován a pod timto jmenem
to mohl napsat prakticky kdokoliv, je treba jeste zjistit chokedotyčného štědrého a to asi nebude jednoduche.

Nicmene Raptor predvedl vynikající práci a ja doufam ze se svych ZASLOU®ENÝCH pěnez brzy dočká. :lol:

United-Nuke (UNITED-NUKE 4.0ms1 --- je to fork PHP-Nuke 6.5), což je fórum, na kterém tento server běží, loguje IP adresy přispěvatelů ... stačí prosté srovnání IP adres a je to.

Navíc littlearts je zde i přes svou relativní anonymitu poměrně známá postava, kterou zná dost lidí osobně ...
Martin
admin
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » ned 06. lis, 2005 22:21

Raptor, vyborny kusok, vsetka cest...
:D :D :D
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

SDS

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 0:30

FOR RAPTOR-OK.ČÍSLO ÚČTU SEM SI ZAPSAL A A® TY LIRY VYMĚNIM TAK TI TO TAM PO©LU. :D :D :D :D :D :D

CO SES V TĚCH ČLÁNCÍCH O NÍ DOČETL???DOUFÁM ®E NE NĚCO PODOBNÉHO CO SE PSALO O SABINĚ LAURINOVÉ-®E NE® ZAČLA HRÁT PRINCEZNY ATD TAK TOČILA PÉČKO V NĚMECKU.... :lol: :lol: :lol:

JINAK SEM RÁD ®E JSTE TU ADRESU OBNOVILI.JINAK BYCH SEM U® NELEZL A TO BY MI BYLO LÍTO.V®DYCKY SEM SI ŘÍKAL ®E BY BYLO LEP©Í KUNG FU HLAVNĚ CVIČIT NE® O TOM JEN ®VATLAT NA NETU,ALE JE TU PÁR LIDIČEK JEJICH® NÁZORY MNE CELKEM ZAUJALI A KTEŘÍ VĚDÍ O ČEM MLUVÍ.NAPŘ PAVELA,MIRO,SAI,RBR,P MACHÁČEK A PÁR DAL©ÍCH LIDIČEK.A® SI OBČAS ŘÍKÁM ®E BY NEBYLO OD VĚCI SE NĚKDY SEJÍT A TŘEBA SE O®RAT :wink: :wink: :wink: NEBO VÁS TŘEBA V©ECHNY POZVU KDY® TO KLAPNE NA TU SVATBU :wink: :lol: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Peta » pon 07. lis, 2005 3:20

littlearts - nechci tě zklamat, ale liry v Itálii přestaly díky EU existovat... Snad ti zbývá to euro, jestli nemáš vztah ke Kč...? Mimochodem, proč by se s tebou ty "LIDIČKY KTEŘÍ VĚDÍ O ČEM MLUVÍ" měli ožírat? Co by od tebe získali, když ty zjevně vůbec nevíš, o čem mluvíš? Když řeč a slova používáš jako toaletní papír? Utřít špínu, bezstarostně spláchnout... Myslíš si, že se ze všeho vykroutíš, viď? Nenarodil ses náhodou ve znamení hada?
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » pon 07. lis, 2005 3:23

bleble píše:Tak PAVELA si asi dost fandi ohledne sveho vzhledu, kdyz ma tak prisne hodnoceni..
Nechces zverejnit sve foto, treba se tady holky taky zacnou soudit ??? :lol: :lol:
proč bych si měl fandit u vzhledu, kde žiješ, U holek je důležitej vzhled, u kluků prachy. Když je peněženka naditá, i starý plešatý tlustý zpocený dědek se změní v očích dívky v manekýna to nevíš? :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » pon 07. lis, 2005 8:35

Jak správně říká Peta - Liry v Itálii od zavedení € v roce 1999 neplatí, takže se nejedná o platnou měnu a nejde v ní uskutečnit bankovní převod.

Dál pokud nebyla určena měna při zadání, má se za to, že se jedná o měnu obvyklou v místě zadání, a to je v současné době v ČR pořád ještě CZK (máš štěstí, že se nebavíme v roce 2006, kdy už by to mělo být €).

Co jsem se dočetl o Zhang Ziyi jsou klasické bulvární drby, takže je tady nebudu opakovat ... stačí navštívit pár čínských bloggerských serverů a dočteš se to taky.

Vzhledem k tomu, že nikdo v tomto threadu nic nemazal, alespoň jak to tak sleduju, tak nechápu, o jaké adrese to pořád mluvíš. Jesti se bavíš o adrese Zhang Ziyi, tak té jsem se ani nedotkl a je pořád tam, kam jsem ji napsal

Jsem ochoten Ti těch 20.000,- CZK prominout v případě, že Ti v sobotu 5.11.2005, kdy jsi svůj veřejný příslib zveřejnil, ještě nebylo 18 let. Sice se tím sám shodíš, protože nejsi schopen dostát svému slovu a snažíš se vykroutit ze zcela jasné povinnosti, ke které ses tady přede všemi veřejně sám zavázal, ale budu to brát jako mladickou nerozvážnost. Pokud Ti ale už 18 let v tu dobu bylo, pak musím na splnění Tvé části dohody, ke které ses veřejným příslibem zavázal, trvat do posledního písmenka a poslední koruny. Máš na to ještě 5 dnů - přesně do pátku do 23:59 CET.
Martin
admin
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 07. lis, 2005 9:22

Raptor - dobra prace ,bohuzel v pripade littleartse asi zbytecna.Nechci ti fusovat do remesla ,ale myslim ze se mu stejne nakonec podari vykroutit .Nebude ani muset prijmout tvou nabidku a jit na to pres vek ,staci mu zminit ty hospitalizace.....hadej kde :lol:
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bleble » pon 07. lis, 2005 9:51

zjevne jste nepochopili jak jsem to myslelA -ironicky..protoze jedine kvuli cemu se to tady zaclo resit je vzhled te heeeerecky..
Jsem totiz take nezne pohlavi Pavelo, a spis me zajima co ma clovek v hlave nez kolik v penezence..takze tady bych si asi nevybrala
:lol:
To Raptor: Je urcite prijemnou zalezitosti davat nekomu lekce, v tomto pripade tomu kecalovi, ale ja jsem toho nazoru, ze je vnitrne bohatsi zalezitosti se nad tyto veci povznest a nechtit za kazdou cenu nekoho ucit, protoze pak zapomina clovek ucit hlavne sam sebe..
bleble
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pavela » pon 07. lis, 2005 10:51

bleble píše:zjevne jste nepochopili jak jsem to myslelA -ironicky..protoze jedine kvuli cemu se to tady zaclo resit je vzhled te heeeerecky..
Jsem totiz take nezne pohlavi Pavelo, a spis me zajima co ma clovek v hlave nez kolik v penezence..takze tady bych si asi nevybrala
:lol:
To Raptor: Je urcite prijemnou zalezitosti davat nekomu lekce, v tomto pripade tomu kecalovi, ale ja jsem toho nazoru, ze je vnitrne bohatsi zalezitosti se nad tyto veci povznest a nechtit za kazdou cenu nekoho ucit, protoze pak zapomina clovek ucit hlavne sam sebe..

V tom případě se omlouvám, budiž mi polehčující okolností, že mě ani nenapadlo, že tak ohavnou přezdívkou se honosí něžné pohlaví. SAMOZŘEJMĚ uznávám, že právě ty jsi JINÁ než ty ostatní a jde ti samozřejmě vždy zejména o duševní a duchovní stránku :wink: . JInak děkuji za kompliment, buď klidná, já se ti naštěstí do postele necpu.(navíc, nevím čím to je,když se sebekrásnější dívka zmíní o tom, že ji zajímá hlavně "co má chlap v hlavě" nevím čím to je ale stávám se naprosti impotentním :? 8O )Když už jsme u toho, jak by se ti líbil tenhle sympaťák? Obrázek , a co má navíc v hlavě to bys koukala, láska na první pohled viď?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 11:33

for Peťa(doufám že to není Peťa z Písku-ten jak pomlouval Lam Chun Singa... :lol: )and for Raptor.Raptore ty si vážně Raptor. :wink:

To s těma Lirama-to není můj problém.O tom jestli částka kterou sem ti nabízel je ještě směnitelná či použitelná jsme nemluvily.Je to stejné jako kdybych ti nabízel zubní pastu a ty bys mi začal tvrdit že sem ti nabídl značku Colgate.Já měl ale na mysli pastu Tuti Fruti,kterou už mám schovanou 15 let doma(takže si s ní můžeš vyčistit maximálně boty.. :D )Tak jak dál Agente???Doufám že sis s tou 7 letou právnickou praxí dělal srandu.Pokud ne tak je to vážně závažnej problém a nedivim se že jestli takto fungujou v naší zemi právníci že je tu takovej bordel.Pro koho pracuješ jestli se můžu zeptat-že bych jim začal dělat reklamu :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 11:43

No Pavelo to je ale samec.Kam se hrabe Brad Pitt nebo Filib z BB.Do hajzlu Raptore jaktože náš právní systém povoluje takovéto soutěže??? ®e by tam ještě byli nějaké mezery???Myslim že tam jsou a hodně velké.Pokud by tam nebyli tak by tam lidé jako ty nemohli působit. :lol: :lol: :lol: Sakra bejt po mém tak by to tu bylo jak v Komunistické Korei.Ježiš Mankote už se ve mně opět začínají projevovat Německý předkové a můj Narcismus také není k zahození.Slečny pište :!: :!: :!: :idea: :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 12:13

mimochodem, je tu nekde receno, v jake mene ma byt tech 20000? co treba poslat to v jenech?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 12:15

sorry, nevsim jsem si druhy stranky diskuze
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sds

Příspěvekod pavela » pon 07. lis, 2005 13:15

littlearts píše:No Pavelo to je ale samec.Kam se hrabe Brad Pitt nebo Filib z BB.Do hajzlu Raptore jaktože náš právní systém povoluje takovéto soutěže??? ®e by tam ještě byli nějaké mezery???Myslim že tam jsou a hodně velké.Pokud by tam nebyli tak by tam lidé jako ty nemohli působit. :lol: :lol: :lol: Sakra bejt po mém tak by to tu bylo jak v Komunistické Korei.Ježiš Mankote už se ve mně opět začínají projevovat Německý předkové a můj Narcismus také není k zahození.Slečny pište :!: :!: :!: :idea: :roll:
Jo viďžejo? Tak ten ti tu tvojí holubičko odpanil a pak jí pár let ...ehmehm... tak co, ještě máš chuť na ženitbu? :oops:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...