Moderátor: pm
Sai píše:jinak.... jestli to Raptor fakt myslí vážně... tak tu začíná být docela sranda.. že jo littlearts.. citíš to také??![]()
sumo píše:raptor ale nikde pri tych 20 000 neni uvedena mena
Peta píše:bleble - ale tady se zatím přece nikdo nechce soudit kvůli něčímu vzhledu, šlo spíš o připomenutí toho, že slova mají svojí váhu a že je třeba za ně nést odpovědnost, ne?
chokeman píše:No vzhledem k tomu ze litllearts zde není registrován a pod timto jmenem
to mohl napsat prakticky kdokoliv, je treba jeste zjistit chokedotyčného štědrého a to asi nebude jednoduche.
Nicmene Raptor predvedl vynikající práci a ja doufam ze se svych ZASLOU®ENÝCH pěnez brzy dočká.
proč bych si měl fandit u vzhledu, kde žiješ, U holek je důležitej vzhled, u kluků prachy. Když je peněženka naditá, i starý plešatý tlustý zpocený dědek se změní v očích dívky v manekýna to nevíš?bleble píše:Tak PAVELA si asi dost fandi ohledne sveho vzhledu, kdyz ma tak prisne hodnoceni..
Nechces zverejnit sve foto, treba se tady holky taky zacnou soudit ???![]()
bleble píše:zjevne jste nepochopili jak jsem to myslelA -ironicky..protoze jedine kvuli cemu se to tady zaclo resit je vzhled te heeeerecky..
Jsem totiz take nezne pohlavi Pavelo, a spis me zajima co ma clovek v hlave nez kolik v penezence..takze tady bych si asi nevybrala
![]()
To Raptor: Je urcite prijemnou zalezitosti davat nekomu lekce, v tomto pripade tomu kecalovi, ale ja jsem toho nazoru, ze je vnitrne bohatsi zalezitosti se nad tyto veci povznest a nechtit za kazdou cenu nekoho ucit, protoze pak zapomina clovek ucit hlavne sam sebe..
Jo viďžejo? Tak ten ti tu tvojí holubičko odpanil a pak jí pár let ...ehmehm... tak co, ještě máš chuť na ženitbu?littlearts píše:No Pavelo to je ale samec.Kam se hrabe Brad Pitt nebo Filib z BB.Do hajzlu Raptore jaktože náš právní systém povoluje takovéto soutěže??? ®e by tam ještě byli nějaké mezery???Myslim že tam jsou a hodně velké.Pokud by tam nebyli tak by tam lidé jako ty nemohli působit.![]()
![]()
Sakra bejt po mém tak by to tu bylo jak v Komunistické Korei.Ježiš Mankote už se ve mně opět začínají projevovat Německý předkové a můj Narcismus také není k zahození.Slečny pište
![]()
![]()
![]()
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků