Jináč je to malinko OT. Kdo si dneska chce hrát Kavarnik s mečem, asi je to z jinýho důvodu, než že se potřebuje postavit halapartníkovi.

Moderátor: pm
jox píše:no mám takovej dojem že je to fakt diskuze vo ptákovině. Dyž je qi trochu zvládnutý tak pak snad nebojuje 20(?) kilo zbraně proti 2(?) kilům zbraně, ale 80+20 kilo proti 80+2 kilu třeba, né? To už nebude takovej nepoměr. A nejni vykrejt jako vykrejt. Dyž kreju lehkou zbraní, tak nejde snad ani vo to jak ji zastavit a roztříštit, ale snáď jen vo to jak si neudělat bebí vo její vostří...
Jináč je to malinko OT. Kdo si dneska chce hrát Kavarnik s mečem, asi je to z jinýho důvodu, než že se potřebuje postavit halapartníkovi.
KHHAN píše:40 kilová halapartna...to je jako ta O Popelce...
Čongové rádi přibarvujou,to je všechno.Doufám že se tu nenajde někdo kdo Vám to žere,to by byla větší tragédie než včerejší dobití členky organizace pro lidská práva policisty-nacisty...
KHHAN píše:Jasný....150cm velkej Číňan vážící 50 kg cvičil se 40 kg Halapartnou....Jedině že by se kolem ní točil...![]()
![]()
nganasan píše:Ohledně ty 40 kg halapartny bych rád doadal, že jsme v Číně viděli 80 kg těžkou. Nejtěžší je jí rozpohybovat, ale jakmile se točí (když se drží v centru) tak už to není zdaleka tak těžký. Pak je samozřejmě zas těžký to zastavit, ale to se asi zbržďuje tím, jak to pak seká různé končetiny...
nganasan píše:KHHAN píše:Jasný....150cm velkej Číňan vážící 50 kg cvičil se 40 kg Halapartnou....Jedině že by se kolem ní točil...![]()
![]()
Divil by ses , co je v číně velkejch lidí. Já měřím 184 cm a zvláště v horách jsem nezřídka potkával stejně velké číňany ba dokonce i číňanky. Takže představa 150 cm a 50 kg vážícího asiata patří spíš do Vietnamu.
roza píše:Sulthan - aha ... tak vas ,recesistu, je tu vic.....
1.Uzvednout neznamena ovladat
2.proc by to,kurva , vubec nekdo delal
3.kup si se Snoorim dvojdomek
Roza
PS:Snooorri - argument "nekde jsem cetl" ,muze mit urcitou informacni hodnotu pouze u lidi ,kteri ctou i neco jineho nez Materidousku ,brachovo Leo a propagacni brozurky "MISTRA" Hladika...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků