Moderátor: pm
SianLang píše:Zdravím všechny kolegy kudláky!!![]()
Zdá se, že jste celkem zcestovalí!!Nemáte tedy někdo čirou náhodou šajna, jestli se dá Tang Lang cvičit i v hlavním městě Mexica? At luxuju Internet jak chci, nikde nemůžu najít žádnej odkaz, přitom do Californie to není tak daleko, určitě by se nějaká pobočka najít mohla...
Díky, S.L.
ShogunShade píše:možná se to sem nehodí, ale kudlanka mě taky zaujala. Mám otázku, kolik stylů kudlanky vůbec je ( já vím o Shaolinský a Tai-ji kudlance) a jakej je mezi nima rozdil. Popř jestli nevíte o nějaké Prážské škole, kde kudlanku vyučují.
I kdyby nebyla odpověď, tak dík
Raptor píše:Mantis píše:... vím například, že jistý "Iron" Pavel z Brna učí v systému jeho mistra Bei shaolin, i kudlanku, ovšem ne celou ...
Pěkný příspěvek, tím "železným" Pavlem z Brna myslíš Pavla Kalu?
To videjko se mi moc líbilo, zdá se, že kluci polští cvičí kvalitní GF s kvalitními lidmi ... proto jsem Ti sem to videjko pohodilTady a tady najdeš linii Qi Xing Tang Lang Quan, kde jsou i ti Poláci.
Vypadá to, že cvičíš jeden ze stylů kudlanky v Anglii, tam je poměrně dost kvalitních učitelů na různé styly GF ... Nechceš napsat třeba něco víc o tom, kde, jak, u koho a co přesně cvičíš, případně předhodit na veřejnost nějaké obrázky / videjka ze systému, který cvičíš?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků