Ja sa nezvyknem posmievat druhym,to som urobil chybu .Len mi bolo smiesne ako si sa snazil nasilu vyvolat diskusiu.Ono tomu treba nechat volny priebeh,sa pozri ako pekne sme to roztocili na Kolik BU?Tak co,robis este to aikido?Som sa pytal,ze ci si tam niekde na fotke,co som pozeral tu vasu stranku
sosuke píše:Neví někdo, co cvičí za styl Hiroiuki Sanada?
Mas strasne tazke otazky,skus najprv takto:Nevie niekto,kto to je Hiroiuki Sanada?A ak toto niekto uhadne,potom pomaly stazuj otazky Ja som to meno nikdy nepocul,asi ked sa o to tak zaujimas mas vacsi prehlad.
Som si vsimol,ze mate 4 trenerov,je niektory hlavny,alebo su rovnocenny a v zasadnych otazkach sa rozhoduje nadpolovicnou vacsinou hlasov
Sosuke:Co to je za techniku to HOJO???Sme to nikdy necvicili a to nas propaganda nasho Hlavneho trenera zivila presvedcenim,ze sme najlepsi hned po osenseiovi.
Hojo: je to takové cvičení s hojo bokenem. Základem je dýchání a kiai.
Jsou rozděleni dva na role otec a syn. Otec to má těžší, jsou to nacvičené pohyby a přesné jako u KATA, ale je to hodně těžké, zvlášť když to cvičíme 4x do roka.
No co,uz si uhadol,ktory na tych fotkach som ja ak uhadnes vyhras odo mna zvlastnu cenu,2 original-anal nasivky mojho klubu,ktore sme si museli vsetci kupit a nosit ich na ramene kimona(stevo by predal aj svoju staru mamu)a ktore som s radostou odtrhol.