Kdo by tedy měl zájem o účast,sledujte termíny na web stránkách www.taijiclub.cz
Účast vřele doporučuji

Moderátor: pm
wushupetr píše:P píše:http://www.zlatykopec.org/cestina_front.php
![]()
![]()
![]()
wushupetr píše:tak... i já si občas bouchnu do pytle![]()
Nevím, nechci se k tomu vracet, ale třeba takovej druh školy Tai Ji je úplně něco jinýho než škola Zhai Hui, páč ona pár lidí vychovala bojově a ne jen meditačně, ale tahle škole nevím nevím, to je opravdu jen meditační (jestli vůbec aspoň to) a Khooca se ptal a sháněl boj i meditaci, tahle škola nevím jestli mu nabídne to co chce.
Ach jo, už zase kecy o někom NEJLEP©ÍM. Kdy už z toho vyrostete? Kdyby někdo řekl v komunitě mistrů že je někdo nejlepší tak sklidí posměch.Huo Yuan Jia, když mu Chen Zhen řekl, že ho chce porazit, protože pak bude nejlepší na světě. Tak Huo Yuan Jia souhlasil a dal si s ním schůzku v uličce, kde se prodávaly meče.Na každym krámku byl nápis "Nejlepší meče v ©anghaji" a těch krámků tam bylo padesát. Stejně mu to nedošlo.... Nejlepší není NIKDO.nganasan píše:Ahoj!
Já osobně cvičil njdřív yang styl, pak chen styl, ale nakonec jsem velmi spokojen u mistra Zhai Fenga, který učí Wudangské taiji. Jednak u něj nejvíc cítím jak teče energie a zároveň mi velmi vyhovuje jeho přátelský přístup. Pokud jde o jeho umění, troufám si říct, že patří mezi naprostou světovou špičku a já osobně neznám nikoho lepšího. Jedině snad mistra Chen Xiao Wanga, který ale v Praze bývá tak jeden týden v roce.
Zhai Fengovo wudangské taiji je podle mně ještě více bojově laděné, než Chen taiji, které jsem měl možnost cvičit v Praze u Víta Vojty, který je mimochodem taky dost dobrý.
Pokud by někoho zajímaly podrobnosti, tak rád odpovím dotazy, případně zprostředkuji možnost podívat se na trening...
pavela píše:Ach jo, už zase kecy o někom NEJLEP©ÍM. Kdy už z toho vyrostete? Kdyby někdo řekl v komunitě mistrů že je někdo nejlepší tak sklidí posměch.Huo Yuan Jia, když mu Chen Zhen řekl, že ho chce porazit, protože pak bude nejlepší na světě. Tak Huo Yuan Jia souhlasil a dal si s ním schůzku v uličce, kde se prodávaly meče.Na každym krámku byl nápis "Nejlepší meče v ©anghaji" a těch krámků tam bylo padesát. Stejně mu to nedošlo.... Nejlepší není NIKDO.nganasan píše:Ahoj!
Já osobně cvičil njdřív yang styl, pak chen styl, ale nakonec jsem velmi spokojen u mistra Zhai Fenga, který učí Wudangské taiji. Jednak u něj nejvíc cítím jak teče energie a zároveň mi velmi vyhovuje jeho přátelský přístup. Pokud jde o jeho umění, troufám si říct, že patří mezi naprostou světovou špičku a já osobně neznám nikoho lepšího. Jedině snad mistra Chen Xiao Wanga, který ale v Praze bývá tak jeden týden v roce.
Zhai Fengovo wudangské taiji je podle mně ještě více bojově laděné, než Chen taiji, které jsem měl možnost cvičit v Praze u Víta Vojty, který je mimochodem taky dost dobrý.
Pokud by někoho zajímaly podrobnosti, tak rád odpovím dotazy, případně zprostředkuji možnost podívat se na trening...
skiorh píše:2:wushupetr
Jaky je rozdil mezi JE NEJLEPSI a PODLE ME JE NEJLEPSI ? (coz jak jsi sam napsal v jeho prispevku skutecne neni
wushupetr píše:Khooca se ptal a sháněl boj i meditaci, tahle škola nevím jestli mu nabídne to co chce.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků