http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... thor=zorro
Moderátor: pm
ukropcany píše:Som si kusol do jazyka...
DMC píše:Zdar chlapi, len pro upresneni - Funakoshi na tom videu cvici (svou oblibenou) katu Tekki Shodan. Ty tzv. kroky v mabu jsou kopy do nohou. A nemyslim tim, ze to je oblibene tzv. "chozeni aplikovatelne jako kopy", ale ze jsou to zkratka kopy, tecka.
RBR píše:Něco tam jsou kopy, něco přesuny. Celá tekki shodan nejsou jen kopy. Kvalita videa je mizerná, takže bych z toho nedělal nějaké větší závěry. Prostě je to jen historická perlička.
RBR
luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Za páté místo se někdy dávaly diplomy?
madmax píše:Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Co ja vim, tak na nekterych soutezich se davaji diplomy vsem.
Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Hark píše:mňam, ví co dělá
luen píše:Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Co to je za otazku??? Samo, ze ne, ale bylo tech akci v tom roce vicero a mam z toho roku min. dva diplomy
Angus píše:luen píše:Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
Co to je za otazku??? Samo, ze ne, ale bylo tech akci v tom roce vicero a mam z toho roku min. dva diplomy
"Co je to za otázku?"
Říkáš, že diplomy za páté místo se nedávaly. Máš dva diplomy. Byl jsi pátý. Musel by ses kvůli tomu podívat na diplomy.Nějak se v logice Tvých odpovědí neorientuji.
Jinak je mi to úplně jedno
Angus píše:luen píše:Angus píše:luen píše:Ac to neni podstatne ..., tak trochu z me historie (abych ti rozsiril tve vedomosti) ... par let jsem shotokan karate cvicil ("hrichy mladi") a byl jsem 5-ty na mistrovstvi CSR v kumite tusim rok 1987/1988[musel bych se podivat do Varu na diplomy]) ... a ty
![]()
![]()
"Co je to za otázku?"
Říkáš, že diplomy za páté místo se nedávaly. Máš dva diplomy. Byl jsi pátý. Musel by ses kvůli tomu podívat na diplomy.Nějak se v logice Tvých odpovědí neorientuji.
Jinak je mi to úplně jedno
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků