QIN NA

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Havos » pát 16. úno, 2007 9:17

SAMO píše:
pavela píše:
Dong_wu píše:
SAMO píše:No sou to ruzne paky,drzeni,uchopy..za vrchol Qin Na je povazovano ovladani nervoveho systemu cloveka pomoci tlakovych bodu.Jeli ti macknuto spravnym tlakem na spravne misto muze dojit k lokalnimu ochrnuti atd...Sam sem to zazil.Jeden Sifu mi to ukazoval.Pul dne sem skoro nemohl natahnout prsty na ruce... :lol:

To je ale pitomost :!: :idea: :evil:
Dongwu, neni, pamatuješ jak jsem tě kdysi vzal za pekingskym mistrem pakua Lingem? Tak ten to umí. Jinak na Qinna je v ČR dost dobrej Dufukun

Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...

Vlado, ty jsi ale expert......
Jak si muzes dovolit posuzovat Michalovo cviceni?! U Du Fukuna jsi skoncil po par lekcich, nedostal ses ani ke cviceni ve dvojicich. Dal sis nekdy s nim sparring? Anebo zkousel jsi nekdy neco primo s mistrem? Absolutne nevis o cem mluvis.
Nechces prijit opet na trening k Du Fukunovi, aby jsi nam predvedl jak ma vypadat "ne-bida"?

Myslim si ze z tebe mluvi akorat urazena jesitnost.

Martin
Havos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Dong_wu » pát 16. úno, 2007 9:30

SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...

Vis Littleartsi, ze te Du Fu Kunovo cviceni nepresvedcilo jeste neznamena, ze je chyba na jeho strane.............
Co se tyce me, tak jsem si rikal, ze bych ti mohl dojit nakopat prdel, ale tim bych svoje kvality moc nepredvedl, jelikoz to zvladne uplne kazdy. Takze co s tebou? Deti a baby nemlatim - ale jednou to prezenes a ja svoji zasadu porusim a bude te to mrzet :twisted:
Navic mas vlastne pravdu :oops: Na to, ze cvicim deset let u takovydleho mistra jsem skutecne lempl. A musim s tim zit kazdy den :cry:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Havos » pát 16. úno, 2007 10:25

Dong_wu píše: .....Na to, ze cvicim deset let u takovydleho mistra jsem skutecne lempl. A musim s tim zit kazdy den :cry:

boratko male nebohe slabe :lol: ... to vazne nechapu, ze takovy lempl jako ty mi mohl vcera na treninku zpusobit tolik modrin, otlaku prstu, zhmozdit loket a otok rtu... asi to bude bude tim, ze jsem jeste vetsi lempl nez ty :idea:
To vis, ze kdyz se dva lemplove perou Vlada se smeje 8) ....
M.
Havos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pavela » pát 16. úno, 2007 13:22

Havos, kerej ty si? Seš ze starý sestavy? A vůbec, kluci, co dělá Adam, Jindra, Dan,Petr a další bratři? Dongwu, pozdravuj prosimtě mistra a řekni mu, že mu přeju svátky jara čchun ťie kchuai le...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pát 16. úno, 2007 16:12

Víš hovno chlapče, to že si někdo nepamatuje sestavy neznamená že neni mistr. V Pekingu si ti nejlepší machři na rvačky nepamatují ani jednu sestavu,protože sestavy synku jsou dobrý tak akorát pro zapamatování technik a pro začátečníky na pochopení stylu.Kdo styl pochopil a dostal se na 3 úroveň, a nehodlá to učit, tak sestavy může v klidu zapomenout Pravý mistrovský kungfu je forma bez formy. Sestavy jsou tak maximálně na budošou, čínský mistři, předvádějící 150 kilometrovejch sestav to dělají akorát na kameru pro cizince, jinak sami doma cvičí to, co sse nazývá Ku Lian Ji Ben Gong. Typický omyl neumětelů, Sestavy=kungfu

Dik Pavelo, vzal jsi mi to primo z ust, ale z tech tvych to zni povolaneji :lol: .
Jinak taktez čchun ťie kchuai le !!!
Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 17. úno, 2007 1:58

xiexie píše:
Víš hovno chlapče, to že si někdo nepamatuje sestavy neznamená že neni mistr. V Pekingu si ti nejlepší machři na rvačky nepamatují ani jednu sestavu,protože sestavy synku jsou dobrý tak akorát pro zapamatování technik a pro začátečníky na pochopení stylu.Kdo styl pochopil a dostal se na 3 úroveň, a nehodlá to učit, tak sestavy může v klidu zapomenout Pravý mistrovský kungfu je forma bez formy. Sestavy jsou tak maximálně na budošou, čínský mistři, předvádějící 150 kilometrovejch sestav to dělají akorát na kameru pro cizince, jinak sami doma cvičí to, co sse nazývá Ku Lian Ji Ben Gong. Typický omyl neumětelů, Sestavy=kungfu

Dik Pavelo, vzal jsi mi to primo z ust, ale z tech tvych to zni povolaneji :lol: .
Jinak taktez čchun ťie kchuai le !!!
Obrázek
hehehe co tím myslíš? No je pravda že i když jsem opice tak mi hodně lidí (hlavně číňanek) říká PIG :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod La-jia » sob 17. úno, 2007 14:33

Jo a já si dneska i tak připadám. 春节快乐
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SAMO » sob 17. úno, 2007 14:35

pm píše:
SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...

SAMO, uz postoaprve si koledujes o presdrzku. vubec bych se nedivil, kdyby na Tebe nekdo z kluku od Du shifu skocil a ukazal ti "celkem bidu".

vyvracis oblibene porekadlo "ja nejsem paranoidni, ale to neznamena, ze po me nekdo nejde".jsi paranoia osobne, a jde po Tobe uz pulka lidi co delaji b.u. v Pisku, Praze a buhvikde jeste. good luck, dude

No prosimtě....nevšiml sem si že by po mě někdo šel...to budeš mít Paranoiu asi ty.Nesmíš tolik koukat na akční filmy :lol: :lol: :lol:
To že se kluci od Du uražej za to že zde vyjádřim svůj názor mluví samo za sebe že... :wink: :lol:
Takže Thank Very Much
SAMO
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod SAMO » sob 17. úno, 2007 14:38

Dong_wu píše:

Vis Littleartsi, ze te Du Fu Kunovo cviceni nepresvedcilo jeste neznamena, ze je chyba na jeho strane.............
Co se tyce me, tak jsem si rikal, ze bych ti mohl dojit nakopat prdel, ale tim bych svoje kvality moc nepredvedl, jelikoz to zvladne uplne kazdy. Takze co s tebou? Deti a baby nemlatim - ale jednou to prezenes a ja svoji zasadu porusim a bude te to mrzet :twisted:
Navic mas vlastne pravdu :oops: Na to, ze cvicim deset let u takovydleho mistra jsem skutecne lempl. A musim s tim zit kazdy den :cry:

Máš pravdu.Na mě se vyser-máš na víc.AUM... 8O
SAMO
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod SAMO » sob 17. úno, 2007 14:40

pavela píše:
SAMO píše:
pavela píše:
Dong_wu píše:
SAMO píše:No sou to ruzne paky,drzeni,uchopy..za vrchol Qin Na je povazovano ovladani nervoveho systemu cloveka pomoci tlakovych bodu.Jeli ti macknuto spravnym tlakem na spravne misto muze dojit k lokalnimu ochrnuti atd...Sam sem to zazil.Jeden Sifu mi to ukazoval.Pul dne sem skoro nemohl natahnout prsty na ruce... :lol:

Dongwu, neni, pamatuješ jak jsem tě kdysi vzal za pekingskym mistrem pakua Lingem? Tak ten to umí. Jinak na Qinna je v ČR dost dobrej Dufukun

Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...
Víš hovno chlapče, to že si někdo nepamatuje sestavy neznamená že neni mistr. V Pekingu si ti nejlepší machři na rvačky nepamatují ani jednu sestavu,protože sestavy synku jsou dobrý tak akorát pro zapamatování technik a pro začátečníky na pochopení stylu.Kdo styl pochopil a dostal se na 3 úroveň, a nehodlá to učit, tak sestavy může v klidu zapomenout Pravý mistrovský kungfu je forma bez formy. Sestavy jsou tak maximálně na budošou, čínský mistři, předvádějící 150 kilometrovejch sestav to dělají akorát na kameru pro cizince, jinak sami doma cvičí to, co sse nazývá Ku Lian Ji Ben Gong. Typický omyl neumětelů, Sestavy=kungfu :twisted:

Klasický výrok experta na BU-díky takovýmto názorům Tradiční BU zanikne do pár desítek let....Allah s Tebou...
SAMO
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod La-jia » sob 17. úno, 2007 15:09

SAMO píše:
pm píše:

SAMO, uz postoaprve si koledujes o presdrzku. vubec bych se nedivil, kdyby na Tebe nekdo z kluku od Du shifu skocil a ukazal ti "celkem bidu".

vyvracis oblibene porekadlo "ja nejsem paranoidni, ale to neznamena, ze po me nekdo nejde".jsi paranoia osobne, a jde po Tobe uz pulka lidi co delaji b.u. v Pisku, Praze a buhvikde jeste. good luck, dude

No prosimtě....nevšiml sem si že by po mě někdo šel...to budeš mít Paranoiu asi ty.Nesmíš tolik koukat na akční filmy :lol: :lol: :lol:
To že se kluci od Du uražej za to že zde vyjádřim svůj názor mluví samo za sebe že... :wink: :lol:
Takže Thank Very Much

Ty nejsi hoden kritizovat našeho mistra.
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » sob 17. úno, 2007 16:41

SAMO píše:
pm píše:

Takže Thank Very Much
Tvoje tzv. vyjádření názoru si po sobě přečti a zamysli se nad tim, jestli to dokážeš. Je totiž naprosto idiotský. Kluci od Du Fu kuna se neurážej, ale tobě by mohli něco urazit, když budeš tímhle stylem pokračovat, Mistře Velká Hubo :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » sob 17. úno, 2007 16:49

mohl bych se zeptat co vlastně je qin za cvičení? či techniku a mluví se tu o dufu kunovi. zda má nějaké stránky .rád bych o něco obohatil své znalosti.
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lycanius » sob 17. úno, 2007 17:09

Moc zdrawim:)
Prosimvas co znamena čchun ťie kchuai le ? Dekuju :)
Lycanius
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod migli » sob 17. úno, 2007 17:39

jeikob píše:mohl bych se zeptat co vlastně je qin za cvičení? či techniku a mluví se tu o dufu kunovi. zda má nějaké stránky .rád bych o něco obohatil své znalosti.

cituji z http://lghk.org/cz/index.htm

úchopové techniky: držení, páky, lámání, škrcení a útoky na vitální body etc.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod La-jia » sob 17. úno, 2007 19:14

Lycanius píše:
Moc zdrawim:)
Prosimvas co znamena čchun ťie kchuai le ? Dekuju :)

šťastné jarní svátky, nemáš zač.
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Snooorri » sob 17. úno, 2007 20:35

pavela píše:
SAMO píše:
pavela píše:
Dong_wu píše:

Víš hovno chlapče, to že si někdo nepamatuje sestavy neznamená že neni mistr. V Pekingu si ti nejlepší machři na rvačky nepamatují ani jednu sestavu,protože sestavy synku jsou dobrý tak akorát pro zapamatování technik a pro začátečníky na pochopení stylu.Kdo styl pochopil a dostal se na 3 úroveň, a nehodlá to učit, tak sestavy může v klidu zapomenout Pravý mistrovský kungfu je forma bez formy. Sestavy jsou tak maximálně na budošou, čínský mistři, předvádějící 150 kilometrovejch sestav to dělají akorát na kameru pro cizince, jinak sami doma cvičí to, co sse nazývá Ku Lian Ji Ben Gong. Typický omyl neumětelů, Sestavy=kungfu :twisted:

No jo, ale jak si tedy kazdy den techniky opakuji? Čínské přísloví praví:"cvic den a máš den kung-fu, den vynech a stratis 10 dnu kung-fu"
Jak to teda delav bez sestav? Jak udrzuji sve techniky v pameti? Forma bez formy...oni uz si nemusi opakovat? :? :)
Nic
Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » sob 17. úno, 2007 22:34

Snooorri, jezismarja, premyslis nekdy chvilku nez neco vytukas na klavesnici? o cem je to prislovi, ktere uvadis - o sestavach?! necetl si to co psal vyse Pavela nebo ne?
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 18. úno, 2007 4:33

:lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Snooorri » ned 18. úno, 2007 15:28

Mmm... nevim co se vam neliby, ja to prislovy pochopil tak ze se musi pracovat kazby den. No a protoze technika je taky dulezita tak me zajima jak to takovy master na rvacky dela ze necvici sestavy a presto techniky nezapomina. (no a sestavou se taky necvici jen technika, že...)
Nic
Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...