PetrVotava - "Možná ho tam ten souboj nevidíš, ale tenhle jakejkoliv tenhle SPORTOVEC, kdybys ho vyzval k boji tě uspí, že ani nebudeš vědět jak " -
sice to nebylo pro mne ,ale jak by to jako podle tebe udelal ,znaji mimo toho jeste nejake pekne ukolebavky?
Nezlob se na me ,respektuju tvuj pristup ,ale tohle napsat je dost nezodpovedne - pokud se soustredis na urcitou dovednost ,neposuzuj ze sveho uhlu dovednosti jinych v jine kategorii.
Jednoduseji - pokud se nekdo specializuje na predvadeni podobnych scenek v takove mire ,aby v nich byl dobry ,je velmi malo pravdepodobne ,ze by se specializoval i na realny zapas.A pokud se na nej nespecializuje ,nafackuje mu temer kazdej Pepik v hospode.Nemluve o kazdym ,kdo si alespon obcas na treninku misto delani podobnych kravin - promin - navlikne rukavice.
Prestoze nerad zobecnuju ,da se rict ,ze lidi kteri se umi prat ,se malokdy nechaji premluvit k podobnym saskarnam .
Nevim ,jak je na tom Lada konkretne ,treba by dostal i od moderni gymnastky bez kuzelu - jak je to s tebou,Lado?

- ale moc se mi to nezda......
Roza
PS - a douska na zaver - rikas jakejkoliv tenhle sportovec?I u nas?A das mi skutecne nejakej kontakt?Slibuju ,ze se na treninku vsichni s klukama slozime a pujcime mu na to vsechny chranice ,co hrdlo raci....Lada treba prijde taky.......
PPS - placas ,vid?Nic ,ja to znam ,taky si obcas dam par piv a pak delam chytryho na netu......