Zelvak píše:Víš co, Jane?
Ať svůj příspěvek čtu jak chci, nevidím v něm jediné neslušné slovo. Dokonce ani neslušnou frázi. Pokud považuješ nařčení, že jsi tlachal, za neslušné, pak ti oplácím úplně stejnou mincí, jakou ty jsi nařknul rozhodčí z podvodu. Dokaž mi opak a já se ti omluvím.
Nevím, co je na tvém údajném videu tak tajného, že to nemůže nikdo vidět. Také netuším, co je na mě tak tajného, když jsem se podepsal plným jménem a na
www.wu-shu.cz/cws je moje jméno, mail i fotografie.
Nevím, kde máte školu a upřímě řečeno - teď už mě to ani moc nezajímá. Nicméně děkuji za pozvání. Chtěl jsem vám pomoci ve vašem údajném útlaku a podvodu ze strany rozhodčích a chtěl jsem, abys své tvrzení doložil důkazy, které podle svých vlastních slov máš. Dočkal jsem se jenom urážek (což mě ale zas tak nepřekvapuje) a pro důkaz si mám přijet nějam do tvé školy... Proboha proč bych to dělal??
Ty tu urážíš veřejně rozhodčí a nedokážeš to veřejně doložit. Opravdu zajímavé.
Pro mě je to vyřešené - jsou to jenom slova těch, kteří nevyhráli a která nemají žádné opodstatnění.
Dvakrát jsem tě vyzval, abys svoje veřejné nařčení veřejně doložil - ne tajně, aby tady mohl někdo jiný z jiného klubu psát, že jsi mě ovlivnil. Dvakrát jsi dokázal jenom posměšně odepsat. To mluví samo za sebe.
Antonín Knížek
PS: Na oplátku tě zvu do naší školy, která je sice z trochu jiného ranku, ale video se v ní pustit dá docela určitě - a bude tam zcela jistě i hlavní rozhodčí, aby bylo zřejmé, že nikdo nikoho neovlivňuje...
Jak u blbejch na dvorecku ... chces ten zaznam? Tak pro to neco udelej a prijd ... pripada ti, ze toho po tobe chci mnoho? ... nechces, tak to nech plavat ... je to proste.
Ten zaznam mam v digitalni podobe. Neni tajnej, ale nesdilim sve materialy s kymkoli jen proto, ze si o nej neobratne rekne a zaroven me pri tom napadne, ze si vymyslim ...atd ... nechapes na tom neco? ... Tvuj problem.
Ty nevis kde je ma skola? Myslim, ze cist umis ... to uz jsi prokazal, tak co je to za vymluvu? Ja se do Plzne trmacet nehodlam ... ucim kazdej den a abych se vykaslal na trenink jen kvuli tomu, ze Antonin Knizak se potrebuje presvedcit ... Sorry takhle veci nefunguji. Bud mas zajem a nebo mi dej svatek. Ja po tobe nic nechci, ani omluvu, ani uznani a ze nevis co se na te soutezi delo, jen dokresluje "profesionalitu" poradatelu a pomocneho personalu.
Mimochodem kdyby te to opravdu zajimalo uz bys davno precetl vlakno, ktere se tim zabejvalo a nebo bys uz davno zvonil na dvere skoly ... Reci o ovlivnovani jsou liche ... vidis snad sam a mas sve oci ... takze neni treba byt paranoidni a videt v tom nejake spiknuti ...
CSFu je v mejch ocich nezajimava organizace, ktera vnima wushu/kung fu jako okrajovou zalezitost a dela tomuto spise ostudu nez nejakou sluzbu.
Tak proc bych se mel ja "pretrhnout" a davat ti neco az pod nos?
Kdyz si napsal svuj prvni prispevek, tak jsem veril tomu, ze mas chut se tim zabejvat ... to co predvadis ted, mi prijde jako pozerstvi a ne jako zajem cokoli resit ... Nejdrive si to tedy ujasni a pak dej vedet!!!
Jeste jednou a naposled ... material je k dispozici, ale neudelam pro to vic, nez jsem napsal ... Neni to muj interes nebot k CSFu zadne vazby nemam. Nasi zavodnici budou od podzimu soutezit v lize thaiboxu ... coz vypovida neco o nasem postoji k CSFu
Znovu zduraznuji, ze se necitim urazen tim co jsi na mou adresu napsal a klidne muzes prijit a nepripadat si trapne az zjistis, ze jsem mluvil pravdu. Jestli neprijdes, tak jsi u me jen dalsi pozerska figurka, ktera se chce hadat ... Zvaz tedy mou posledni nabidku

Tim povazuji celou vec z me strany za uzavrenou a nehodlam se znovu vyjadrovat k cemukoli co je spojeno s CSFu (uz jsem to udelal v jinem vlaknu) ...