khooca píše:
Ty už máš taky při pátku dost viď?

Vím kde sedíš dej si bacha..........
Půjdu náhodou kolem a usneš jak Vláďa to je hned.

Moderátor: pm
alitranek píše:dej typy na ta BU;)
alitranek píše:DrGlock píše:Pokud něco prosereš a to škrcení se dostane do této fáze:
tak máš pár sekund, než usneš. Za tu dobu toho moc nenaděláš, žádná zázračná technika na to neexistuje. Kousat už není do čeho, můžeš zkusit nahmatat oči nebo rozkrok, ale spíš to nevyjde. Můžou ti pomoci jen dvě věci, nůž nebo pistole. Nůž je asi jasnej a u pistole prý dobře funguje, když mu ustřelíš loket (ale nesmíš při tom trefit i svou hlavu).
co to jsou za bojovníci na tom obrázku?..judo vs. ?
player píše:Souhlasim s Pandou, v podstate ve vsem.
Jen mala pripominka.Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek a pak se neda hovorit snad ani o vterine na mozny protiutok.
Pomozte mi upravit si znalosti, ale kdesi jsem slysel, ze prvni priad ktery layer popisuje, je skrceni, zatimco ten druhy je "rdouseni".... je v tom rozdil? Nebo je to jen blbost...player píše:Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek
mjaso píše:Na mna pri tomto skrceni platilo toto: ked som mal nohy obtocene okolo supera trochu nizsie nez je spravne, typek ktoreho som skrtil prevliekol svoju nohu zvonku na moju a kotnikom o kotnik. Potom zatlacil a tym vyvyjal tlak na moje koleno do strany v podstate akoby na meniskus. V kolene ma brutalne zabolelo a pustil som. Ale nie na kazdeho to plati.
Souhlasim. Znam chlapa(bývalý judista) a toho se mi proste uškrtit nepovedlo.. Ale ma krk sirší než hlavuDrGlock píše:player píše:Souhlasim s Pandou, v podstate ve vsem.
Jen mala pripominka.Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek a pak se neda hovorit snad ani o vterine na mozny protiutok.
A není krk jako krk. Na někoho škrcení přes ohryzek nefunguje vůbec.
DrGlock píše:A není krk jako krk. Na někoho škrcení přes ohryzek nefunguje vůbec.
ghekon píše:Kdyz tak mluvime o skrceni, jak se dostat ze skrceni kimonem? Tzn. kdy souper chyti oba limce a skrti vas jimi?
Gino píše:Pomozte mi upravit si znalosti, ale kdesi jsem slysel, ze prvni priad ktery layer popisuje, je skrceni, zatimco ten druhy je "rdouseni".... je v tom rozdil? Nebo je to jen blbost...player píše:Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek
Sennin píše:ghekon píše:Kdyz tak mluvime o skrceni, jak se dostat ze skrceni kimonem? Tzn. kdy souper chyti oba limce a skrti vas jimi?
Svlíknout se
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků