wushupetr píše:http://www.youtube.com/watch?v=8iJQ8TGYQU8&feature=related
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rofl, ta grimasa je fakt presna

Moderátor: pm
Musim přiznat, že ani já nevím v tomhle podání, k čemu to jeplayer píše:Taktez mi nejde o flame, ale byla tu debata o karate, kde se nejakym zpusobem cvici sestavy a jinym zas aplikace pro kumite.A byla rec o tom, proc to je rozdilne, tak si tak rikam, ze se nikdo neopre take do "kungfu" za tyhle tanecky, ktere fungujou akorat tak ve filmech ze 70. let, nic ve zlem.
Co máš proti máchání rukama, to je přece krásná technika pro praxi,akorát musíš vědět k čemu to je a ne si myslet že to je k tomu co si právě mysíš, tudíž k hovnuplayer píše:tohle machani s natazenejma rukama a nohama a behani dokolecka asi nikdy nepochopim...a nejde jen o Cynthii.
pavela píše:Co máš proti máchání rukama, to je přece krásná technika pro praxi,akorát musíš vědět k čemu to je a ne si myslet že to je k tomu co si právě mysíš, tudíš k hovnuplayer píše:tohle machani s natazenejma rukama a nohama a behani dokolecka asi nikdy nepochopim...a nejde jen o Cynthii.![]()
![]()
Co kdybys taky trošku popřemýšlel? Určitě tě toho napadne víc,co třeba malá páčka, vzpomeň si, Džudoplayer píše:pavela píše:Co máš proti máchání rukama, to je přece krásná technika pro praxi,akorát musíš vědět k čemu to je a ne si myslet že to je k tomu co si právě mysíš, tudíš k hovnuplayer píše:tohle machani s natazenejma rukama a nohama a behani dokolecka asi nikdy nepochopim...a nejde jen o Cynthii.![]()
![]()
Bez jakekoliv ironie me prosim pouc, k cemu to konkretne slouzi, dekuju.
wushupetr píše:Zajímalo by mě co furt mají všichni s těmam filmama.
Nechci rejpat, ale každej tady má v oblibě vysmívat se filmům...
wushupetr píše:ahoj no mě nešlo o to co to je za sestavu ale o to že tahle ženská je slavná herečka ale ve skutku cvičí uplně hrozně
...
Já to sem dal jen tak ze srandy, že je to ženská která má prachy, je slavná , ale umí prd....
wushupetr píše:Zajímalo by mě co furt mají všichni s těmam filmama.
Nechci rejpat, ale každej tady má v oblibě vysmívat se filmům, ale přitom každej ví děj každýho filmu.
No po debatě z takovejma šamanama jako pm, luen, player jsem usoudil, že jejich ignoranství, který nemá konce určitě nepochází z učení jejich Mistrů, ale z jejich slepých a nafrněných poznámek, kterýma se snaží akorát shazovat Sotěžní Wushu a přitom nemaj odvahu jít do ringu a oblíbili si slova jako typu JENOM MÁCHÁNÍ RUKAMA, což mi přpadá na jejich, nevím jak bych to nazval, asi HODNOST zbytečný a směšný. Souhlasím s Pavelou , co napsala tak to je a není to Pavelovo nebo moje moudro, tak to je
wushupetr píše:Tady je to tak, že každej musí bejt toho názoru, že bojovat je hrozně důležitý a sportovat je pro ty co na náš posvátnej boj nemaj kuráž.
Z mý strany a strany všech, co cvičí to co já nepříjde opovržení směrem Bojovým stylům. Nikdy a když tak ne do takový míry jako ze strany vás šamanů a teď nehodnotím to jak umí kdo bojovat nebo kdo je lepší a kdo ne, ale plno lidem je divný, že do Sanda choděj kickboxerský školy a diví se, proč tam je tak málo Wushu škol, někomu to i třeba vadí a když se jim pak nabídne ať tam do ringu jdou oni, tak potom se vymlouvaj na to, že nejsou sportovci. To je směšný. Já bych tam nešel protože nejsem bojovník, já jsem sportovecale aspoň mám normální důvod tam nejít a přiznám ho, ten důvod je ten, že jsem sportovec, nevyhrál bych ani kolo.
Ale poučovat a hádat se a zakládat téme SPRÁVNÝ ©KRCENÍ (nebo jak se to jmenuje ta diskuze), to je najednou každej chytrej.
Takže s tou větičkou, že takových je tu dost, no když čtu pm, tebe a spol no tak jo máš pravdu, ale tím netvrdím, že jste špatní bojovníci!
Ale k tématu
Ty jo to video jsem sem dal jen tak ze srandy, asi jsem ho měl dát do tématu s těma vtipama, protože lidi jako ty se hned ve všem snažej najít něco čím mě a lidi jako já (od Sportovního Wushu) jakoby pokárat.
Neumíte říct nic k tématu ( Cynthia Rothrockova), ale jen k tomu proč jsem to sem dal a že jsem špatnej, že jsem to sem dal a ať ten sportovec se sem neplete.
Ale že vůbec reaguju, je plno takovejch jako ty.
Nazdar
No vidíš a vono se to takhle pochopený hodí tak akorát na exhibici aikida.player píše:Zil sem v domneni, ze to ma predstavovat udery.Koneckoncu takovych obloukovych uderu s natazenou rukou jsou dnesni radoby akcni filmy celkem preplnene.
hele di už doprdele s tim výrazem "sportovní wušu"jo? Sem se tady v Pekingu sešel s klukama co přijeli na mistrovství a přistihli mě, že tenhle pitomej termín už TAKY používám. To jsou konce!wushupetr píše:Takže i tady tohle uzavřem, myslím to téma a jdi se bavit na jiný téma.
Jinak navrhuju mír mezi šamanama a Sportovním Wushu
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník