Moderátor: pm
wushupetr píše:jáj tak já jsem nevěděl že tady se to nějak hlídá šmankote tak se omlouvám moje chyba, že jsem vám to chtěl ukázat dobrý se nezblázníte snad.
Majster diskuter si buď klidně. Když jsem mluvil o moderním Wushu byl jsem špatnej, když sem pošlu tohle je to špatný, nevím co chcete k tomu aby se vedla normální diskuze bez sprdnutí někoho komu se to nelíbí. Ten chlápek je nějakej mástr tak jsem se chtěl třeba vo něm něco dovědět (ten děda), páč se mi líbí jak v tom dokumentu cvičil se tím zubem (nevím jak se ta zbraň jmenuje, na jedný straně měsíc na druhý zub) neeeee tady se do toho musí začít rejpat, že to není Kung Fu.
Nechápu vás, ale to bude možná tím, že jako jedinej tady necvičím vaše styly.
pavela píše:Nechci nikomu brát iluze, ale ten mnich Hai Deng ze Sečuanu, co je na tom videu s jednim prstem byl prej podvodník, říkají to mniši v šaolínu, že prej se jim tam tehdy ,když obnovovali šaolin na začátku 80 let nasral a to stání na jednom prstě dělal pro TV tak, že měl za tělem schovanou železnou tyč. Na 2 prstech to ještě jde, na jednom nikoliv. Jak jsem slyšel dávám dál
ghekon píše:Nemuzu odolat pocitu ze wushupetr vsechno vi, vsechno zna, vlastne nas tady jenom tak zkousi, jestli to vime/zname taky...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků