Moderátor: pm
km píše:Ahoj vsem,
chtel bych zacit delat "nejaky" bojovy sport. Ale je mi uz 25, tak nevim jestli neni na urcity styly uz pozde. Libi se mi kung-fu, wushu a jim podobny. Pocitam s tim, ze by to bude hodne tvrdy, ale hodlam tomu obetovat opravdu hodne. Takze bych se chtel zeptat, jestli je mozny v tomhle veku zacit treba s kung-fu nebo necim podobnym. Jeste dodam, ze to nechci delat proto, abych dal nekomu do tlamy, ale proto, ze se mi takovej zivotni styl libi. Predem diky za rady a nazory.
Senior píše:Ničeho se neboj a běž do toho, já začal v 36 a do té doby jsem znal jakýkoli sport jen z vidění. Nezačal jsem tak pozdě proto že bych najednou přes noc zázračně procitnul ( třeba po nějakém akčním filmu ), dřív to prostě nešlo kvůli pracovním i rodiným povinnostem a taky proto že v okolí nebylo nic co by mě až tak lákalo. Jakmile se situace změnila tak jsem se na to dal. Musím makat víc než ostatní, kdyby např ti mladí hošani jeli na 100% tak já abych stačil tak musím jet skoro na 200%, ale nevadí mi to, proto tam jsem a nemyslím si že bych byl nějaká kuriozita. Takže Ty si se svými pětadvaceti vůbec nepřipouštěj nějaké pochybnosti. Není to o věku či postavě atd, je to jen a jen o Tobě samém. Držím palce.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků