Moderátor: pm
Miro píše:Podarilo sa mi ziskat este dlhsiu sekvenciu ukazky tohto small frame, ale nemam, kam by som to pichol. Nechce to niekto vycapit na svoj web (ma to 3,36 MB)? Raptor? Je to naprosto genialne...
Miro
XiaoYu píše:Sune, Sune, za tie roky, co ta poznam, ta pokladam za inteligentneho cloveka, skus sa zamysliet nad mojimy poslednymi otazkami adresovane Mirovy a tiez nad mojim pripomienkami ku jeho clanku o degeneracii v rodine Yang. Tebe trebars nevadi, ze tam na zaver nie je Mirova fotka, ako v tej pozicii bezchybne stoji? atd, atd ....
Inac rad ta zas niekedy uvidim, bohuzial na slavnost do Brna teraz nepridem (ak si sa chystal)
XiaoYu píše:Preco Sune sa neriadis tym, co ti hovori tvoj ucitel? Podla tvojich slov ti hovori danom okamziku presne to, co v danom okamziku potrebujes vediet, a ine by ta nemalo zaujimat, pretoze potom naburavas cely system vyuky tvojho ucitela. Naozaj si myslim, ze nepotrebujes zhanat nejake informacie ku cviceniu na internete. A otazky o cviceni by si mal klast predsa
Vincentovy Chu.
XiaoYu píše:Sune, viac cvicit uz nedokazem
No a sem tam mi to neda, nezareagovat na nejaku vtakovinu.
No a co uz sa len da o Taiji napisat?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků