Moderátor: pm
player píše:Pavela:pokud sis vsiml,tak jsem napsal ME OSOBNE.Mas problemy s toleranci?Zrejme ano.
Nevim kolik vazis ty,ja mam nakych 94kg a tento typ postoje je na me kolena pomerne velka zatez nehlede k tomu,ze nepotrebuju navysovat objem svalu na nohou,k cemuz PODLE ME logicky delsim cvicenim tohoto postoje dochazi,alespon pri me vaze.
pavela píše:Patriku, že by mi něco uniklo? Samozřejmě nejem dědvševěd.
player píše:Ukropcany:no,rekl bych ze nemam rad vetsi zatez na kolena.Proste mi to nesedi,mozna to je jen mentalni blok![]()
Takze drepy fakt rad nemam,behani je ok.
Harutomo_Yasumizu:Ja potrebuju nejdrive rapidne zhubnout,az budu na nejakych 85kg ci lepe mene,zacnu se venovat rysovani nohou,driv to podle me nema moc smysl.Hlavne to je o tom,ze nepocituju,ze by mi postoj jezdce neco zdokonaloval,porad cejtim velkou zatez na ty kolena pri nem a vzhledem k tomu,ze s nima zatimnic nemam,nehodlam to menit.
player píše:Hark:dobra,beru si tve rady k srdci a zacnu poctive cvicit u televize![]()
Ale jeste mi prosim te rekni,jak moc jit dolu se zadkem,protoze samozrejme jinak vydrzim se stehnama vodorovne a jinak s vyssim tezistem.Zkratka,aby to nebylo zase moc vysoko.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků