kung-fu v BA?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Balerion » pát 22. dub, 2005 14:36

Jojo, tak vcelku si nepochopil co som tym myslel :oops: :P nemam v umysle menit bu, len pridat a doplnit :D cele som to akura tak strucne zhrnul do jednej vety, bo sa mi necelo moc pisat :oops: :D
a taktiez si nemyslim, ze som univerzalny vojak, oba filmy som videl a citim sa az moc zivi nato :lol: a taktiez nemam ani v plane ziadnym vojakom byt 8) :D
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: kung-fu v BA?

Příspěvekod Anonymní » pon 25. dub, 2005 9:17

Balerion píše:mam dotaz, je tu niekto kto ma skusenosti s kung-fu (wushu, wing chun, proste setky mozne a nemozne styly :P nemam v tom tak velky prehlad :D ) v Bratislave?
ak ano, tak ako ste tam spokojny, kde a u koho trenujete :)
rozmyslam, ze by som zacal s kung-fu, tak ma setky vase skusenosti zajimaju :D

Ahoj, ak by si mal zaujem o south china style gf, mozes sa ist pozriet do telocvicne Strednej odbornej skoly drevarskej,pavlovicova 3/Trnavka/ streda 18.30 Blizsie info na www.hungkuen.sk alebo 0903 18 13 20. Je to pobocka slovenskej asociacie gf.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekki » úte 26. dub, 2005 8:19

Coze, Nick Smart je odstepeny od EWTO :?: :!: Strasne, ale je mi to jedno, som rad aj tak. Super kolektiv, majster a atmosfera. Vrelo doporuccujem kazdemu bojovnikovi. 8)
tekki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 9:43

jesisi a toto je co ?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

priama linia HLADIK a KOVOVYROBA :D :D :D :D :D :D :D

SUPER SKOLA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 9:47

preco? pre niekoho to moze byt super napr. idealna skola pre Baleriona - len tam chod super skola ;) po tom tkd to bude akurat ;)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 11:21

joj vandrak, laskavo si nechaj tie svoje rozumy a zostan pri tom svojom karate :lol:
ja som chcel pocut od co mozno najvacsieho poctu ludi kde, u koho a jake kung-fu cvicia, prip cvicili a jake s tym maju skusenosti ;) chcem si totiz spravit aky taky obraz a potom tie skoly obehnut, nemam naladu tu citat tie tvoje myslienkove pochody ala Mr.Bean ;)
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

TEKKI

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 14:03

Tekki!
Wing Tsun pokud vím je chranena znacka Leung Ting WingTsun, a smí jej používat jenom jeho zaci.
Pro evropu to ma EWTO... :!:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

TEKKI

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 14:03

Tekki!
Wing Tsun pokud vím je chranena znacka Leung Ting WingTsun, a smí jej používat jenom jeho zaci.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 14:24

vandrak píše:preco? pre niekoho to moze byt super napr. idealna skola pre Baleriona - len tam chod super skola ;) po tom tkd to bude akurat ;)

Vandráku, můžeš nějak rozumně vysvětlit jak to, že předchozí příspěvek na který ty odpovídáš je ze stejné IP adresy : 84.47.34.248 (adsl-data-248.84-47-34.telecom.sk) ? :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 14:30

internetovySlimak píše:
vandrak píše:preco? pre niekoho to moze byt super napr. idealna skola pre Baleriona - len tam chod super skola ;) po tom tkd to bude akurat ;)

Vandráku, můžeš nějak rozumně vysvětlit jak to, že předchozí příspěvek na který ty odpovídáš je ze stejné IP adresy : 84.47.34.248 (adsl-data-248.84-47-34.telecom.sk) ? :wink:

8O :lol: no to snad neee, ze mal vandrak schizofrenne sklony? :D
no som zvedavy co nato vandrak povie :P ale tipujem, ze nic a radsej stiahne chvost medzi nohy a uz sa v tejto diskusii neukaze, pripadne bude tvoj prispevok o IP ignorovat :D :D :D
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 14:45

ty si, ale chytrak nechces ist k nam robit adnima ;) hehehe to si este asi nepocul ze DSL ma jednu ip pre jedno spojenie? Mozem ja za to, ze nas tu sedi 30 a vsetci mame rovnaku vonkajsiu ip adresu? No kolega to tam postol lebo a ja som sa na tom pobavil co je na tom ? Pre dalsieho kolegu mame napr. ban na jeden server a nedostanem sa tam ani ja co som tam nikdy nepisal ...

radsej mi vysvetli preco skola v BA ma na fotkach vyhlaseneho podvodnika z CZ pana Hladika ? Co si mam o tom mysliet ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 14:48

hunga píše:radsej mi vysvetli preco skola v BA ma na fotkach vyhlaseneho podvodnika z CZ pana Hladika ? Co si mam o tom mysliet ?

jo to je tiez dobra otazka :D hm dnes sa to tu hemzi samymi dobrymi otazkami
no v kazdom pripade sa do tej skoly pojdem pozriet osobne a dufam, ze cvicia lepsie ako dotycny pan hladik (teda aspon to co som mohol vidiet na par videach, co tu sa tu niekde vyskytuju ma pomerne pobavili :D )
ale mozno je na tych fotkach len ako ista forma reklamy :P
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 15:10

Balerion píše:...ale mozno je na tych fotkach len ako ista forma reklamy :P
Zdá se, že reklama může mít mnoho všelikých forem... :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 15:15

Anonymní píše:
Balerion píše:...ale mozno je na tych fotkach len ako ista forma reklamy :P
Zdá se, že reklama může mít mnoho všelikých forem... :lol:

no pozor, aj negativna reklama je stale reklama, v podstate este lepsia, ono sa totiz zla sprava siri rychlejsie ak dobra sprava :D to je vedecky dokazany fakt 8)
no bud jak bud, ak toho nemaju co sa cvicenia tyka moc s p.Hladikom spolocne, tak budem rad, hungga ma totiz zajima a pochybujem, ze je v blave viac skol hungga :(
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 20:50

hunga píše:ty si, ale chytrak nechces ist k nam robit adnima ;) hehehe to si este asi nepocul ze DSL ma jednu ip pre jedno spojenie? Mozem ja za to, ze nas tu sedi 30 a vsetci mame rovnaku vonkajsiu ip adresu? No kolega to tam postol lebo a ja som sa na tom pobavil co je na tom ? Pre dalsieho kolegu mame napr. ban na jeden server a nedostanem sa tam ani ja co som tam nikdy nepisal ...

Samozřejmě, :lol: , obvyklá výmluva takových blbečků jako jsi ty.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

1

Příspěvekod pvts » úte 26. dub, 2005 20:59

nie
pvts
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: 1

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 21:03

pvts píše:nie

tak teraz som zmateny Obrázek co nie? resp. komu to patrilo? Obrázek
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: TEKKI

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 21:24

Anonymní píše:Tekki!

Tekki je blbecek,ktory ani nevie ze ta jeho skola ma nazov Wing Tchun a nie Wing Tsun :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 27. dub, 2005 8:39

wang yingshen je génius tak ako je nemusime sa zaoberat jeho osobným životom nieje to naša vec ako to dopadlo medi ním a mirom ich problém, len cvicíme...to mieje náš problém
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 27. dub, 2005 8:48

rebelka píše:wang yingshen je génius tak ako je nemusime sa zaoberat jeho osobným životom nieje to naša vec ako to dopadlo medi ním a mirom ich problém, len cvicíme...to mieje náš problém

Zaujimave, len k comu to patri? A myslim, ze Miro je rad, ze cvici 85F a prestava si nicit kolena.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...