a taktiez si nemyslim, ze som univerzalny vojak, oba filmy som videl a citim sa az moc zivi nato

Moderátor: pm
Balerion píše:mam dotaz, je tu niekto kto ma skusenosti s kung-fu (wushu, wing chun, proste setky mozne a nemozne stylynemam v tom tak velky prehlad
) v Bratislave?
ak ano, tak ako ste tam spokojny, kde a u koho trenujete![]()
rozmyslam, ze by som zacal s kung-fu, tak ma setky vase skusenosti zajimaju
vandrak píše:preco? pre niekoho to moze byt super napr. idealna skola pre Baleriona - len tam chod super skolapo tom tkd to bude akurat
internetovySlimak píše:vandrak píše:preco? pre niekoho to moze byt super napr. idealna skola pre Baleriona - len tam chod super skolapo tom tkd to bude akurat
Vandráku, můžeš nějak rozumně vysvětlit jak to, že předchozí příspěvek na který ty odpovídáš je ze stejné IP adresy : 84.47.34.248 (adsl-data-248.84-47-34.telecom.sk) ?
hunga píše:radsej mi vysvetli preco skola v BA ma na fotkach vyhlaseneho podvodnika z CZ pana Hladika ? Co si mam o tom mysliet ?
Anonymní píše:Zdá se, že reklama může mít mnoho všelikých forem...Balerion píše:...ale mozno je na tych fotkach len ako ista forma reklamy
hunga píše:ty si, ale chytrak nechces ist k nam robit adnimahehehe to si este asi nepocul ze DSL ma jednu ip pre jedno spojenie? Mozem ja za to, ze nas tu sedi 30 a vsetci mame rovnaku vonkajsiu ip adresu? No kolega to tam postol lebo a ja som sa na tom pobavil co je na tom ? Pre dalsieho kolegu mame napr. ban na jeden server a nedostanem sa tam ani ja co som tam nikdy nepisal ...
Anonymní píše:Tekki!
Wing Tsun pokud vím je chranena znacka Leung Ting WingTsun, a smí jej používat jenom jeho zaci.
Pro evropu to ma EWTO...
rebelka píše:wang yingshen je génius tak ako je nemusime sa zaoberat jeho osobným životom nieje to naša vec ako to dopadlo medi ním a mirom ich problém, len cvicíme...to mieje náš problém
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků