Obchody s wushu vybavenim

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Re: boty na taiji

Příspěvekod La-jia » sob 13. led, 2007 14:36

FWM píše:Ahoj, chci se zeptat, v jake obuvi se cvici taiji (nejlip samozrejme bosky, ale kdyz to nejde) a kde jste si je poridili...diky

Ty cvičíš bos Taiji??? I ten největší sociální případ v Číně má na boty a cvičí v nich tak tu prosím nezaváděj nic novýho. Jaké boty? V létě lehké, v zimě teplé. Já si boty kupuju v obuvi, třeba u Bati. :wink: Čau La-jia
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Zikmund » sob 13. led, 2007 16:42

luen píše:
A nebo jak nekdo radil v jinem vlaknu ... proste si je jen predstav a kdyz budes pilnej jak pilnik, tak budes silnej jak silnice :D

tak to zní jako plán :D
Zikmund
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod dondyna » ned 14. led, 2007 18:52

lukwong píše:Zkus se mrknout zde http://www.wushucentrum.cz/ ale doporučuji se tam zajít podívat osobně.

K tohuhle obchodu si nemuhu odpustit "rýpnutí". Tihle měli stánek na MČR ve wu-šu. Tak nevím jak moc Vás nechají zboží prohlédnout, už při uchopení druhé nebo třetí zbraně jsem byl odehnán. A to celkem nezdvořile a ještě ani ne česky. Záminkou bylo, že jim ty zbraně, po tom co je osahám zrezivějí. To málo co jsem stačil uchopit, opravdu bylo z materiálu, kterej ztrezaví ze vzdušné vlhkosti hned potom co zněj setřete silou vrstvu vazelíny. A to jsem si do čepele dovolil jen cvrknou nehtem, protože na čepel se právě nehrabe proto aby na ní nebyly otisky prstů, nebo aby jste se nazas... od šmíru. :lol: Není mi tedy jasné jak bude štastný kupec takovouhle zbraň provozovat. Myslým, že pravou záminkou bylo, že ihned poznali zákazníka, který nekoupí za drahé peníze ty nejpodřadnější výrobky. Jinak si to nedovedovedu vysvětlit. Těžko si dokážu představit, že by si někdo takhle něco koupil aniž by si to pořádně ošmatal.... :wink:
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xavier » ned 14. led, 2007 19:50

dondyna: Nevím jestli v případě wushu centra, ale obecně mě to zase až tak nepřekvapuje. Podle mě je hodně lidí, kteří (ať už z jakéhokoliv důvodu) zaslepeně, téměř fanaticky, uctívají vše, co je z Asie nebo asijské, tudíž není těžké na tomhle vydělávat (tímto nemám na mysli nikoho konkrétního). V zahraničí tento psychologický úkaz už pojmenovali, ale nevybavuju si název.

Prostě mi tenhle celý kolotoč kolem asijských zbraní, sošek, budhismu a uniform na cvičení (které údajně nosili mniši v Shao Linu) připadá jako dobrý byznys.
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod madmax » ned 14. led, 2007 20:57

xavier píše:dondyna: Podle mě je hodně lidí, kteří (ať už z jakéhokoliv důvodu) zaslepeně, téměř fanaticky, uctívají vše, co je z Asie

Proto nakupuju u Vietnamcu :D
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod dondyna » ned 14. led, 2007 21:08

:wink: jo dobrej byznys to bude. Jednou jsem hledal nějakého dodavatele a proklikal jsem se až na něco jako čínskou hospodářskou komoru. Tak jsem na to skusmo jen tak kliknul a tyhle zbraně byli k mání za směšný zlomek ceny. Ale min. odběr byl tak 5000 ks... :lol:
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod FSS-MP » pon 15. led, 2007 16:51

Ahoj,

nedavno jsem schanel chranice od kwonu a usetril jsem nemaly peniz na www.kwon.cz. Je tam katalog i ceník všemožných kungfu a jiných "nesmyslů".
FSS-MP
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod FWM » pon 15. led, 2007 23:46

re: La-jia

Dobry vecer, nemyslim, ze bych byl social a ani tu nechci zavadet nic noveho...byl to jen slusny dotaz, to je vsechno. ocekavala se rovnez slusna odpoved bez kousavych poznamek -holt kazdy neni tak zkuseny jako ty....
FWM
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod La-jia » úte 16. led, 2007 5:15

Já určitě nepatřím mezi ty zkušenější, ale docela by mě zajímalo, kde si tu blbost vzal.
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod majkx » úte 16. led, 2007 9:13

Toman píše:
Zikmund píše:nevite někdo kde by se v ČR dostaly takové ty kovové kroužky na ruce?

Já vím. Vyjdi z baráku vezmi popelnici a prohoď ji nejbližší výlohou nejlépe nějaké banky a čekej.....garantuju že do deseti minut je máš na rukách :lol: :lol:

...no offence

:lol: :lol: :lol: deset bodů z deseti :lol: :lol: .
PS: sory za OT!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...