Hung Gar - článek

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 10:03

dudu píše:
Anonymní píše:
SIFU Hladík je můj učitel a řikal mi,že žádného pana huska nikdy neurážel.
Taky řikal,že žádnej ata ani rzounek mu do držky nikdy nedali.Tak nevim přoč se tady nějakej ata vytahuje a hrdině na mého SIFU posílá někoho,když na něj sám nestačí.Za další nevim proč se nějakej ata sere do diskuse o hung garu,když cvičí vinčun.
J.K.

A proc se do toho "seres" ty, kdyz cvicis u HLADIKA?(tzn. ze nemas s Hung Gar taky NIC spolecnyho ?!) Jo a kde si ty trubko vycet ze ten Ata a Rzounek Hladikovi rozbili hubu ? Vis, ale co neni, muze byt :wink: . Ono to je strasne rychly, kde je poptavka je i nabidka !
ďuďu

A co máš s hung gar spolešnýho ty,že tady mektáš.To,že ata nikomu hubu nerozbil je jasný,když se schovává za nějakýho pavla dostála.
J.K.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 10:10

Anonymní píše:
Dong_wu píše:J.K.: Uprimnou soustrast.
Jestli to, ze tvuj SIFON nedostal do huby nebude tim, ze na kazdeho vyzivatele zavolal policii :)

Jestli to nebude tim,že tam vyzyvatelé choděj v přesile

Zdar a silu, hrdino!
- rok 1990, budova kulturniho domu dopravnich podniku, Hladikova cirkusova produkce nazvana "BUDO den". Ja sam vstupuji do satny, kde je v tu chvili okolo 15 lidi vcetne samotneho MISTRA. Sdeluji mu ze urazil meho tehdejsiho SIFU a ze si to s nim chci pekne chlapsky "vyporadat". "Zavolejte policii !" byla jeho odpoved...

- rok 1992, budova vinohradskeho Sokola, cca 17hod odpoledne. Ja a muj zak Honza Novak hovori o moznosti "si to rozdat" ( ve skole je tou dobou okolo 30 lidi, tehdejsi "elita" jako pan Petrus apod.), zatim co Hladikuv otec na nas vzal cinske kopi, Hladik mladsi vola policii. My jsme proste nemohli smichem delat nic jineho nez zase odejit... Je pravda ze jsme byli dva a minimalne jeden z nas chtel bojovat...

Takhle nefer jsem se choval kdyz mi bylo dvacet :wink: ...

cest
YiWan
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 10:18

neprihlasenyYiWan píše:
Anonymní píše:
Jestli to, ze tvuj SIFON nedostal do huby nebude tim, ze na kazdeho vyzivatele zavolal policii :)

Zdar a silu, hrdino!
- rok 1990, budova kulturniho domu dopravnich podniku, Hladikova cirkusova produkce nazvana "BUDO den". Ja sam vstupuji do satny, kde je v tu chvili okolo 15 lidi vcetne samotneho MISTRA. Sdeluji mu ze urazil meho tehdejsiho SIFU a ze si to s nim chci pekne chlapsky "vyporadat". "Zavolejte policii !" byla jeho odpoved...

- rok 1992, budova vinohradskeho Sokola, cca 17hod odpoledne. Ja a muj zak Honza Novak hovori o moznosti "si to rozdat" ( ve skole je tou dobou okolo 30 lidi, tehdejsi "elita" jako pan Petrus apod.), zatim co Hladikuv otec na nas vzal cinske kopi, Hladik mladsi vola policii. My jsme proste nemohli smichem delat nic jineho nez zase odejit... Je pravda ze jsme byli dva a minimalne jeden z nas chtel bojovat...

cest
YiWan

Jo a jeste je dobra historka jak chtel sam samotny MISTR Hladik volat policii na moji pritelkyni Martinu (tehdy 22 let), ale ta je vseobecne znama tak ji tu nebudu popisovat, jen ji takhle pripomenu :wink:

yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 10:56

neprihlasenyYiWan píše:
neprihlasenyYiWan píše:
Anonymní píše:

Zdar a silu, hrdino!

cest
YiWan

Jo a jeste je dobra historka jak chtel sam samotny MISTR Hladik volat policii na moji pritelkyni Martinu (tehdy 22 let), ale ta je vseobecne znama tak ji tu nebudu popisovat, jen ji takhle pripomenu :wink:

yw

Já Martinu neznám :D
Tak mi ji klidně popiš :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 11:03

Pepino píše:

prijd se na ni k nam mrknout :wink: ...

Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 11:09

neprihlasenyYiWan píše:
Pepino píše:

prijd se na ni k nam mrknout :wink: ...

Obrázek

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Můžeš mi hned poslat přihlášku k vám do školy ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » úte 03. srp, 2004 11:21

Teda YiWane, netusil jsem, ze krome cviceni gongfu jeste obchodujes s bilym masem :D 8O
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 11:45

Dong_wu píše:Teda YiWane, netusil jsem, ze krome cviceni gongfu jeste obchodujes s bilym masem :D 8O

:D je to pochopitelne vsechno finta jak Te konecne dostat k nam do skoly na caj, Dong Wu !!!

yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » úte 03. srp, 2004 12:08

Dik, uz se k vam chystam dlouho, ale pristi tyden uz se urcite stavim :wink:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 12:12

Dong_wu píše:Dik, uz se k vam chystam dlouho, ale pristi tyden uz se urcite stavim :wink:

:D ... a stacila jedna fotka Martiny, ja proste ziram...

yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod yingjowpai » úte 03. srp, 2004 12:25

Hned vidí všichni jak vypadá dobrý gung fu! A do Brna přijedou takoví oškliví bezdomovci ! :lol:
yingjowpai
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 12:38

yingjowpai píše:Hned vidí všichni jak vypadá dobrý gung fu! A do Brna přijedou takoví oškliví bezdomovci ! :lol:

Cest yingjowpai !
:D , to byl vyber toho nejlepsiho co muzeme z pravych chlapaku nabidnout :wink: ! Pockej az si to Jamamba precte :lol: !

yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 03. srp, 2004 12:41

imperium vraci uder :lol:

Obrázek
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 12:45

pm píše:imperium vraci uder :lol:

...to proste neni fer...

:cry:

yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod yingjowpai » úte 03. srp, 2004 13:04

Yiwan,nic si z toho nedělej, je jich sice víc, ale člověk neví jestli nejsou v lese na borůvkách nebo co, a ten pán uprostřed ... já nevím proč je takovej našponovanej, asi cvičí pořád ty železný dráty :lol: ale ta slečna nahoře, to je prostě lahůdka, to je prostě soft and hard :lol:
yingjowpai
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod irzounek » úte 03. srp, 2004 13:10

yingjowpai píše:Yiwan,nic si z toho nedělej, je jich sice víc, ale člověk neví jestli nejsou v lese na borůvkách nebo co, a ten pán uprostřed ... já nevím proč je takovej našponovanej, asi cvičí pořád ty železný dráty :lol: ale ta slečna nahoře, to je prostě lahůdka, to je prostě soft and hard :lol:

:wink: jasne, mene je nekdy vice, ze :wink:

cest
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 03. srp, 2004 13:19

sofocore, hardcore, ty brdo, asi zacnu taky cvicit WCH, nic takovyho u nas na treninku nepestujeme 8O

jen pockej, yingjowpai, pisu si, tohle Ti nezapomenu :twisted:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 13:43

pm píše:imperium vraci uder :lol:

Obrázek

Teda tan veprostřed:to musí bejt pěknej macek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

...

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 13:44

neprihlasenyYiWan píše:

cest
YiWan

Jeste ze jste se tam tenkrat nestretli s Pavlem Mackem, to by byl masakr :))) Kazdej za svyho mistra :) I kdyz 92, netusim jestli uz tam byl.

Ale vsechna cest a respekt tem, kteri jsou ochotni podlozit svoje tvrzeni ciny. Hladik by nikdy nebojoval. Znal jsem vic lidi, ktery byli ochotni to zkusit, jak jeste dole na brumlovce tak na vinohradech. Nikdy z toho nic nebylo.

btw:YiWane nemas jeste nejaky dalsi zkusenosti (historky) podobnyho druhu z CR ?

S pozdravem
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ...

Příspěvekod irzounek » úte 03. srp, 2004 13:53

Sprymar píše:

btw:YiWane nemas jeste nejaky dalsi zkusenosti (historky) podobnyho druhu z CR ?

S pozdravem

cest,
ale jo, historek je fura :wink: - jak me prisel v roce 1990 "kontrolovat" jeden vyslanec Hladika jestli ucim "spravne" kung fu, jak muj zak Honza "navstivil" pana XXX (aikido) ktery pred nim a vsemi svymi zaky na seminari utekl (ano, proste normalne utikal...), jak dva hosani ze skoly XXX (udajne cinskeho kung fu, kde se venuji nekolika ruznym stylum soucasne) navstivili meho kolegu Pavla Macka aby "otestovali" jejich kung fu, apod... Ale to je spis tema k pivku a ne sem, na internet...
Naposledy upravil irzounek dne úte 03. srp, 2004 14:17, celkově upraveno 1
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...