Moderátor: pm
luen píše:wushupetr píše:Jinak ten úder, myslím, že na pevně stojícího třeba Lukáše Konečného by ten úder neměl vliv, ale ne každej je Lukáš Konečný. Ne každej kdo přepadá na ulici je stokilovej nařachanec.
k BL:
Podle mě nemá cenu řešit jestli byl člověk, kterej dělal do Wushu a zároveň byl herec dobrej nebo ne. Vemte si Jet Liho. Taky jaká je to hvězda, ale když se kouknete na ty jeho sestavy, tak v tý éře bylo plno lídí, co byly lepší jak on, třeba Hu Jian Qiang. To samý hvězda z pekingskýho Wushu Teamu Zhao Qing Jian,, kterej taky vyhrává jen kvůli jménu páč byl za mlada dobrej, ale je tam plno lidí lepších jak on.
Plno lidí má jméno a nezaslouží si to a plno lidí jméno nemá a měli by mít.
BL jméno má, měl a bude, páč toho udělal dost, víc než kdokoliv tady. Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytš je divný.
Ty trumbero napsal jsem, ze te nikdo mrtvej nic nenauci ... jestli se pletu, tak jdi za B.L. a nech ho at ti neco ukaze, opravi ...
Kdyz nechapes co tady pisu ja, tak urcite vyborne rozumis B.L., ze?
Totiz to nejstupidnejsi co clovek muze udelat je, ucit se styl, ktery autor dik smrti nestihl dodelat resp. v kazde fazi sveho zivota ho ucil jinak a jinak chapal ... takze kdo si chce zadelat na problem at se uci nedodelane veci od mrtveho autora ... kazdy muze delat cokoli a dela to dobre, ze?
wushupetr píše:Luu napsal:
a jako bonus pridavam, ze lidi toho moc nakecaj a nikdy se nedozvis o mrtvem cloveku jestli nekdy neco skutecne umel
Já napsal:
Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytíš je divný.
Tedy jinejma slovama to samý že?
player píše:luen : jak "vase" kung fu souvisi s BL bouchanim do pytle?Pockej, budu hadat, vy to delate zarucene spravne, on to delal zarucene spatne, tak si to myslel s tim, ze bych videl kungfu, vid?Nemam dalsich otazek
luen píše:wushupetr píše:Luu napsal:
a jako bonus pridavam, ze lidi toho moc nakecaj a nikdy se nedozvis o mrtvem cloveku jestli nekdy neco skutecne umel
Já napsal:
Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytíš je divný.
Ne to neni to same. Ale na to clovek musi asi mit vic nez jen mozek nebo ja nevim. Neco pochytit a umet ... v tom ja vidim obrovsky rozdil, ale treba ti to prijde to samePo tom se ale asi nemame o cem bavit, protoze ma predstava o tom neco umet se diametralne lisi od te tve
Peto jinak jsem te uz nekolikrat zval, mohls kung fu konecne videt a nemusel si tady jeste cucat z prs(t)u ... napr. sve domnenky
wushupetr píše:luen píše:wushupetr píše:Luu napsal:
Já napsal:
Ne to neni to same. Ale na to clovek musi asi mit vic nez jen mozek nebo ja nevim. Neco pochytit a umet ... v tom ja vidim obrovsky rozdil, ale treba ti to prijde to samePo tom se ale asi nemame o cem bavit, protoze ma predstava o tom neco umet se diametralne lisi od te tve
Peto jinak jsem te uz nekolikrat zval, mohls kung fu konecne videt a nemusel si tady jeste cucat z prs(t)u ... napr. sve domnenky
Takže nejdříve slušně:
Luene opakuji, že NETRVDÍM, že BL byl dobrej, netvrdím, že nebyl. V posledním příspěvku sem naznačil tou poslední větou, že sis trochu protiřečil a to tou větou, kde píšeš že lidi toho hodně nakecaj a nikdy se nedovíš o mrtvym, jestli uměl nebo ne (CO® JE PRAVDA) aaaale pak v dalších příspěvcích sebevědomě tvrdíš, že neuměl. (tedy si protiřečíš) To mě jakoukoliv cestou přivádí k tomu závěru, že o tom jestli uměl nebo ne Ty víš takový velký hovno jako Ti, co sebevědomě tvrdí, že něco uměl. To je celý.
A niní proč sem nasranej:
Luene vím, že už si mě několikrát zval k sobě, ale nevím proč to chceš. Na
doufám přátelskej zápas. Ale proč? Jistě víš, co já cvičím a že nejsem bojovník, ale sportovec a víš, že bych dlouho nevydržel v boji s tebou. Proto nevidím na odmítnutí nic zbabělýho nebo tak a doufam, že ani ty ne. ALE: Nesmírně mě uráží tvoje věty jako třeba to, že jsem snad eště Kung Fu neviděl, a že ho uvidím až navštívím školu. Luene ty seš ranař, kterej by byl ranař i kdyby Kung Fu necvičil, tak jak mi dokážeš, že tvoje technika je opravdový Kung Fu a že bys mě porazil tvým Wing Chunem a ne jen tím, že seš prostě jen gorila?
Já nejsem žádnej veterán, ale Wushu už nějakej pátek cvičím a ve Wushu jsem vyrůstal od dětsví, tak si laskavě takový věty nech pro někoho, kdo
viděl Wušu prvně teď v sobotu v Křižovatce smrti s Jackie Chanem a chovej se podle toho.
Jo a tréninků mám taky pár za sebou a byly v pohodě a byly i náročný, při kterých jsem zvracel a to doslova tak snad pochopíš moje slova.
Takže adios maestro
player píše:Luen : Dobre, omlouvam se, nebylo to pro me.Nicmene ta tva reakce...zacinas byt cim dal vic infantilni, ze uz to skoro neni infantilnost, ale neco jineho, mnohem vaznejsiho.Jestli mas tak moc velkou potrebu se mnou dat rec osobne, tak se zastav ty u me a je to.
wushupetr : z Luena mit strach nemusis, ten s tebou zapasit nebude, protoze by se mu mohlo neco stat(vis jak, udajne "nahoda je blbec") a jestli se nepletu, jeho jeho zdravi zivi, kdyz to reknu takhle.Coz na jednu stranu chapu, na druhou stranu me prekvapuje ten jeho egoismus.A to samozrejme neplati jen o Luenovi, aby se ho to nedotklo nahodou.
ukropcany píše:Nanič je preto, lebo to nie je "búchanie", ale "rýchle tlačenie". A Ty hovoríš o "bouchani do pytle" nie o "tlačení do pytle". Keby si hovoril o tlačení, tak by som bol tichoÚder musí byť ostrý, nie tlačený... preto je aj ten 1"punč na hovno, lebo je to tlačák... to nie je vypínačka... a to je ten rozdiel...
Keby BL sekal do mechu tak, ako seká do luftu, tak som ticho...
![]()
wushupetr píše:Pro Luena:
Platí furt to, co jsem napsal. Je to protimluva. Nejednou jsem si všim, že když nemáš jak odpovědět, vracíš se k tomu samýmu a to je to, že ty seš vlastně všech taťka a všichni jsou děti s děckejma názorama. Já necvičím Wušu a ten s kozlí bradkou v článku Sap Yee Lo není ve žlutým a není plešoun co? Říkal jsem si, že to nikdy nenapíšu, ale musím. Páč nevysvětluješ, ale urážíš. Luene seš blbec. Promiň. Snad mi aspoň dovolíš si to myslet a nebudeš se zlobit (svoboda myšlenek!!!)
luen píše:wushupetr píše:Pro Luena:
Platí furt to, co jsem napsal. Je to protimluva. Nejednou jsem si všim, že když nemáš jak odpovědět, vracíš se k tomu samýmu a to je to, že ty seš vlastně všech taťka a všichni jsou děti s děckejma názorama. Já necvičím Wušu a ten s kozlí bradkou v článku Sap Yee Lo není ve žlutým a není plešoun co? Říkal jsem si, že to nikdy nenapíšu, ale musím. Páč nevysvětluješ, ale urážíš. Luene seš blbec. Promiň. Snad mi aspoň dovolíš si to myslet a nebudeš se zlobit (svoboda myšlenek!!!)
Jak jsem napsal, jsi jeste dite a podle toho vypada i tve argumentovani. Vis at uz tady player pise cokoli on aspon dorazi na setkani a at prekvapi nebo ne, tak neni silak jen za klavesnici![]()
2player: Ty jsi takovej fighter, ze by ses ukajel na 20-ti letem klukovi, kterej od malicka skace salta, cvici formy a rika tomu kunfu? To snad ne? ... Hlavne vyhledej si jeho starsi prispevky ... at vis s kym si tady notujes. Jinak si nekdy zaregistroval, ze bych nekdy mel problem s nejakou vyzvou???
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků