JKD

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 15:24

TongPo : to je sice moc pekne, ze jsi se s kamarady naucil inch punch, ovsem jestli tvi kamaradi vazi metrak jako ty, tak to by bylo, aby si nekoho neodstrcil, ze ano.BL vazil */- 60kg a to uz je podstatny rozdil.Nicmene, proc reaguju.Tento uder preci nema nic spolecneho s nejakou praktickou pouzitelnosti.Je to jedna z mnoha cvicebnich pomucek, jak rozvinout silu(energii?) v kratkem momentu.To same je v podstate ta legrace se zfoukavanim svicek, nic jineho v tom neni.A tim se rovnez dostavam k tem uderum do pytle, pri kterych se chytas za hlavu.Vysvetloval jsem to uz Ukcopcanemu, muzes si to najit, takze to nebudu znova rozvadet, ale schvalne mi napis, co je na tom podle tveho mineni spatneho, ok?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 15:25

luen píše:
wushupetr píše:Jinak ten úder, myslím, že na pevně stojícího třeba Lukáše Konečného by ten úder neměl vliv, ale ne každej je Lukáš Konečný. Ne každej kdo přepadá na ulici je stokilovej nařachanec.

k BL:
Podle mě nemá cenu řešit jestli byl člověk, kterej dělal do Wushu a zároveň byl herec dobrej nebo ne. Vemte si Jet Liho. Taky jaká je to hvězda, ale když se kouknete na ty jeho sestavy, tak v tý éře bylo plno lídí, co byly lepší jak on, třeba Hu Jian Qiang. To samý hvězda z pekingskýho Wushu Teamu Zhao Qing Jian,, kterej taky vyhrává jen kvůli jménu páč byl za mlada dobrej, ale je tam plno lidí lepších jak on.
Plno lidí má jméno a nezaslouží si to a plno lidí jméno nemá a měli by mít.
BL jméno má, měl a bude, páč toho udělal dost, víc než kdokoliv tady. Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytš je divný.

Ty trumbero napsal jsem, ze te nikdo mrtvej nic nenauci ... jestli se pletu, tak jdi za B.L. a nech ho at ti neco ukaze, opravi ...
Kdyz nechapes co tady pisu ja, tak urcite vyborne rozumis B.L., ze?

Totiz to nejstupidnejsi co clovek muze udelat je, ucit se styl, ktery autor dik smrti nestihl dodelat resp. v kazde fazi sveho zivota ho ucil jinak a jinak chapal ... takze kdo si chce zadelat na problem at se uci nedodelane veci od mrtveho autora ... kazdy muze delat cokoli a dela to dobre, ze?

trumberu si nech od cesty maestro.
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 15:41

Luu napsal:
a jako bonus pridavam, ze lidi toho moc nakecaj a nikdy se nedozvis o mrtvem cloveku jestli nekdy neco skutecne umel
Já napsal:
Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytíš je divný.

Tedy jinejma slovama to samý že?
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 15:52

Ukropcany : mno vazim si toho, ze sis ted cas udelal, ale marne hledam nejaky argument, kterym bys podporil tvrzeni, ze to bouchani do pytle je na nic.Skoda.Treba mi to rekne TongPo.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 27. črc, 2008 16:38

wushupetr píše:Luu napsal:
a jako bonus pridavam, ze lidi toho moc nakecaj a nikdy se nedozvis o mrtvem cloveku jestli nekdy neco skutecne umel
Já napsal:
Posuzovat někoho z videa ale přitom tvrdit, že od x let mrtvýho nic nepochytíš je divný.

Ne to neni to same. Ale na to clovek musi asi mit vic nez jen mozek nebo ja nevim. Neco pochytit a umet ... v tom ja vidim obrovsky rozdil, ale treba ti to prijde to same :wink: Po tom se ale asi nemame o cem bavit, protoze ma predstava o tom neco umet se diametralne lisi od te tve :wink: Peto jinak jsem te uz nekolikrat zval, mohls kung fu konecne videt a nemusel si tady jeste cucat z prs(t)u ... napr. sve domnenky :wink:
Naposledy upravil luen dne ned 27. črc, 2008 17:37, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 16:54

luen : jak "vase" kung fu souvisi s BL bouchanim do pytle?Pockej, budu hadat, vy to delate zarucene spravne, on to delal zarucene spatne, tak si to myslel s tim, ze bych videl kungfu, vid?Nemam dalsich otazek :roll:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 27. črc, 2008 17:39

player píše:luen : jak "vase" kung fu souvisi s BL bouchanim do pytle?Pockej, budu hadat, vy to delate zarucene spravne, on to delal zarucene spatne, tak si to myslel s tim, ze bych videl kungfu, vid?Nemam dalsich otazek :roll:

1) nebylo to na tebe

2) ne nepochopil jsi to

3) ano chces-li mas pravdu, ale prudeni ti nejde ja mam v pazi co si myslis o kung fu a o cemkoli jinem :wink:

Ac mas nektere nazory v celku pohodove a realisticke, tak mas par temat (jako treba B.L., kde se ukazuje tve samostudium) ... nic ve zlem, ale ja myslim, ze timhle neobhajis neobhajitelne ... podivej co znamena tve slovo. Hadal ses tady s kde kym a jaky byl pak vysledek tvejch navstev? Bud si odesel se sklopenejma ocima a nebo si neprisel ... :wink: Beru to, ze v B.L. dobe byla veskera bu na nizsi urovni a celkove zazil a zaziva svet bu obrodu, ale nicmene zustanme dal kriticky ke vsemu co vidime, jinak zabredneme do toho, ze uz se nic nezlepsi a budeme zas jen tupe koukat na to, jak ujizdi vlak :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 18:07

luen píše:
Já napsal:

Ne to neni to same. Ale na to clovek musi asi mit vic nez jen mozek nebo ja nevim. Neco pochytit a umet ... v tom ja vidim obrovsky rozdil, ale treba ti to prijde to same :wink: Po tom se ale asi nemame o cem bavit, protoze ma predstava o tom neco umet se diametralne lisi od te tve :wink: Peto jinak jsem te uz nekolikrat zval, mohls kung fu konecne videt a nemusel si tady jeste cucat z prs(t)u ... napr. sve domnenky :wink:

Takže nejdříve slušně:
Luene opakuji, že NETRVDÍM, že BL byl dobrej, netvrdím, že nebyl. V posledním příspěvku sem naznačil tou poslední větou, že sis trochu protiřečil a to tou větou, kde píšeš že lidi toho hodně nakecaj a nikdy se nedovíš o mrtvym, jestli uměl nebo ne (CO® JE PRAVDA) aaaale pak v dalších příspěvcích sebevědomě tvrdíš, že neuměl. (tedy si protiřečíš) To mě jakoukoliv cestou přivádí k tomu závěru, že o tom jestli uměl nebo ne Ty víš takový velký hovno jako Ti, co sebevědomě tvrdí, že něco uměl. To je celý.

A nyní proč sem nasranej:
Luene vím, že už si mě několikrát zval k sobě, ale nevím proč to chceš. Na
doufám přátelskej zápas. Ale proč? Jistě víš, co já cvičím a že nejsem bojovník, ale sportovec a víš, že bych dlouho nevydržel v boji s tebou. Proto nevidím na odmítnutí nic zbabělýho nebo tak a doufam, že ani ty ne. ALE: Nesmírně mě uráží tvoje věty jako třeba to, že jsem snad eště Kung Fu neviděl, a že ho uvidím až navštívím školu. Luene ty seš ranař, kterej by byl ranař i kdyby Kung Fu necvičil, tak jak mi dokážeš, že tvoje technika je opravdový Kung Fu a že bys mě porazil tvým Wing Chunem a ne jen tím, že seš prostě jen gorila?
Já nejsem žádnej veterán, ale Wushu už nějakej pátek cvičím a ve Wushu jsem vyrůstal od dětsví, tak si laskavě takový věty nech pro někoho, kdo
viděl Wušu prvně teď v sobotu v Křižovatce smrti s Jackie Chanem a chovej se podle toho.
Jo a tréninků mám taky pár za sebou a byly v pohodě a byly i náročný, při kterých jsem zvracel a to doslova tak snad pochopíš moje slova.
Takže adios maestro
Naposledy upravil wushupetr dne ned 27. črc, 2008 21:12, celkově upraveno 1
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » ned 27. črc, 2008 18:15

Prominte zaspal jsem ...
Sem sracka ale trenuju tvrde. NO PAIN NO GAIN!!
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » ned 27. črc, 2008 18:41

wushupetr píše:
luen píše:
Já napsal:

Takže nejdříve slušně:
Luene opakuji, že NETRVDÍM, že BL byl dobrej, netvrdím, že nebyl. V posledním příspěvku sem naznačil tou poslední větou, že sis trochu protiřečil a to tou větou, kde píšeš že lidi toho hodně nakecaj a nikdy se nedovíš o mrtvym, jestli uměl nebo ne (CO® JE PRAVDA) aaaale pak v dalších příspěvcích sebevědomě tvrdíš, že neuměl. (tedy si protiřečíš) To mě jakoukoliv cestou přivádí k tomu závěru, že o tom jestli uměl nebo ne Ty víš takový velký hovno jako Ti, co sebevědomě tvrdí, že něco uměl. To je celý.

A niní proč sem nasranej:
Luene vím, že už si mě několikrát zval k sobě, ale nevím proč to chceš. Na
doufám přátelskej zápas. Ale proč? Jistě víš, co já cvičím a že nejsem bojovník, ale sportovec a víš, že bych dlouho nevydržel v boji s tebou. Proto nevidím na odmítnutí nic zbabělýho nebo tak a doufam, že ani ty ne. ALE: Nesmírně mě uráží tvoje věty jako třeba to, že jsem snad eště Kung Fu neviděl, a že ho uvidím až navštívím školu. Luene ty seš ranař, kterej by byl ranař i kdyby Kung Fu necvičil, tak jak mi dokážeš, že tvoje technika je opravdový Kung Fu a že bys mě porazil tvým Wing Chunem a ne jen tím, že seš prostě jen gorila?
Já nejsem žádnej veterán, ale Wushu už nějakej pátek cvičím a ve Wushu jsem vyrůstal od dětsví, tak si laskavě takový věty nech pro někoho, kdo
viděl Wušu prvně teď v sobotu v Křižovatce smrti s Jackie Chanem a chovej se podle toho.
Jo a tréninků mám taky pár za sebou a byly v pohodě a byly i náročný, při kterých jsem zvracel a to doslova tak snad pochopíš moje slova.
Takže adios maestro

Ano, ale to jako protimluv prijde jen tobe ... ja hodnotil to, co bylo na tom videu a to nebylo nic svetoborneho ani nic z ceho by se dalo ucuravat ... proste jsem opet videl bouchat nekoho do pytle, kdo to neumi a kdo se snazi byt dobry bez toho, aby vedel, co to znamena a jak k tomu prijit!!! Slo o hodnoceni videa a hned nekolik videiii. Vim jak ma vypadat siu nim tau - v jeho podani des bes, vim jak ma vypadat chi sau - v jeho podani to same jako nim tau, o bouchani do pytle ani nemluvim atd ... atd ... jestli vite o videu, kde B.L. dela neco co je v pohode, hodte ho sem ... ja ho jeste nevidel - ano urcite existuji, ale jsou bud tajna a nebo je to vsechno jen zastiraci manevr, vse umim, ale ukazuji to zasadne blbe :lol:

Uz nekolikrat jsem ti napsal, ze kung fu necvicis a nevis o nem nic. Tak to nech na lidech, kteri kung fu cvici :wink: Ze se motas kolem skakaciho wushu od malicka je pekne, ale pokud se nepletu, tak ty jeste velkej nejsi, ze? Protoze bys jinak prisel aspon na pokec a na cumendu :wink: Takze nebud hysterka a nehrot tady nejake zapasy s nejakym krvelacnym luenem.

Nekolikrat jsem te zval na navstevu proto, aby ses zbavil sve detske predstavy o kung fu :wink: Bit te tady nikdo nechce, tady se nikdo na naivnich detech neukaji uz jsem ti to psal nekolikrat a snad je to naposled :wink: Takze na tvoje dalsi strachuplne vety nemusim odpovidat na blbosti jako ze jsi videl kung fu v nejakem filmu :lol: :wink: Ve filmech hrajou herci, ale to je debata zase nekam jinam. Jinak ja take pri par trenincich nekolika tzv. kung fu skol zvracel a ne vzdy to bylo vycerpanim :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 19:04

Pro Luena:

Platí furt to, co jsem napsal. Je to protimluva. Nejednou jsem si všim, že když nemáš jak odpovědět, vracíš se k tomu samýmu a to je to, že ty seš vlastně všech taťka a všichni jsou děti s děckejma názorama. Já necvičím Wušu a ten s kozlí bradkou v článku Sap Yee Lo není ve žlutým a není plešoun co? Říkal jsem si, že to nikdy nenapíšu, ale musím. Páč nevysvětluješ, ale urážíš. Luene seš blbec. Promiň. Snad mi aspoň dovolíš si to myslet a nebudeš se zlobit (svoboda myšlenek!!!)
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 19:09

A k tomu velkej nevelkej. Je mi 20 tedy ne dítě, ne dospělej. Aspoň se to o tom věku říká. Cvičím od 10. Není to celej život, ale kroť se s tím tvým mudrcovským ,,JÁ JO A TY NE. JÁ VELKEJ A TY MALEJ." :wink:
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 19:24

Luen : Dobre, omlouvam se, nebylo to pro me.Nicmene ta tva reakce...zacinas byt cim dal vic infantilni, ze uz to skoro neni infantilnost, ale neco jineho, mnohem vaznejsiho.Jestli mas tak moc velkou potrebu se mnou dat rec osobne, tak se zastav ty u me a je to.

wushupetr : z Luena mit strach nemusis, ten s tebou zapasit nebude, protoze by se mu mohlo neco stat(vis jak, udajne "nahoda je blbec") a jestli se nepletu, jeho jeho zdravi zivi, kdyz to reknu takhle.Coz na jednu stranu chapu, na druhou stranu me prekvapuje ten jeho egoismus.A to samozrejme neplati jen o Luenovi, aby se ho to nedotklo nahodou.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 19:24

od Ukropcanyho:
4wushupetr - nediv sa, že «a bojovníci za bojovníka neberú, keď sa ako bojovník nechováš... :idea: Kto chce s vlkmi byť...

No však já taky strašně toužim po tom se sváma bratříčkovat. :wink:
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 19:27

player píše:Luen : Dobre, omlouvam se, nebylo to pro me.Nicmene ta tva reakce...zacinas byt cim dal vic infantilni, ze uz to skoro neni infantilnost, ale neco jineho, mnohem vaznejsiho.Jestli mas tak moc velkou potrebu se mnou dat rec osobne, tak se zastav ty u me a je to.

wushupetr : z Luena mit strach nemusis, ten s tebou zapasit nebude, protoze by se mu mohlo neco stat(vis jak, udajne "nahoda je blbec") a jestli se nepletu, jeho jeho zdravi zivi, kdyz to reknu takhle.Coz na jednu stranu chapu, na druhou stranu me prekvapuje ten jeho egoismus.A to samozrejme neplati jen o Luenovi, aby se ho to nedotklo nahodou.

No díky, že ses mě zastal, ale není třeba. Luen ať je třeba fajn člověk v životě (což sem slyšel, že je), ale to psaní a urážky mě serou, to je celý. Není čeho se bát.
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 19:32

ukropcany píše:Nanič je preto, lebo to nie je "búchanie", ale "rýchle tlačenie". A Ty hovoríš o "bouchani do pytle" nie o "tlačení do pytle". Keby si hovoril o tlačení, tak by som bol ticho :D Úder musí byť ostrý, nie tlačený... preto je aj ten 1"punč na hovno, lebo je to tlačák... to nie je vypínačka... a to je ten rozdiel... :P Keby BL sekal do mechu tak, ako seká do luftu, tak som ticho... 8)

To slovickareni ohledne bouchani a tlaceni je predpokladam soucast zertu.
Podle toho co tu ted pises, si zrejme necetl co jsem ti predtim k tomu napsal, nevim jak polopateji napsat, proc do toho boucha tak jak do toho boucha a ze to neni na trenink nejake "ostrosti".
Me se treba zda take divne, ze boxersky hak se zasekava a rikam snad, ze proto ze ja to tak nedelam, ze to je spatne?Mohl bych, po tvem vzoru:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. črc, 2008 19:33

wushupetr : to nebylo zamysleno jako zastavani, ale jako konstatovani;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 19:35

player píše:wushupetr : to nebylo zamysleno jako zastavani, ale jako konstatovani;)

jo tak to jo :D :D :D :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 27. črc, 2008 20:51

wushupetr píše:Pro Luena:

Platí furt to, co jsem napsal. Je to protimluva. Nejednou jsem si všim, že když nemáš jak odpovědět, vracíš se k tomu samýmu a to je to, že ty seš vlastně všech taťka a všichni jsou děti s děckejma názorama. Já necvičím Wušu a ten s kozlí bradkou v článku Sap Yee Lo není ve žlutým a není plešoun co? Říkal jsem si, že to nikdy nenapíšu, ale musím. Páč nevysvětluješ, ale urážíš. Luene seš blbec. Promiň. Snad mi aspoň dovolíš si to myslet a nebudeš se zlobit (svoboda myšlenek!!!)

Jak jsem napsal, jsi jeste dite a podle toho vypada i tve argumentovani. Vis at uz tady player pise cokoli on aspon dorazi na setkani a at prekvapi nebo ne, tak neni silak jen za klavesnici :wink:

2player: Ty jsi takovej fighter, ze by ses ukajel na 20-ti letem klukovi, kterej od malicka skace salta, cvici formy a rika tomu kunfu? To snad ne? ... Hlavne vyhledej si jeho starsi prispevky ... at vis s kym si tady notujes. Jinak si nekdy zaregistroval, ze bych nekdy mel problem s nejakou vyzvou???
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 27. črc, 2008 21:03

luen píše:
wushupetr píše:Pro Luena:

Jak jsem napsal, jsi jeste dite a podle toho vypada i tve argumentovani. Vis at uz tady player pise cokoli on aspon dorazi na setkani a at prekvapi nebo ne, tak neni silak jen za klavesnici :wink:

2player: Ty jsi takovej fighter, ze by ses ukajel na 20-ti letem klukovi, kterej od malicka skace salta, cvici formy a rika tomu kunfu? To snad ne? ... Hlavne vyhledej si jeho starsi prispevky ... at vis s kym si tady notujes. Jinak si nekdy zaregistroval, ze bych nekdy mel problem s nejakou vyzvou???

No chvíli sem si myslel, že jsem to s tím blbcem přehnal. Už si to nemyslím.
1) Co tu furt meleš o ukájení? Nevím, co to má s tematem BL společnýho.
2) Důvod proč nebudu zápasit jsem ti napsal a přidávám další: nic by se zápasem nevyřešilo. To jen opičky v pralese takhle ukazujou kdo má pravdu a kdo ne a přijít za tebou na pokec je škoda lístků za bus tak sorry že mi nestojíš za 14 korun. Kdybych byl odmítnul jako fajtr, budu se považovat za zbabělce, ale fajtr nejsem.
3) Moje argumentování a mynulý příspěvky byly jen zastávání se něčeho. Možná pár úletů (např. pokec s pm na téma Mabu, kterýmu sem dal za pravdu), ale to má každej.
Naposledy upravil wushupetr dne ned 27. črc, 2008 21:09, celkově upraveno 1
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...