Moderátor: pm
Jendis píše:malý OT pro odlehčení........
víte,co by Vám na tohle řekl samotný Bruce Lee??
ÚÚÚÚÚÍÍÍÍÍÍÁÁÁÁÁÉÉÉÉÉÍÍÍÍÍÍÍ
player píše:Luen : nezlob se na me, ale ja na tebe jiz nebudu reagovat, neb po druhych imrvere zadas argumenty, ale sam jimi nehyris.Uz me to prestalo bavit.
ukropcany píše:
P.S. Bandáže nepoužívam skôro vôbec...
ukropcany píše:4player - no ale nebolo to vždy tak...Keby som búchal bez rukavíc, tak by som búchal presne tak isto ako búcham teraz... možno o niečo menšou razanciou, ale princípy zachované... určite nie tlačáky...
Tie rukavice majú prostý dôvod - som fajnový...
wushupetr píše:To poslední pro Luena a Ukropcánýho:
Je to to samý jako když já řeknu přijď Luene ty za mnou a skoč salto.
Vy dva ste zrovna lidi u kterých nemám vůbec ale vůbec zájem se hájit jestli jsem nebo nejsem zbabělec. Přesně jak s těma 14 korunama za autobus, raději si koupím sedum rohlíků než bavit se s Luenem. A kdybych přišel, řekl bych to samý, co jsem o BL psal a nebyl by důvod se bát páč to o BL je jen nikoho neurážející MŮJ názor (a teď neřeším jestli zprávnej nebo ne) tak čeho se bát? Já nevím kdo všechno odmítal vaše vyzvání, ale když někdo někoho vyzve jen proto že jeden říká zelená a druhej modrá, to pak nevím, co by zápas vyřešil a pokec není potřeba jak už jsem psal. Takže zase opičky v pralese (můj banán. Ne můj banán. Ne to je můj banán.) jak jsem už taky psal že jo? Jo jiná by byla, kdybych řekl Luene ta tvoje škola je na hovno a ty špatnej bojovník (což jsem nikdy netrvdil). To by pak zápas měl důvod ať už by to o něm tvrdil kdokoliv (já nebo fajtři). Takže drazí pání, jestli říkáte, že tohle jsou výmluvy zbabělce, hrajete na city a ste průhlednější než igeliťák od sváči a opravdu by mě zajímalo s čím odmítají vaše výzvy bojově zaměření, který by jako fajtři odmítnout neměli.
Čus
ukropcany píše: ale Mirovi kraľovanie nezoberie nikto... ani Ty... toho som rozdýchaval asi 1/2 hodinu...
©koda, že ten jeho web s kočandama už nejede. Moc mi chybí. Mám jen hodně malou zálohu.Jendis píše:jen vsuvka....o jednom kandidátovi bych,Ucrope,věděl......ten byl(je) taky "sladkej"......![]()
A Tvůj oblíbenec......
I když Miro je hodně silné kafe......
jox píše:©koda, že ten jeho web s kočandama už nejede. Moc mi chybí. Mám jen hodně malou zálohu.Jendis píše:jen vsuvka....o jednom kandidátovi bych,Ucrope,věděl......ten byl(je) taky "sladkej"......![]()
A Tvůj oblíbenec......
I když Miro je hodně silné kafe......
(Teda jestli myslíme toho samého chlápka, co měl přezdívku podle jedné končandy ze starého Řecka.)
Jendis píše:luen píše: Hlavne na zapas na mece a jen povrchove zraneni ...
Tak do toho bych z fleku šel......
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků