Moderátor: pm
wushi píše:tulkas - orome, neskrývaj sa za iný nick...ešte chlapci stále veríte tým "majstrovým" kecom? je to TELOCVIKÁR, toť vsjo...a čo sa týka fyzičky, ja ti neviem, ale byť po jednej zostave úplne "grogy", tomu hovoríš "majster"? nič v zlom, každý má svoje sny a predstavy...cvičte riadne, aby ste boli minimálne tak dobrí ako Wang Yingshen (aspoň sa už kua naučte jeho meno a nech vám aspoň povie, čo je čo - nie je to bohviečo keď cvičenec wushu neovláda základnú terminológiu...
prajem vám mnoho zdaru pri tréningoch...![]()
wushu píše:www.kungfu.sk![]()
Anonymní píše:tak jsem si prosel vsech 15 stran diskuze ... a upadam do lehke skepse. Chtel bych zacit s necim cinskym vnitrnim, ale da se to vubec v Cr? a jeste tomu ne v praze? jaky jsou moznosti, ze bych nakonec x let necvicil nejaky jako-cinsky-slepenec? precetl jsem si Miruv vyrok: "pocitovani qi do dvou mesicu" umi to tady nekdo? a neni to ztrata casu panackovanim pohybu?
Anonymní píše:tak jsem si prosel vsech 15 stran diskuze ... a upadam do lehke skepse. Chtel bych zacit s necim cinskym vnitrnim, ale da se to vubec v Cr? a jeste tomu ne v praze? jaky jsou moznosti, ze bych nakonec x let necvicil nejaky jako-cinsky-slepenec? precetl jsem si Miruv vyrok: "pocitovani qi do dvou mesicu" umi to tady nekdo? a neni to ztrata casu panackovanim pohybu?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků