Jendis píše:luen píše:Blazen ... BTW sam na to dojel
Mohl přijít na setkání se zbraněma.....tam se mohl realizovat. Jak na to dojel??Ban??Or what??
Vidis ho tady nekde? Prisel o lidi a jeste vetsi poklady

Moderátor: pm
Jendis píše:luen píše:Blazen ... BTW sam na to dojel
Mohl přijít na setkání se zbraněma.....tam se mohl realizovat. Jak na to dojel??Ban??Or what??
Jendis píše:nevidím(a nevadí mi to). .....
luen píše:wushupetr píše:To poslední pro Luena a Ukropcánýho:
Je to to samý jako když já řeknu přijď Luene ty za mnou a skoč salto.
Vy dva ste zrovna lidi u kterých nemám vůbec ale vůbec zájem se hájit jestli jsem nebo nejsem zbabělec. Přesně jak s těma 14 korunama za autobus, raději si koupím sedum rohlíků než bavit se s Luenem. A kdybych přišel, řekl bych to samý, co jsem o BL psal a nebyl by důvod se bát páč to o BL je jen nikoho neurážející MŮJ názor (a teď neřeším jestli zprávnej nebo ne) tak čeho se bát? Já nevím kdo všechno odmítal vaše vyzvání, ale když někdo někoho vyzve jen proto že jeden říká zelená a druhej modrá, to pak nevím, co by zápas vyřešil a pokec není potřeba jak už jsem psal. Takže zase opičky v pralese (můj banán. Ne můj banán. Ne to je můj banán.) jak jsem už taky psal že jo? Jo jiná by byla, kdybych řekl Luene ta tvoje škola je na hovno a ty špatnej bojovník (což jsem nikdy netrvdil). To by pak zápas měl důvod ať už by to o něm tvrdil kdokoliv (já nebo fajtři). Takže drazí pání, jestli říkáte, že tohle jsou výmluvy zbabělce, hrajete na city a ste průhlednější než igeliťák od sváči a opravdu by mě zajímalo s čím odmítají vaše výzvy bojově zaměření, který by jako fajtři odmítnout neměli.
Čus
nech to bejt, evidentne jsi cetl jen neco ... ja nepsal jen o zapase nebo sparingu, ale o treninku jako takovem ... prehledl jsi to? Napsal jsem, ze jsi truhlik a nevis nic o kung fu na to jsi napsal, ze jsem blbec a ze o nem vis dost ... tak jsem te pozval (mozna to nebylo v tomto poradi a doslovne, ale to neni podstatne)a tohle je po kazde tva vymluvaUz po nekolikate, v nekolika vlaknech a zase meles neco o nejakem mem pomerovani s tebou ... jasne jsem napsal, ze ... precti si to synku
wushupetr píše:luen píše:wushupetr píše:To poslední pro Luena a Ukropcánýho:
Je to to samý jako když já řeknu přijď Luene ty za mnou a skoč salto.
Vy dva ste zrovna lidi u kterých nemám vůbec ale vůbec zájem se hájit jestli jsem nebo nejsem zbabělec. Přesně jak s těma 14 korunama za autobus, raději si koupím sedum rohlíků než bavit se s Luenem. A kdybych přišel, řekl bych to samý, co jsem o BL psal a nebyl by důvod se bát páč to o BL je jen nikoho neurážející MŮJ názor (a teď neřeším jestli zprávnej nebo ne) tak čeho se bát? Já nevím kdo všechno odmítal vaše vyzvání, ale když někdo někoho vyzve jen proto že jeden říká zelená a druhej modrá, to pak nevím, co by zápas vyřešil a pokec není potřeba jak už jsem psal. Takže zase opičky v pralese (můj banán. Ne můj banán. Ne to je můj banán.) jak jsem už taky psal že jo? Jo jiná by byla, kdybych řekl Luene ta tvoje škola je na hovno a ty špatnej bojovník (což jsem nikdy netrvdil). To by pak zápas měl důvod ať už by to o něm tvrdil kdokoliv (já nebo fajtři). Takže drazí pání, jestli říkáte, že tohle jsou výmluvy zbabělce, hrajete na city a ste průhlednější než igeliťák od sváči a opravdu by mě zajímalo s čím odmítají vaše výzvy bojově zaměření, který by jako fajtři odmítnout neměli.
Čus
nech to bejt, evidentne jsi cetl jen neco ... ja nepsal jen o zapase nebo sparingu, ale o treninku jako takovem ... prehledl jsi to? Napsal jsem, ze jsi truhlik a nevis nic o kung fu na to jsi napsal, ze jsem blbec a ze o nem vis dost ... tak jsem te pozval (mozna to nebylo v tomto poradi a doslovne, ale to neni podstatne)a tohle je po kazde tva vymluvaUz po nekolikate, v nekolika vlaknech a zase meles neco o nejakem mem pomerovani s tebou ... jasne jsem napsal, ze ... precti si to synku
Na to se nadá jinak než reagovat.
Luene, navíc seš lhář nebo nečteč pořádně, co já píšu. Víš proč? To, že napíšeš, že jsem trubka mě od tebe zrovna až tak nebolí, ale ten blbec patřil pod to tvoje urážení, ten blbec patřil pod to tvoje JÁ SEM BŮH A TY VÍ© HOVNO PAČ NECVIČÍ© S BOHAMA (Když to řeknu poeticky). tak ti ten blbec patřil. Nebyla to rekce na to, co si myslíš o BL ani na trubku Na trumberu jsem tě žádal ať si to necháš od cesty tak trubku vynech, tys pokračoval tou tvojí odrbanou básničkou o dětech, za to ten blb.
Nic Meastro rád jsem s tebou zase pokecal, ale už raději nereaguj, píšeš furt to samý. Mír s tebou, mam tě rád, seš fajn sympaťák, ale nejsi pro mě ten, od koho se chci cokoliv dovědět.
A ty ukropcany se do toho nepleť, s tebou jsem nemluvil
luen píše::lol: Miro hleda cestu z TchaiwanuA nebo uz tady je a dela mrtveho brouka ... pry na jesen som tu a dame fight ... jenze neuvedl ktere jaro ... njn
Ja to rikal hned, ze je bezkulcak ... Hlavne na zapas na mece a jen povrchove zraneni ... v tomhle ho tady jeste nikdo neprekonal, je to virtuoz
JRup píše:luen píše::lol: Miro hleda cestu z TchaiwanuA nebo uz tady je a dela mrtveho brouka ... pry na jesen som tu a dame fight ... jenze neuvedl ktere jaro ... njn
Ja to rikal hned, ze je bezkulcak ... Hlavne na zapas na mece a jen povrchove zraneni ... v tomhle ho tady jeste nikdo neprekonal, je to virtuoz
Tuším, že jeseň je podzim. Jaro by mělo být jar.
ukropcany píše:
4jendis - androš bol síce veľká téma, ale je tu iný človek čo ma celkom serie (moc už neprispieva), ale to nechám na pokoji...
Úryvek z Mirova webu, píše: Ked som vo februari 1992 prisiel do cchanoveho (zenoveho) klastora Ven. Sheng Yen(a) a stal som sa mnichom, priniesol som si nevedomky celu personalnu a kulturnu bagaz typickeho Europana. Predtym som pracoval v Orientalnom ustave Cs. akademie vied, bol som v tesnom kontakte s ludmi, ktori v nasich pomeroch toho vedeli o buddhizme najviac a mal som aj pristup k serioznej literature, takze som v oblasti buddhizmu bol pomerne rozhladeny a scitany, nazdaval som sa. Preto som mal pomerne jasnu predstavu o tom, co od zivota v klastore mozem ocakavat, ako asi by to moje skolenie a vycvik malo fungovat a kam by to vsetko malo smerovat…
Po pociatocnom obdobi oboznamovania sa s pomermi a so zivotom v klastore som s hrozou zistil, ze vsetko je inak. Moj zenovy majster (drzitel linii Soto a Rinzai) so mnou vobec nevtipkoval, neukazoval mi ziadne zo svojich vznesenych hlbok prebudeneho poznania, takpovediac absolutne na mna sral. Nanajvys, ak som sa ho snazil vyprovokovat ci uz nejakou zamernou alebo nezamernou myslienkou ci akciou, nanajvys prehodil ci naznacil cosi v style, ze som proste idiot.
No, luene, já nevidím důvod, proč ho z tohohle serveru takhle vyštípávat.luen píše:(wushupetrovi) Nechapu proc se tak certis ... jen proto, ze jsem ti dal najevo, ze nejsi clovek od fochu? Holenku ja sam urcuji, kdo si se mnou sedne k jednomu stolu a bude si se mnou povidat - obrazne recenoNejsi vzhledm ke zkusenostem partner pro jakekoli diskuze o bu.
jox píše:No, luene, já nevidím důvod, proč ho z tohohle serveru takhle vyštípávat.luen píše:(wushupetrovi) Nechapu proc se tak certis ... jen proto, ze jsem ti dal najevo, ze nejsi clovek od fochu? Holenku ja sam urcuji, kdo si se mnou sedne k jednomu stolu a bude si se mnou povidat - obrazne recenoNejsi vzhledm ke zkusenostem partner pro jakekoli diskuze o bu.
Ne, nejde ani o zakazování, ani o kritiku toho co napíše, ani o váhu argumentů.luen píše:Ja mu zakazuju sem chodit??? Jednak je mi ukradene kdo sem pise, ale musi si byt vedom toho, ze je to verejne forum a cokoli napise se muze stat predmetem kritiky ... a i takove, ktera se mu nebude libit ... jak uz jsem napsal a ne sam ac s playerem nesouhlasim, tak on neni prizdihento ... a to jaksi dava argumentum urcitou vahu
jox píše:Ne, nejde ani o zakazování, ani o kritiku toho co napíše, ani o váhu argumentů.luen píše:Ja mu zakazuju sem chodit??? Jednak je mi ukradene kdo sem pise, ale musi si byt vedom toho, ze je to verejne forum a cokoli napise se muze stat predmetem kritiky ... a i takove, ktera se mu nebude libit ... jak uz jsem napsal a ne sam ac s playerem nesouhlasim, tak on neni prizdihento ... a to jaksi dava argumentum urcitou vahu
player píše:http://www.youtube.com/watch?v=JPuBYX2MSzA&feature=related
Jackie Chan Interview - Working with Bruce Lee
Franz píše:player píše:http://www.youtube.com/watch?v=JPuBYX2MSzA&feature=related
Jackie Chan Interview - Working with Bruce Lee
kdyby to byl oaspon česky![]()
ale slyšel sem jak tam říká Fist of Fury... on hrál někde v Pěsti plný hněvu???
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků