Moderátor: pm
jeikob píše:No ono je to spíš o praci na filmu prodigal son.ale chci se zeptat co je tam špatně?
jeikob píše:No ono je to spíš o praci na filmu prodigal son.ale chci se zeptat co je tam špatně?
Hark píše:jeikob píše:No ono je to spíš o praci na filmu prodigal son.ale chci se zeptat co je tam špatně?
Nerozumím tomu, jak mohou při ukázkách dělat tak viditelné chyby při práci s těžištěm - natahují se dopředu, zaklánějí zpátky ...
To Chi Sao, které tam předvádějí, je takový divný mix statiky a dynamiky - tváří se, že útočí (děsně ztuhle) ale neudělají krok, jenom stojí...
Wing Chun pana Austin Goh si u mně respekt nevybudoval.
jeikob píše:Díky za informaci ted se na to kouknu znova.Pro mne to má význam,jestli budu v budoucnu cvičit ,tak aspon vím čeho se vyvarovat,
Mimochodem všiml jsem si při čtení diskuzí o wing chun wing tsun či diskuzí u ukázek. Tak panuje určitá neduvera ke stylum či cvičení Yip Manových žáku?
jeikob píše:no všim sem si že je plno filmu s tím leung tingem ,který jsou dost teatralní a často se prezentuje s ruznejma hvezdama jako sammo hung ci jackie chan :lol:
ukropcany píše:©ak to je len taký nepodstatný detail...jeikob píše:A čím je leung tinguv systém nefunkční? Co jsem vyčetl zde ,tak zrejmně chybí síla a dynamika?Si kukni jeho videá, sa hýbe ako telesne postihnutý (nič proti nim)... kým niektorí ľudia od Kernspechta by určite vedeli porobiť slušnú zlobu, tak LT je debko... alebo marketingový mág? No... vyber si...
ukropcany píše:... kým niektorí ľudia od Kernspechta by určite vedeli porobiť slušnú zlobu, tak LT je debko
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků