JKD

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:01

ukropcany píše:U sennina?

Obrázek

Už jsem tu přes rok nebyl, ale vůbec ses nezměnil...
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:03

NOKT píše:
jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům

Ahaaa... Určitě ze stejnýho důvodu nezávodí Aikidisti a X dalších stylů...

JKD není sport a basta, to je tak těžký pochopit??? Mimochodem, v Krav Maga jsou sportovní zápasy???
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:04

jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům

Nejprve by to chtělo dopnit základy češtiny :wink: ... Jinak o brutalitu nejde a o styly už vůbec ne... Prostě to není sport a nikdy nebude.
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: odpověď

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:18

JeetKuneDo píše:Než se začneš vrhat do JKD tak si nejdříve prostuduj jeho proncipy a pak už se nebudeš ptát co je mu podobné... A v praze ho můžeš trénovat v Holešovicích..

A ty jsi v Holešovicích byl???
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:22

Jendis píše:
ukropcany píše:U sennina?

Obrázek

:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Jendis: "kam vítr, tam plášť"... že bys z Jihlavy dorazil do Prahy??? Nejprve vidět, zažít a pak dělat závěr... Nebo vyzkoušet??? A potom posuzovat???
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » ned 19. dub, 2009 19:26

Sennin02 píše:
NOKT píše:

JKD není sport a basta, to je tak těžký pochopit??? Mimochodem, v Krav Maga jsou sportovní zápasy???

Co vím tak ne... Ale to tvrzení co je výš je hodně nadsázkové :wink:
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:32

NOKT píše:
Sennin02 píše:
NOKT píše:

Co vím tak ne... Ale to tvrzení co je výš je hodně nadsázkové :wink:

Takže by to chtělo pro příště odlišovat třeba JKD od Aikida a podobných,ne? Nadsázka ano, ale v určité míře :wink: ... Jinak s představiteli Vaší školy jsme už rozjeli jistou spolupráci, ale to snad víš, ne? Konkrétně se to týká Krav Maga :wink:
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » ned 19. dub, 2009 19:38

Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným" :)

Odlišovat od jiných sportů? Neee. Jen se nechvástat tím, že ten a ten styl je super cool a právě proto, že ho dělám jsem neporazitelný mega bijec.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:39

Stejně nechápu, proč je téma JKD ve fóru "čínská bojová umění a sporty"...??? JKD je stejně americké jako třeba hamburger :wink:
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:44

NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným" :)

Odlišovat od jiných sportů? Neee. Jen se nechvástat tím, že ten a ten styl je super cool a právě proto, že ho dělám jsem neporazitelný mega bijec.

Nevím, co to znamená: "K těm špatným"...

Jinak k "Odlišovat od jiných sportů" - JKD není SPORT... to je tak asi vše... proto nemůžeš porovnávat jablka a třešně :wink: ...

No a jinak to zde asi není o chvástání, ale o něčem jiným... a ani o stylu...
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » ned 19. dub, 2009 19:48

Sennin02 píše:
NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným" :)

Jinak k "Odlišovat od jiných sportů" - JKD není SPORT... to je tak asi vše... proto nemůžeš porovnávat jablka a třešně :wink: ...

Nevíš ? no do nedávna jsme byli dost propíráni na serveru krav-maga.cz :)
K tomu ostatnímu nemám co dodat... Internetové filozofaní mě nebaví :)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:50

NOKT píše:
Sennin02 píše:

Myslíš souvislosti s "ostraváky"???
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » ned 19. dub, 2009 19:54

Sennin02 píše:
NOKT píše:
Sennin02 píše:

Myslíš souvislosti s "ostraváky"???

Tak to fakt nevím, ale taky o nich padlo nějaké slovo. Ale bylo to v souvisloti s tématem tréninků KM v Brně a KM-LI (no a to jsme my).
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin02 » ned 19. dub, 2009 19:57

Jj... něco se mi doneslo, ale to jsou věci, které jdou mimo mě... Proto už 20 let (nebo i více) jsem mimo jakékoliv organizace, spolky a další politicko-tématické uskupení... Prostě mi to leze krkem :wink:
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » ned 19. dub, 2009 20:02

Sennin02 píše:Jj... něco se mi doneslo, ale to jsou věci, které jdou mimo mě... Proto už 20 let (nebo i více) jsem mimo jakékoliv organizace, spolky a další politicko-tématické uskupení... Prostě mi to leze krkem :wink:

jj není to od věci :)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tetsuo » ned 19. dub, 2009 20:51

http://www.youtube.com/watch?v=GQnSfVm7eBU

Senin2 : heheh jdete do toho docela s vervou, ty sparingy ;) docela to zavani zranenim, asi by to chtelo vic techniky nez nechat kluky rovnou do sebe rezat ?
tetsuo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fakt » pon 20. dub, 2009 7:34

tetsuo píše:http://www.youtube.com/watch?v=GQnSfVm7eBU

Senin2 : heheh jdete do toho docela s vervou, ty sparingy ;) docela to zavani zranenim, asi by to chtelo vic techniky nez nechat kluky rovnou do sebe rezat ?

Vidět občas ruku před ksichtem taky není k zahození. Tohle zavání sebevražedným návykem nabíhat nosem proti ráně.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 20. dub, 2009 9:00

Sennin02 píše:Stejně nechápu, proč je téma JKD ve fóru "čínská bojová umění a sporty"...??? JKD je stejně americké jako třeba hamburger :wink:

Proč je JKD americký??? Protože to BL řekl, aby se to lépe prodávalo ve státech??? A nebo jak? Pokud vím jediní američani jsou ve státech indiáni :lol:

Jinak Marku, to že jsi více jak 20 let mimo to, se u někoho seriozně učit, není devíza, ale diletantismus - protože ty knihy o B.L., co jsi tenkrát scháněl ve škole u sifu I.Rzounka na začátku 90-tých let už musíš znát nazpaměť ... Nelíbí se mi tahle faleš a tohle dělání ze shitu výhodu. Pokud učí samouk není to tak, že je mimo dění BU/BS v ČR naschvál, ale znouzectnost - on takové lidi nikdo nepovažuje za seriozní trenéry, takže koukám u tebe také žádná změna ... škoda, ale myslím, že už to tak zůstane.
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 20. dub, 2009 10:21

Sennin02 píše:... že bys z Jihlavy dorazil do Prahy???

já už tam byl,ale Ty ses neukázal.....nebo jsi chtěl jen fotit a dokumentovat. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin02 » pon 20. dub, 2009 11:26

luen píše:
Sennin02 píše:Stejně nechápu, proč je téma JKD ve fóru "čínská bojová umění a sporty"...??? JKD je stejně americké jako třeba hamburger :wink:

Proč je JKD americký??? Protože to BL řekl, aby se to lépe prodávalo ve státech??? A nebo jak? Pokud vím jediní američani jsou ve státech indiáni :lol:

Jinak Marku, to že jsi více jak 20 let mimo to, se u někoho seriozně učit, není devíza, ale diletantismus - protože ty knihy o B.L., co jsi tenkrát scháněl ve škole u sifu I.Rzounka na začátku 90-tých let už musíš znát nazpaměť ... Nelíbí se mi tahle faleš a tohle dělání ze shitu výhodu. Pokud učí samouk není to tak, že je mimo dění BU/BS v ČR naschvál, ale znouzectnost - on takové lidi nikdo nepovažuje za seriozní trenéry, takže koukám u tebe také žádná změna ... škoda, ale myslím, že už to tak zůstane.

JKD není čínské bojové umění. Stačí?
"více jak 20 let mimo to, se u někoho seriozně učit, není devíza, ale diletantismus" - nevsouvej mi něco, co jsem neřekl a ani neměl na mysli. Měl jsem na mysli ty různé svazy a unie, které se v 90. letech vyrojily a které se rojí dodneška, když se např. v jednom stylu trhne partička, založí si vlastní svaz nebo co a pak vedou žabomyší války s původní organizací, pomlouvají se v tisku a na netu atd. - tohle mi leze krkem a takhle jsem to myslel. Stačí?
:wink: Jj, zůstane to tak, já se už nezměním, na to jsem už dost starej, ale vy mladí máte ještě šanci :wink:
Naposledy upravil Sennin02 dne pon 20. dub, 2009 11:40, celkově upraveno 1
Sennin02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...