ukropcany píše:U sennina?
Už jsem tu přes rok nebyl, ale vůbec ses nezměnil...
Moderátor: pm
NOKT píše:jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům
Ahaaa... Určitě ze stejnýho důvodu nezávodí Aikidisti a X dalších stylů...
jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům
JeetKuneDo píše:Než se začneš vrhat do JKD tak si nejdříve prostuduj jeho proncipy a pak už se nebudeš ptát co je mu podobné... A v praze ho můžeš trénovat v Holešovicích..
Sennin02 píše:NOKT píše:jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům
JKD není sport a basta, to je tak těžký pochopit??? Mimochodem, v Krav Maga jsou sportovní zápasy???
NOKT píše:Sennin02 píše:NOKT píše:jarda píše:výte proč jkd není sport proto že by byl moc brutální proti jinačím stylům
JKD není sport a basta, to je tak těžký pochopit??? Mimochodem, v Krav Maga jsou sportovní zápasy???
Co vím tak ne... Ale to tvrzení co je výš je hodně nadsázkové
NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným"![]()
Odlišovat od jiných sportů? Neee. Jen se nechvástat tím, že ten a ten styl je super cool a právě proto, že ho dělám jsem neporazitelný mega bijec.
Sennin02 píše:NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným"![]()
Odlišovat od jiných sportů? Neee. Jen se nechvástat tím, že ten a ten styl je super cool a právě proto, že ho dělám jsem neporazitelný mega bijec.
Nevím, co to znamená: "K těm špatným"...
Jinak k "Odlišovat od jiných sportů" - JKD není SPORT... to je tak asi vše... proto nemůžeš porovnávat jablka a třešně...
No a jinak to zde asi není o chvástání, ale o něčem jiným... a ani o stylu...
NOKT píše:Sennin02 píše:NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným"![]()
Jinak k "Odlišovat od jiných sportů" - JKD není SPORT... to je tak asi vše... proto nemůžeš porovnávat jablka a třešně...
Nevíš ? no do nedávna jsme byli dost propíráni na serveru krav-maga.cz
K tomu ostatnímu nemám co dodat... Internetové filozofaní mě nebaví
Sennin02 píše:NOKT píše:Sennin02 píše:NOKT píše:Promiň, ale nevím. Možná to bude tím, že nepatřím k IKMF, ale k těm "špatným"![]()
Nevíš ? no do nedávna jsme byli dost propíráni na serveru krav-maga.cz
K tomu ostatnímu nemám co dodat... Internetové filozofaní mě nebaví
Myslíš souvislosti s "ostraváky"???
Sennin02 píše:Jj... něco se mi doneslo, ale to jsou věci, které jdou mimo mě... Proto už 20 let (nebo i více) jsem mimo jakékoliv organizace, spolky a další politicko-tématické uskupení... Prostě mi to leze krkem
tetsuo píše:http://www.youtube.com/watch?v=GQnSfVm7eBU
Senin2 : heheh jdete do toho docela s vervou, ty sparingydocela to zavani zranenim, asi by to chtelo vic techniky nez nechat kluky rovnou do sebe rezat ?
Sennin02 píše:Stejně nechápu, proč je téma JKD ve fóru "čínská bojová umění a sporty"...??? JKD je stejně americké jako třeba hamburger
luen píše:Sennin02 píše:Stejně nechápu, proč je téma JKD ve fóru "čínská bojová umění a sporty"...??? JKD je stejně americké jako třeba hamburger
Proč je JKD americký??? Protože to BL řekl, aby se to lépe prodávalo ve státech??? A nebo jak? Pokud vím jediní američani jsou ve státech indiáni
Jinak Marku, to že jsi více jak 20 let mimo to, se u někoho seriozně učit, není devíza, ale diletantismus - protože ty knihy o B.L., co jsi tenkrát scháněl ve škole u sifu I.Rzounka na začátku 90-tých let už musíš znát nazpaměť ... Nelíbí se mi tahle faleš a tohle dělání ze shitu výhodu. Pokud učí samouk není to tak, že je mimo dění BU/BS v ČR naschvál, ale znouzectnost - on takové lidi nikdo nepovažuje za seriozní trenéry, takže koukám u tebe také žádná změna ... škoda, ale myslím, že už to tak zůstane.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků