pavela píše:Jasaněěě, něco vám povím, nejlepší jste VY, máte to zmáknutý a každýmu rozbijete hubu. Co může mít 80letej dědek na lavičkách společnýho s BU? Naco něco cvičit, nejlepší je se zavřít do klece a tam se rvát, kousat a škrábat, to vás naučí PRAXI, TO JE REAL. ŇákýBU, ....k smíchu. Jenom JAAAAAAÁÁ jsem borec aaaaáááaaáááá. Jsem fan dam, brjuk lí. Jsem Mike Tyson, vlastně ne, to je srábek, jsem VELKEJ ČESKEJ STREETFIGHTER![]()
![]()
..... Já chci zpátky do Číny, tam maji lidi v hlavě mozek!!!
Pavelo, proč se rozčiluješ??? Vždyť ti kluci mají pravdu - řeší se zde (narozdíl od tématu) reálný boj...A fotografie starých mistrů wushu nemají s tímto nic společnýho - jen ukazují, jak zvládli fyzicky své tělo.
Bohužel, jak zde mnozí napsali - nikde není video s bojem těchto "dědoušků z parku"...
Pamatuješ si, jak jsi mě snažil přesvědčit, že třeba B.L. nebyl bojovník, jen herec??? Tehdy jsem na fóru oponoval, že bohužel video s jeho fighty není, ale neznamená to, že nebyl dobrej bojovník... Myslím, že věděl o reálném boji víc, než "mistři z parku".
Jo, jo - je to jejich Cesta, kterou prezentují bojové umění, je to i Tvoje Cesta, sám sis ji vybral a nikdo Tě myslím do ničeho nenutil a stejně tak se mnozí věnují reálnému boji - třeba Streetfightu, další dělají tuto Cestu jako sport, to jsou prostě jiné Cesty...
Přiznej už konečně, že reálnému boji nerozumíš a že to prostě není Tvoje Cesta - nikdo Ti to tu nebude mít za zlé. Píšeš skvělé věci o čínském wushu, dáváš tam svůj pohled, to je správné. Ale není správné, když se snažíš dokázat, že "mistr z parku" je bojovník, který by přežil na ulici, protože cvičí desítky let pravé, originální, čínské wushu...