Moderátor: pm
bolo píše:Preco davas Drdlu a Kotlara na rovnaku uroven? Poznas ich oboch? Cvicil si s nimi? .........nevies o com hovoris...........
Anonymni je dalsi s obmedzenou slovnou zasobou!
Bolo
Anonymní píše:Neverim ti. Bez a nakopej mu zadek!
bolo píše:ahoj
pisem zo slovenska ale napriek tomu som cvicil s Drdlom niekolko krat. Je nafukany a dost nezvlada, povedzme ze "uspech" alebo technicky stupen ktory dosiahol, tym myslim ze to psychicky nezvlada, to sa samozrejme prenasa aj inam. Ja som len protestoval proti tomu aby ste ho porovnavali s Kotlarom. V konecnom dosledku je to jedno. Ak je toto tvoj nazor nebudem sa ti ho snazit menit.
Nikto nieje dokonaly a bohuzial ani ja.
Michal - LKWCh píše:"LOK YIU WING CHUN" a ELYWCIMAA
Asi rok a půl cvičím "LOK YIU WING CHUN". Neustále slyším od svého SIFU kritiku na ostatní odrůdy a učitele tohoto stylu KUNG FU. ®e když to "není LOK YIU", stojí to "za prd". Přitom cvičení je velmi neslané nemastné, dokola PAK SAU KWAN SAU, SAT SAN JOI, bla bla bla... Když porovnám svého učitele s jedním kde jsem byl nedávno "na čaji", musím říct, že lituji že necvičím radši s ním (začnu). Všechno je hrozně tajemné. WILHELM BLECH tu pořádá semináře, na které ale sám nejezdí - místo sebe pošle někoho jiného. Kdybych chtěl jet do HONG KONGU za LOK YIU, tak sám nesmím, musím s oficiální výpravou pod taktovkou WILHELMA BLECHA. A to je sakra drahé a navíc jen na pár dnů (btw. : proč do Evropy nejezdí na semináře synové LOK YIU nebo on sám ?). Tady jsem se navíc dočetl, že LOK YIU ani není nejstarší žijící YIP MANův žák. A přitom je právě tohle středobod ELYWCIMAA reklamy a působení na potencionální zájemce ! Prostě po té době mám už nějakého brouka, nejsem spokojený ani s učitelem, ani s ELYWCIMAA a ani s tím co se tam učí. A je nás hodně - alespoň u nás v našem klubu. Chci se zeptat - má ještě někdo nějaké zkušenosti s českýma školama ELYWCIMAA, má vůbec někdo nějaké pozitivní ? Který SIFU je podle vás nejpřijatelnější a rozumí WING CHUN víc než tomu jak mne znechutit a stahnout o všechny peníze ?
Co vlastně je, nebo má být na "LOK YIU WING CHUN" tak neporovnatelně dobré a lepší ?
Michal
Michalovi píše:myslim, ze vyber WCH tu je v porovnani se zahranicim hodne slabej. Tak asi jako se vsim. I kdyz sem WCH, znam jednu super skolu, uci se spis na soukromy bazi nebo jen par lidi. Je to styl Emina Boztepeho a je fakt super. Nikdo nikoho nepomlouva a ucta k mistrum WCH je samozrejmost. Pokud chce vyzkouset trochu jinej pristup, napis mi na tashi@centrum.cz treba pro tebe budu moct neco udelat. Jinak drilum stejnejch cviku se nevyhnes, pokud se chces nekam dostatTrva to, ziskat ty spravny tlaky a uvolnenost.....holt detma nezatopis
)
rintintintin píše:Zdravííím !! Docela mě baví (pobavila) tahle debata... Kritika fotek zcela na místě určitě nebude neboť co daná situace nastiňuje fotka určitě nevypoví a co oba adepti při demonstraci prožívají, taky až tak viditelná není:)) Tak se mejte a nemám čas čus
rintintintin píše:No... Chtěl jsem jen nenápadně sdělit, že to co má ten člověk poctivým dlouhodobým cvičením v sobě (viz osoba na fotce-víc bez komentáře), to nejde vidět a vyzní to až do případné oběti. A okolí v tom taky nic nezaregistruje.. Myslí, že LOK YOU WING CHUN je toho typickým příkladem, ale každý si v něm najde své, pokud si nenajde třeba THAI BOX a další bojová umění.......Tím nic nenadzdvihuji a nepodceňuji, každý je nějakým směrem zaměřen, ať na sílu, "či" její obcházení. Stejně je to jen práce s tělem.. Každého jedince jakéhokoli umění..![]()
rintintintin to mstitel píše:ZDRAVÍM.. Nechci ti vyvracet tvé nabyté vědomosti o instruktorech z F-M, ale taky jsem je spatřil a ačkoli jsem v tomhle odvětví pohybu docela laikem, tak i přes to mám názor, že v sobě už toho nemálo vybudovali a informace, kterýma se vypracovávají jsou ochotní předávat dál (samo - něco za něco, ať finance, či úsilí adeptů ).. Odkud máš zkušenosti ty, mohu-li se zeptat ?
Joker píše:Norm píše:Asi jsi zapomněl, že fotka je jen zachycení okamžiku, jeden moment.![]()
Pro lepší představu by jsi měl zvednou zadek od monitorua navštívit nějakou školu a podívat se na realitu a ne jen na naaranžované fotky v časopise nebo na webu.
Howgh!
Blbecku,
zadek zvedam uz deset let u Peti Machacka a jestli mas pochybnosti tak se prijd podivat a ptej se po me))
joker
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků