Moderátor: pm
La-jia píše:SAMO píše:pm píše:SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...
SAMO, uz postoaprve si koledujes o presdrzku. vubec bych se nedivil, kdyby na Tebe nekdo z kluku od Du shifu skocil a ukazal ti "celkem bidu".
vyvracis oblibene porekadlo "ja nejsem paranoidni, ale to neznamena, ze po me nekdo nejde".jsi paranoia osobne, a jde po Tobe uz pulka lidi co delaji b.u. v Pisku, Praze a buhvikde jeste. good luck, dude
No prosimtě....nevšiml sem si že by po mě někdo šel...to budeš mít Paranoiu asi ty.Nesmíš tolik koukat na akční filmy![]()
![]()
![]()
To že se kluci od Du uražej za to že zde vyjádřim svůj názor mluví samo za sebe že...![]()
![]()
Takže Thank Very Much
Ty nejsi hoden kritizovat našeho mistra.
pavela píše:Tvoje tzv. vyjádření názoru si po sobě přečti a zamysli se nad tim, jestli to dokážeš. Je totiž naprosto idiotský. Kluci od Du Fu kuna se neurážej, ale tobě by mohli něco urazit, když budeš tímhle stylem pokračovat, Mistře Velká HuboSAMO píše:pm píše:SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...
SAMO, uz postoaprve si koledujes o presdrzku. vubec bych se nedivil, kdyby na Tebe nekdo z kluku od Du shifu skocil a ukazal ti "celkem bidu".
vyvracis oblibene porekadlo "ja nejsem paranoidni, ale to neznamena, ze po me nekdo nejde".jsi paranoia osobne, a jde po Tobe uz pulka lidi co delaji b.u. v Pisku, Praze a buhvikde jeste. good luck, dude
No prosimtě....nevšiml sem si že by po mě někdo šel...to budeš mít Paranoiu asi ty.Nesmíš tolik koukat na akční filmy![]()
![]()
![]()
To že se kluci od Du uražej za to že zde vyjádřim svůj názor mluví samo za sebe že...![]()
![]()
Takže Thank Very Much
ty si tak blbej až to bolí, já jsem jenom po konzultacích s Dongwu a dalšími usoudil, že se nemá ubližovat mentálně retardovanejm víš? Byl jsem v Čechách jenom týden a nezbyl mi čas ani na to abych navštívil kamarády, natož abych jím plýtval pošťuchováním s mentálem. Ale jestli opravdu stojíš o to abych ti naplácal na zadek, v květnu jsem v Čechách jako na koni. Jak to tady napsal kolega, klesnul jsi už na takovou úrovaň, že si s tebou už nikdo nechce špinit ruce, little assSAMO píše:pavela píše:Tvoje tzv. vyjádření názoru si po sobě přečti a zamysli se nad tim, jestli to dokážeš. Je totiž naprosto idiotský. Kluci od Du Fu kuna se neurážej, ale tobě by mohli něco urazit, když budeš tímhle stylem pokračovat, Mistře Velká HuboSAMO píše:pm píše:SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...
![]()
![]()
![]()
Takže Thank Very Much
No prosimtě-nevim kdo tu byl velká huba před pár měsíci a pak když mělo dojít na boj tak si ani nebyl schopnej zavolat...Takže klídek Jamesi Bonde![]()
![]()
SAMO píše:La-jia píše:SAMO píše:pm píše:SAMO píše:Cože Du Fu Kun???Vždyť Dong Wu jednou psal že si ani nepamatuje všechny sestavy své školy a že by ovládal vrcholné Qin Na???To se mi nezdá.Kort když sem ho viděl cvičit.Nějak mne jeho cvičení nepřesvědčilo.A Dong Wu-na to že u něj cvičí přes deset let-sorry,ale taky celkem bída.Po deseti letech u mistra...
![]()
![]()
![]()
Takže Thank Very Much
Ty nejsi hoden kritizovat našeho mistra.
Omyl-já můžu kritizovat cokoliv a kohokoliv,protože sem svobodný člověk.Takže zapni.Chápu že prostředí věznic a jiných potupných pracovišť člověka jistým způsobem zbavuje svobody,ale nepřenášej to na měDěkuji
SAMO píše:karpi píše:Nevíte, zda někdo cvičí toto umění v ČR (nejlépe v Praze) - na úrovni hodné zřetele ?
Čus!
Mimo školy Zhai Fenga sem se nedávno rozhodl navštěvovat školu Bílého Jeřába(Bai He Quan)
©kola Bai He je hodně známá svými technikami CHIN NA.
V praze vede dlouholetý přímý žák Sifu YANG JWING MINGA Michael Vašíček.
Adresu kde se cvičí najdeš na- www.fengshanshi.info
Zdárek VR
css94381672 píše:chtěl bych se zeptat:
1. jaký je rozdíl mezi technikami qinna a kyusho (dim mak) ?
2. jsou knížky typu http://www.cadpress.sk/qinna.htm na něco dobrý?
díky za info
css94381672 píše:to beishaolin
..ok, díky
(jen ještě pro jistotu--to dianmo nebo dianxue je tedy to samo jako dim mak, ok?)
pm píše:ne dian mo, ale dian mai (kant. dim mak); dian xue = kant. dim yut. jsou to kategorie qinna:
a) cuo gu (cho gwat) = lamani kosti, vykloubeniby
f) fen jin (fan gam) = trhani slach
b) bi qi (bai hei) = zapeceteni dechu (destrukce ohryzku, vyrazeni dechu, skrceni.... )
c) dian xue/dian mai (dim yut/dim mak) = utoky na vitalni body/meridiany
Kdyz tim prstem mackne na nektery body,tak to je pocit jako rozpaleny zelezo,neda se to vzdrzet.Samozrejme nema rozpaleny prsty,jenom silnyjox píše:A čím si je tak rozpaluje? ®e se trefí?pavela píše: a navíc je to železo doběla rozpálený. To je potom Dian Xue, ne žádný teorie a kungfu energetika![]()
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků