STYL JANG

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod skiorh » pát 13. dub, 2007 12:42

2Pavela Super kousky! Dik moc :wink:
skiorh
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Riverman » pát 13. dub, 2007 15:16

Pavela:..diky, ale neslo by zalozit forum specialne na Taiji videa?..je tady toho uz ve vsech forech spousty a zpetne se to spatne dohledava, coz je casto skoda.
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » pát 13. dub, 2007 19:50

co znamená fajin?
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 13. dub, 2007 20:36

jeikob píše:co znamená fajin?

že je to FAJN :lol:
sorry :wink:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 14. dub, 2007 12:31

jeikob píše:co znamená fajin?
发劲
vydat sílu
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » sob 14. dub, 2007 17:45

Zdarec Pavelo, už jsem se Tě chtěl dávno zeptat - nevíš náhodou, co dělají potomci Yang Ban-houa a Yang Shao-shoua - myslím tím děti - Yang Zhao-pena a Yang Zhen-shenga. Cvičí, je o nich nějak vědět, viděl jsi je, cvičil jsi s nimi, cvičil jsi s jejich žáky, máš jejich videa, ... etc.? Docela by mě to zajímalo.

Díky Martin
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 15. dub, 2007 14:47

Raptor píše:Zdarec Pavelo, už jsem se Tě chtěl dávno zeptat - nevíš náhodou, co dělají potomci Yang Ban-houa a Yang Shao-shoua - myslím tím děti - Yang Zhao-pena a Yang Zhen-shenga. Cvičí, je o nich nějak vědět, viděl jsi je, cvičil jsi s nimi, cvičil jsi s jejich žáky, máš jejich videa, ... etc.? Docela by mě to zajímalo.

Díky Martin
Čau, čoveče, hledat Číňana v Číně to je jak jehlu v kupce sena. Yang Zhen Duo psal ve svý knížce, že se s nima dlouho neviděl, nemá žádný zprávy, nikdo neví jestli ještě žijou asi ne, kulturní revoluce udělala svý, ať žijou studenti, havel na hrad ... :? :? :? sorry to jsem zase odbočil... Já jsem teďka totálně pracovně mimo a do parku jsem se nedostal už 5 dní, až se mi to poštěstí poptám se. Zdar a sílu
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pon 16. dub, 2007 11:40

Riverman píše:Pavela:..diky, ale neslo by zalozit forum specialne na Taiji videa?..je tady toho uz ve vsech forech spousty a zpetne se to spatne dohledava, coz je casto skoda.
kdyby bylo na mě, založil bych tady JEDNO univerzální fórum pro všechny BU, nevím proč je tady hromada fór a kdekdo zakládá další a další fora jenom proto, aby se na něco zeptal. Mělo by tady být JEDNO fórum pro všechny. Tohle je zmatek.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » sob 21. dub, 2007 23:10

pavela píše:Čau, čoveče, hledat Číňana v Číně to je jak jehlu v kupce sena. Yang Zhen Duo psal ve svý knížce, že se s nima dlouho neviděl, nemá žádný zprávy, nikdo neví jestli ještě žijou asi ne, kulturní revoluce udělala svý, ať žijou studenti, havel na hrad ... :? :? :? sorry to jsem zase odbočil... Já jsem teďka totálně pracovně mimo a do parku jsem se nedostal už 5 dní, až se mi to poštěstí poptám se. Zdar a sílu

Zdarec, díky předem :)

BTW co to je tam za boříka, jak jsi házel na minulé stránce ty videjka. Myslím Pei Changa - je to žák Wu Tu-nana? Podle toho, co cvičí, to tak vypadá ...
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...