Moderátor: pm
Rimmer píše:Je pravda, že sem v EWTO teprve 3 roky, ale nikdy sem se nesetkal s žádným nařízením a to v žádném ohledu. Nevím jestli to co tady prohlasujete byla prava nebo ne, každopádně teď to pravda NENÍ!
toddb píše:tak tim lip, ne?....me trebas fascinoval zakaz navstiveni seminare Boztepeho pro instruktory EWTO pred lety...Jinak pravda je vse co tady zaznelo.
luen píše:toddb píše:tak tim lip, ne?....me trebas fascinoval zakaz navstiveni seminare Boztepeho pro instruktory EWTO pred lety...Jinak pravda je vse co tady zaznelo.
NJN on ma asi Bolo pravdu v tom, ze ti nove prichozi uz nemaji ani paru o tom, co ti jejich bossove delali pred X lety ... na spatne se rychle zapomina a zustanou jen ty dobre vzpominky.
Treba na dobrou partu lidi kteri cvicili apod ...
Ovsem kdo nema alzheimera nebo stareckou demenci, tak nektere veci jen tezko vydejchava ...
toddb píše:Tak je to pryc, to je jasny, pomery se asi zmenili k lepsimu, ale zas tak dlouha doba to neni, urcite ne 10 let ale max. 4-5, vzdyt Boztepe tu byl myslim v 2003 ( ? ). Takze urcite ne pravek, navic ve vedeni jsou porad ti samí , tak se logicky nabizi otazka, kdy se ten pristup zase zmeni...
TAPTAK píše:Jsem v EWTO, neznam pozadi (pocet hodin) divciho kursu Jirky Schwertnera, ale musim uznat, ze holky na Makotove videu byly o 300 % lepsi. Co do bouchani, pohybu, prace na zemi, vsechno.
Mozna v tom bylo vic casu, usili, treba lepsi metodika treninku, jednoznacne byly mnohem lepsi.
Divim se, ze da takove video na web. Mozna si mysli, ze to nalaka dalsi holky. A, bohuzel, nemusi byt daleko od pravdy.
hellas píše:já myslím, že praktiků tu je dost, jen nemají správný tričko
Toman píše:Musím uznat že Jirka nikdy holkám nemazal med kolem huby. Bohužel úroveň holek se mi taky zdá v porovnání s Makotovými bídná.
TongPa píše:Na to bych se rád podíval, nemáte na to někdo odkaz?
Toman píše:toddb píše:jednu dobu s emi zdalo, ze kazdou chvili odchazel technicky ci prakticky stupen
Praktik tu v ewto nikdy nebyl.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků