Sifu Husek

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod wushi » stř 05. kvě, 2004 9:35

ok, to sa mi páči. Nechcem samozrejme nijak do toho ťahať sifu Huska a tento topic bol predsa o ňom. Takže, ak niekto chce debatovať o Pavelovi a videu s ZK, nech na to zriadi nový topic. :)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

skutečně,nechme toho

Příspěvekod pavela » stř 05. kvě, 2004 13:05

Nevím,čím jsem dokázal nasrat přítomné prayingmantisy a anonymy k výpadům na moji osobu.Napsal jsem pár vět o tom,že i na kontinentě je dobré wušu. Asi je zde někdo až příliš "ortodoxní" Dobře,uznávám,jste lepší než já.Já jsem se představil celým jménem,je mi líto,že někdo je "pokročilý" a zároveň bezvýznamný student a nechce se představit. Je mi taky velice líto,že nikdo neřekl jediný argument. No jenom mě tak napadá to přísloví o potrefený huse,ale abych někoho zase proboha neurazil, já jsem taky hrdý na Huangfeihunga(je to PMův praděda a PM je můpj bratr v kungfu!!!) jsem taky hrdý na Zim Mana(·je to Yiwanův lžidědeček,škoda že si propil hrdlo) i na Yang Luchana(je to můj pra pra kungfudědeček) Nejsem hrdý na sebe,protože Trautnberk a Hladík mě nenávidí,stejně jako mě nenávidí ti co nenávidí Hladíka a Turnebra,.Jenom dost dobře nechápu,co to má společného se Sifu Huškem,kterého jsem se ani v nejmenším nedotknul,naopak bych ho velmi rád poznal,až se vrátím do Čech. Prayingmantis,nerozčiluj se,dyť je to hra,krásná hra :lol: Kurva chlapi,já jsem arogantní,mám hladíkův syndrom,KONKRÉTNĚ,argumenty,nemluvte jak malý kluci,ty jsi blbej,NE TY jsi blbej. V červnu se chystám do Čech,PM spolu se URČITÉ sejdeme(musíme si přeci promluvit oi tom moderním a tradičním hehe),Yiwan bude taky v tu dobu zpátky.Veřejně říkám pro všechny kritiky mojí osoby,přijďte mi to říct do očí,rád si podiskutuju naživo,rád vím koho mám před sebou.Protože takhle si můžu myslet akorát,že nějakej Hladík pod cizím nickem si tady onanuje na netu. A na ten souboj se Zdeňkem, jste FAKT vtipní,rád bych viděl jak bojujete vy,asi jako Huangfeihung ve filmu žejo.Na netu je každej Brjůklí. Zdar a sílu Pavela
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » stř 05. kvě, 2004 13:31

Pavelo, "...nerozčiluj se, dyť je to hra, krásná hra ... " :)

Vše co mi vadí je Váš příspěvek za příspěvkem Si-fu Huška, jestli mu nepatřil, no tak teda SORRY! Jdu do sebe ...

Témata jako Váš souboj se Z.K. apod. sem zatáhl někdo jiný ( tuším Jindra Jeřábek ? :lol: ) ...
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

prajingmantis

Příspěvekod pavela » stř 05. kvě, 2004 14:15

Aha,tak zase jsem nechtěně píchnul do vosího hnízda aniž bych o tom měl ponětí.Prosimtě 1.mi nevykej,2.řekni mi JEDINÝ slovo z mýho příspěvku, který se jakkoliv dotklo p.Huška??? Kdyby jsi pozorně četl,dřív než kolem sebe začneš mlátit hlava nehlava, zjistil by si,že jsem reagoval na příspěvek kohosi,kdo se zmínil o tom,že JEDINÝ kdo vyučuje styl užnevímjaký je kdosi,nepamatuju si kdo.S p.HUškem to nemělo pokud si vzpomínám/jsem líný to číst znovu) ani náznak souvislosti. :roll: Takže si si mohl svoje nevhodné výpady klidně odpustit. Tak,já jsem se ti představil,doufám,že mi konečně řekneš kdo jsi,co děláš atd. Předpokjládám, že Tanglang, to tady v Pekingu cvičí spousta mistru, tak se nestyď. :idea:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

OMYL

Příspěvekod pavela » stř 05. kvě, 2004 14:20

Jo a sorry,nějak jsem si tě v tý rychlosti ztotožnil s oním Jindrou Jeřábkem,který se sem přišel pouze vyblít ba zase odkvačil bystře... 8O
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 05. kvě, 2004 14:30

Pavle - "klid a mír Tvé duši" :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 06. kvě, 2004 1:46

wushi píše:Pavle - "klid a mír Tvé duši" :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink:

Jako vždy... :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: prajingmantis

Příspěvekod PrayingMantis » čtv 06. kvě, 2004 6:19

pavela píše:Aha,tak zase jsem nechtěně píchnul do vosího hnízda aniž bych o tom měl ponětí.Prosimtě 1.mi nevykej,2.řekni mi JEDINÝ slovo z mýho příspěvku, který se jakkoliv dotklo p.Huška??? Kdyby jsi pozorně četl,dřív než kolem sebe začneš mlátit hlava nehlava, zjistil by si,že jsem reagoval na příspěvek kohosi,kdo se zmínil o tom,že JEDINÝ kdo vyučuje styl užnevímjaký je kdosi,nepamatuju si kdo.S p.HUškem to nemělo pokud si vzpomínám/jsem líný to číst znovu) ani náznak souvislosti. :roll: Takže si si mohl svoje nevhodné výpady klidně odpustit. Tak,já jsem se ti představil,doufám,že mi konečně řekneš kdo jsi,co děláš atd. Předpokjládám, že Tanglang, to tady v Pekingu cvičí spousta mistru, tak se nestyď. :idea:

Dobře nebudu vykat. :oops:

To prokletý slovo "JEDINÝ" skutečně nenapsal pan Hušek. Bohužel to ale napsala osoba, kterou bude každej kdo ví o koho jde - jenže on to asi nikdo neví :lol: - bránit stejně zuřivě. A ta osoba samozřejmě ví moc dobře co a proč napsala, to mi věř. Sem ale píšu pouze za sebe, takže víc k tomu psát nemůžu ...

Ano, snažím se cvičit oba zmíněné styly. Diskusní fóra už jsou prostě taková, že na nich spousta lidí vystupuje pod nickem. Na tom určitě není nic zvláštního ani zbabělého, naopak si myslím, že zvláštní by bylo, kdyby někdo začínal své příspěvky uvedením svého celého jména, adresy, rodného čísla ... atd. Ostatně, když někoho skutečně má bezvýznamná osoba zajímá, řešíme to obvykle osobními vzkazy ...

Domluvil jsem. :wink:
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: prajingmantis

Příspěvekod Anonymní » čtv 06. kvě, 2004 9:17

Cest,
nemam cas se rozepisovat -stojim v podstate za vsim tim co napsal Pavela. Neni to vzdycky to same co bych rekl ja, ale vpodstate k tomu pak dojdu... On ma jenom jeden ten problem - ze to pro BLBCE neumi zabalit, rict to tak aby se jim to libilo. Rekne to rovnou. O to to ma tezsi...
YiWan

PS -SIFU HUSEK JE KABRNAK A NENACHAZIM POROVNAtelnou kapacitu v tom co dela on na uzemi ceska.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 06. kvě, 2004 15:26

K tomu co tu zaznelo - styl Hark Fu Moon, jak je prezentovan napr. na teto strance http://black-tiger.org/, nema nic spolecneho se stylem Fu Jow Pai, ale spon podle cloveka, co Hark Fu Moon studuje.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 07. kvě, 2004 10:00

Anonymní píše:K tomu co tu zaznelo - styl Hark Fu Moon, jak je prezentovan napr. na teto strance http://black-tiger.org/, nema nic spolecneho se stylem Fu Jow Pai, ale spon podle cloveka, co Hark Fu Moon studuje.

joooooo? a kdo to povídal? A jakže se to liší konkrétně?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Fu jow x Hark fu moon

Příspěvekod Anonymní » pát 07. kvě, 2004 14:33

http://members.fortunecity.com/fujowpai/
Zajimalo by me to take, kdekoliv jsem hledal nasel jsem pouze informace, ze oba nazvy jsou pojmenovani pro jeden a tentyz styl...Link ktery je prilozen vyse popisuje historii fu jow potazmo hark fu.
Mejte se
DaveJ
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 07. kvě, 2004 19:48

Jak sem koupil tak prodavam:
http://www.forumco.com/hungkuennet/topi ... 21+Hung+Ga

http://www.forumco.com/hungkuennet/topi ... %3C%2Fb%3E

http://www.forumco.com/hungkuennet/topi ... %3C%2Fb%3E

konkretne prispevky od uzivatele jmd161,ktery ma neco spolecneho s black-tiger.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mantis » pát 06. srp, 2004 15:08

wushi píše:Kudlanka...nerozčuľuj sa, škodí to nervom...nie každý sme dokonalý, vyťahovať nejaké story keď som pri tom ani nebol a počul som to od kamaráta môjho kamaráta a jeho babky, to nie je relevantné...nezastávam sa Pavelu, no videl som ho cvičiť a naozaj to nebolo zlé...a to, že sem-tam niekoho odpíše aj s jeho školou - tak to v bu je a asi aj bude.... :wink: :)

To je postoj! Jak to cvičení lidem pomáhá v mezilidských vztazích :)
Fakt sedí
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Pavela vs. ZK

Příspěvekod Mantis » pát 06. srp, 2004 15:17

wushi píše:ok, to sa mi páči. Nechcem samozrejme nijak do toho ťahať sifu Huska a tento topic bol predsa o ňom. Takže, ak niekto chce debatovať o Pavelovi a videu s ZK, nech na to zriadi nový topic. :)

Souhlasím, Pavelu znám jen trošku osobně jsem se s ním setkal jen párkrát, je to - sorry "huba nevymáchaná", ale cvičí, zná a umí víc než já a proto si jej vážím.
A ZK znám také jen trochu, jiná krevní skupina, ale stejně jako u Pavely.
Všem, kteří si v BU srovnávají nejen těla ale i mysl, zdar a sílu.
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » úte 14. zář, 2004 21:08

Vy jste vážně jak malí kluci ;)

®e vás to baví takhle do sebe navzájem kopat ;)
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » stř 15. zář, 2004 6:41

Vim, ze to tu nekde probehlo, ale nemuzu to najit :oops:
Sifu Husek mel tusim od zari ucit v praze taiji. Kdy, kde, v kolik???
Chtel bych se prijit podivat.
Diky
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » stř 15. zář, 2004 6:47

Dong_wu píše:Vim, ze to tu nekde probehlo, ale nemuzu to najit :oops:
Sifu Husek mel tusim od zari ucit v praze taiji. Kdy, kde, v kolik???
Chtel bych se prijit podivat.
Diky

To info je tady.

Sifu Hušek bude od 1. září 2004 učit Yang Cheng Fu Tai Chi Chuan v nezkrácené a nezměněné podobě v Praze!

Nábor: každou středu, vždy půl hodiny před začátkem vyučování.

Rozvrh hodin:

od 12:00 do 14:00 pro pokročilé
od 15:00 do 17:00 pro začátečníky
od 18:00 do 20:00 pro pokročilé

Tento rozvrh se může změnit podle potřeby.

Adresa: Dolákova 26, 181 00 Praha 8 – Bohnice

V objektu Fokus – Praha, nedaleko zastávky Sídliště Bohnice, cca 10 min autobusem č. 200 od metra Kobylisy.
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 16. zář, 2004 4:44

Dongwu nezapomeň sdělit dojmy, šel bych taky,ale mám to poněkud daleko
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

web

Příspěvekod sat » pát 15. říj, 2004 12:59

sat
diskutér - nováček