Moderátor: pm
pavela píše:Aha,tak zase jsem nechtěně píchnul do vosího hnízda aniž bych o tom měl ponětí.Prosimtě 1.mi nevykej,2.řekni mi JEDINÝ slovo z mýho příspěvku, který se jakkoliv dotklo p.Huška??? Kdyby jsi pozorně četl,dřív než kolem sebe začneš mlátit hlava nehlava, zjistil by si,že jsem reagoval na příspěvek kohosi,kdo se zmínil o tom,že JEDINÝ kdo vyučuje styl užnevímjaký je kdosi,nepamatuju si kdo.S p.HUškem to nemělo pokud si vzpomínám/jsem líný to číst znovu) ani náznak souvislosti.Takže si si mohl svoje nevhodné výpady klidně odpustit. Tak,já jsem se ti představil,doufám,že mi konečně řekneš kdo jsi,co děláš atd. Předpokjládám, že Tanglang, to tady v Pekingu cvičí spousta mistru, tak se nestyď.
Anonymní píše:K tomu co tu zaznelo - styl Hark Fu Moon, jak je prezentovan napr. na teto strance http://black-tiger.org/, nema nic spolecneho se stylem Fu Jow Pai, ale spon podle cloveka, co Hark Fu Moon studuje.
wushi píše:Kudlanka...nerozčuľuj sa, škodí to nervom...nie každý sme dokonalý, vyťahovať nejaké story keď som pri tom ani nebol a počul som to od kamaráta môjho kamaráta a jeho babky, to nie je relevantné...nezastávam sa Pavelu, no videl som ho cvičiť a naozaj to nebolo zlé...a to, že sem-tam niekoho odpíše aj s jeho školou - tak to v bu je a asi aj bude....![]()
wushi píše:ok, to sa mi páči. Nechcem samozrejme nijak do toho ťahať sifu Huska a tento topic bol predsa o ňom. Takže, ak niekto chce debatovať o Pavelovi a videu s ZK, nech na to zriadi nový topic.
Souhlasím, Pavelu znám jen trošku osobně jsem se s ním setkal jen párkrát, je to - sorry "huba nevymáchaná", ale cvičí, zná a umí víc než já a proto si jej vážím.
A ZK znám také jen trochu, jiná krevní skupina, ale stejně jako u Pavely.
Všem, kteří si v BU srovnávají nejen těla ale i mysl, zdar a sílu.
Dong_wu píše:Vim, ze to tu nekde probehlo, ale nemuzu to najit![]()
Sifu Husek mel tusim od zari ucit v praze taiji. Kdy, kde, v kolik???
Chtel bych se prijit podivat.
Diky
Sifu Hušek bude od 1. září 2004 učit Yang Cheng Fu Tai Chi Chuan v nezkrácené a nezměněné podobě v Praze!
Nábor: každou středu, vždy půl hodiny před začátkem vyučování.
Rozvrh hodin:
od 12:00 do 14:00 pro pokročilé
od 15:00 do 17:00 pro začátečníky
od 18:00 do 20:00 pro pokročilé
Tento rozvrh se může změnit podle potřeby.
Adresa: Dolákova 26, 181 00 Praha 8 – Bohnice
V objektu Fokus – Praha, nedaleko zastávky Sídliště Bohnice, cca 10 min autobusem č. 200 od metra Kobylisy.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků