©KRCENÍ- techniky

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod luen » sob 24. lis, 2007 13:19

hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo

Bouchat je take tezke, kopat, take, klinocovani take ... to neni duvod ke skepsi :wink: Nabizet nekomu, ze se muzeme sejit a napr. v klinci, ze predvedu jak si za ocicka povodim soupere mi prijde trochu uchylne neb nejsem Hannibal Lecter, ale zkus si to na svejch kukadlach ... :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 24. lis, 2007 14:57

DrGlock píše:
player píše:Souhlasim s Pandou, v podstate ve vsem.

Jen mala pripominka.Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek a pak se neda hovorit snad ani o vterine na mozny protiutok.

A není krk jako krk. Na někoho škrcení přes ohryzek nefunguje vůbec.

Pokud clovek neni zdrav, pak treba ne.Jinak vzdy, ale musi se to holt umet, jako vse ostatni.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » sob 24. lis, 2007 15:11

luen píše:
hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo

Bouchat je take tezke, kopat, take, klinocovani take ... to neni duvod ke skepsi :wink: Nabizet nekomu, ze se muzeme sejit a napr. v klinci, ze predvedu jak si za ocicka povodim soupere mi prijde trochu uchylne neb nejsem Hannibal Lecter, ale zkus si to na svejch kukadlach ... :wink:

praveze to bylo zkuseno, myslim, ze kdyz skrtis, nebo mas dobrej uchop, je to jasny :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod alitranek » ned 25. lis, 2007 1:18

:oops:
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » ned 25. lis, 2007 2:44

hellas píše:
luen píše:

praveze to bylo zkuseno, myslim, ze kdyz skrtis, nebo mas dobrej uchop, je to jasny :wink:

Aha no ... ja kdyz pichnu do oka, tak je to take jasne ... asi mam nejakou spesl techniku, nebo co :oops: To je jedno, skrceni je take dobre 8)
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » ned 25. lis, 2007 8:29

©krcení je velice dobrá věc-sám se na škrcení dost specializuji a pár Mistrovství republiky sem díky škrcení dá se říci vyhrál.V praxi ale nesmí člověk narazit třeba na dobrého karatistu,tam žádné věci jako škrcení atd prostě nefungujou jelikož Vás k sobě jednoduše řečeno nepustí-pokud je na dobré úrovni!!!

Sám sem zkoušel zápasit s karatistou -3.dan a musim přiznat že to byla parodie.Blíž jak na půl metru sem se k němu nedostal.

V praxi je škrcení proti zkušeným bojovníkům používajícím tvrdé kontry úderů či kopů k ničemu!!! :?

Jan Andrlík(1.dan Judó)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 25. lis, 2007 10:47

Pokud je to takovy namakany karatista/boxer/kickboxer, asi bude nejlepsi ustat nejaky ten uder nalepit se na neho a jit mu po nohach, jen bacha na kolena :) A potom myslim skrceni nasadis na zemi i karatistovi.
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » ned 25. lis, 2007 12:22

luen píše:
hellas píše:
luen píše:

Aha no ... ja kdyz pichnu do oka, tak je to take jasne ... asi mam nejakou spesl techniku, nebo co :oops: To je jedno, skrceni je take dobre 8)

8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 25. lis, 2007 16:24

ghekon píše:Pokud je to takovy namakany karatista/boxer/kickboxer, asi bude nejlepsi ustat nejaky ten uder nalepit se na neho a jit mu po nohach, jen bacha na kolena :) A potom myslim skrceni nasadis na zemi i karatistovi.

A to jako si reknes: "tak, prvni uder ustojim a pak uz mi nic nehrozi"...?
To je celkem humorne.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 25. lis, 2007 16:28

Nerekl jsem prvni uder, ale nejaky ten uder...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kamiwaza » ned 25. lis, 2007 16:33

player píše:A to jako si reknes: "tak, prvni uder ustojim a pak uz mi nic nehrozi"...?
To je celkem humorne.

Je to děsně hůmorné a nejvíc se smějí kluci z "KLÍCKY" :lol: :lol: :lol:
kamiwaza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 25. lis, 2007 17:08

ghekon píše:Nerekl jsem prvni uder, ale nejaky ten uder...

Tak mi prosim definuj pojem "nejaky", at sem zas o neco vzdelanejsi.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kamiwaza » ned 25. lis, 2007 17:16

player píše:

Asi nemyslel úder, který by způsobil KO :idea: Mrkni na nějaká MMA videa a možná pochopíš, co měl na mysli. Jinak je samozřejmě lepší vůbec neinkasovat. (To hlavně pro případ, kdybys měl opět nějaké výhrady :wink: )
kamiwaza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 25. lis, 2007 17:17

Nezacinej zase dalsi flame...
EDIT: Presne tak,m podivej se treba na ufc...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod alitranek » ned 25. lis, 2007 20:29

nějaký videa na protihmaty ke škrcení?:))
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 25. lis, 2007 20:32

Ja z tebe fakt nemuzu, ustrihni si draty od netu, at se k tomu youtube nedostanes :D
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 25. lis, 2007 20:59

kamiwaza píše:
player píše:

Asi nemyslel úder, který by způsobil KO :idea: Mrkni na nějaká MMA videa a možná pochopíš, co měl na mysli. Jinak je samozřejmě lepší vůbec neinkasovat. (To hlavně pro případ, kdybys měl opět nějaké výhrady :wink: )

A takovy uder se pozna jak dopredu?To se da poznat, ze muzu klidne zkocit coveku po noze, nebo po pasu, aniz by me jeho uder neknokautoval?
To je celkem umeni, kde se naucit odhadnout, ze zrovna prvni rana co na me sedne bude jen jako lehky vanek?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » ned 25. lis, 2007 22:21

2 player:
jezismarja, vzdyt znas odpoved :!: ... jedine ze se timhle bavis... :D

ty predstavy typu - vystartuju sprintem, chytim ho a mrsknu s nim o zem jsou samozrejme hovadina, ktera si rika o KO ale ono se to uci spis jako kombinace lowkick, direkt, klinc a pak treba ta zem... koukni se na http://youtube.com/watch?v=-dlSNqNmUXI , kolem 0:23 je tam, co myslim - direkty leva, prava a chyceni, po chvili tahani pak takedown.

Ja vim, je to sport, ale nechtel bych zazit slam na obrubnik... to uz mi ani ti kamaradi nemusi pomahat - to uz mi bude vsechno jedno :lol:
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 25. lis, 2007 23:23

migli píše:2 player:
jezismarja, vzdyt znas odpoved :!: ... jedine ze se timhle bavis... :D

no...he ehm....ale psssst;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » pon 26. lis, 2007 5:33

player píše:
kamiwaza píše:
player píše:

A takovy uder se pozna jak dopredu?To se da poznat, ze muzu klidne zkocit coveku po noze, nebo po pasu, aniz by me jeho uder neknokautoval?
To je celkem umeni, kde se naucit odhadnout, ze zrovna prvni rana co na me sedne bude jen jako lehky vanek?

:lol: :lol: :lol: 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...