hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo
Bouchat je take tezke, kopat, take, klinocovani take ... to neni duvod ke skepsi

Moderátor: pm
hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo
DrGlock píše:player píše:Souhlasim s Pandou, v podstate ve vsem.
Jen mala pripominka.Neni skrceni jako skrceni.V jednom pripade se tlaci na krcni tepny(viz. obrazky zde) a covek ma par vterinek na reakci nez usne, v pripade druhem se tlaci na ohryzek a pak se neda hovorit snad ani o vterine na mozny protiutok.
A není krk jako krk. Na někoho škrcení přes ohryzek nefunguje vůbec.
luen píše:hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo
Bouchat je take tezke, kopat, take, klinocovani take ... to neni duvod ke skepsiNabizet nekomu, ze se muzeme sejit a napr. v klinci, ze predvedu jak si za ocicka povodim soupere mi prijde trochu uchylne neb nejsem Hannibal Lecter, ale zkus si to na svejch kukadlach ...
hellas píše:luen píše:hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo
Bouchat je take tezke, kopat, take, klinocovani take ... to neni duvod ke skepsiNabizet nekomu, ze se muzeme sejit a napr. v klinci, ze predvedu jak si za ocicka povodim soupere mi prijde trochu uchylne neb nejsem Hannibal Lecter, ale zkus si to na svejch kukadlach ...
praveze to bylo zkuseno, myslim, ze kdyz skrtis, nebo mas dobrej uchop, je to jasny
luen píše:hellas píše:luen píše:hellas píše:k píchání do očí su taky skeptickej není to jednudochý strčit tam ten prst(y) tak, aby to něco udělalo
praveze to bylo zkuseno, myslim, ze kdyz skrtis, nebo mas dobrej uchop, je to jasny
Aha no ... ja kdyz pichnu do oka, tak je to take jasne ... asi mam nejakou spesl techniku, nebo coTo je jedno, skrceni je take dobre
ghekon píše:Pokud je to takovy namakany karatista/boxer/kickboxer, asi bude nejlepsi ustat nejaky ten uder nalepit se na neho a jit mu po nohach, jen bacha na kolenaA potom myslim skrceni nasadis na zemi i karatistovi.
player píše:ghekon píše:Nerekl jsem prvni uder, ale nejaky ten uder...
Tak mi prosim definuj pojem "nejaky", at sem zas o neco vzdelanejsi.
kamiwaza píše:player píše:ghekon píše:Nerekl jsem prvni uder, ale nejaky ten uder...
Asi nemyslel úder, který by způsobil KOMrkni na nějaká MMA videa a možná pochopíš, co měl na mysli. Jinak je samozřejmě lepší vůbec neinkasovat. (To hlavně pro případ, kdybys měl opět nějaké výhrady
)
player píše:kamiwaza píše:player píše:ghekon píše:Nerekl jsem prvni uder, ale nejaky ten uder...
Asi nemyslel úder, který by způsobil KOMrkni na nějaká MMA videa a možná pochopíš, co měl na mysli. Jinak je samozřejmě lepší vůbec neinkasovat. (To hlavně pro případ, kdybys měl opět nějaké výhrady
)
A takovy uder se pozna jak dopredu?To se da poznat, ze muzu klidne zkocit coveku po noze, nebo po pasu, aniz by me jeho uder neknokautoval?
To je celkem umeni, kde se naucit odhadnout, ze zrovna prvni rana co na me sedne bude jen jako lehky vanek?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků