Ono je to spíš o tom,že jak se kdo cejtí,tak to pocejtí......

Když má někdo potřebu se povyšovat,bude to dělat,ať cvičí cokoliv.
Proč se Ucrop nepovyšuje nad ostatní(to,že si vybírá lidi,které třeba respektuje,se kterými se vůbec chce bavit....nebo třeba kamarádit - to nepovažuji za povyšování se)......Pavel Macek také ne(a přitom je to šikula velikej - a navíc prima chlap!).....Luen...Picard....Naia,Defendu ......mistři svého oboru (omlouvám se všem,že jsem je třeba opomenul,všichni ale víte,o kom mluvím

)........
Přece to není o tom,kdo koho sežere v ringu,nebo na ulici. Je to o tom,co jsme za lidi,o nátuře. Blbečci,jako je třeba Miro(sorry,všem,ale tohohle blba fakt nemůžu - jeho mentorování,jednání ve smyslu : já jsem king,vy jste malé děti - a potom stažení ocasu,když náhodou narazí...fujtajcl).......
Vztáhnu to na sebe-jsem nemocnej člověk,do nějakých fightů se až tak neženu a nikdy jsem nezastíral,že většinu konfliktů vyřeším hubou. Na druhou stranu řeším konflikty dnes a denně(rozhodně častěji,než třeba Ucrop) a mám spoustu zkušeností,které se tu snažím předat. Mojí láskou je(a vždy byl) evropský šerm........pro spoustu lidí něco,co je naprosto nepoužitelné.
A přesto mi dnes a denně chodí SZ s dotazem,jak se chovat při tomhle a tomhle,jak řešit takovou a makovou situaci........a lidi,jako jsou výše zmínění kluci(a nejen oni) nemaj problém se se mnou bavit - a věřím,že si nemyslí něco o blbech,když něco napíšu.
Závěr - ne o stylu,ale lidech to je .......debil zůstane debilem,člověk člověkem,ať cvičí cokoliv. Nepamatuju si,že by tu někdo někoho stíral za to,že cvičí to,či ono.