Leoš Kotlár - je IDIOT nebo to jen dělá?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » úte 09. bře, 2004 9:12

Sennin píše:
rutten píše:
Sennin píše:

...a říká ti něco jméno Bruce Lee, jantare???

Říká, byl to nějakej herec na začátku 70 let. A co má jako být?
rutten

:?: ...sorry, tobě to jméno nic neříká :?: ...tak to sis spletl web, divím se, že se vůbec se svými "znalostmi" chceš účastnit nějaké diskuze na těchto stránkách :lol:

haha, vzdyt pise ze ho zna, on to snad nebyl herec? Byl neco jineho?
rudla
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » úte 09. bře, 2004 11:15

To rudla:
nebyl jen herec, byl opravdu něco jiného. Lidi, kteří ho znali, ho jako herce popisovali až jako na posledním místě. Pro ně to byl hlavně bojovník, učitel a filozof. Dále byl mimo jiné i režisér, choreograf bojových scén, odborný spisovatel, kaligraf. Vyučoval na univerzitě o čínském umění (nejen bojovém) a o problematice východní Asie.

:lol: ...to jsi nevěděl???
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

leoš

Příspěvekod Anonymní » sob 13. bře, 2004 14:28

jsem z havířova a znám leoše 20 let. Je to fajn nenamyšlenej kluk. každýmu poradí z každým pokeca.A taky spoustu lidí něco naučil.Vy jste uhadaný kecky co vše vědí nejlíp.zalezte do sebe a napište si na ruku jsem nejlepší a každýmu to ukazujte chudáci bojovníci.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 13. bře, 2004 18:15

zdar a silu, nikdo nepopira ze LK:

- byl/je vyborny karatista
- muze byt fajn kluk
- spoustu lidi neco naucil
- uci zaky, kteri uspesne reprezentuji ve freestyle, kata hard, kata soft ci jak se tomu nadava

ovsem - proc tomu proboha rika WCH?!? proc tomu proboha rika gungfu?!? a proc o tom proboha jeste pise knihy?!? kazdy trouba, ktery se na mesic mihnul v nejake gf skole preci pozna, ze s WCH ani jakymkoliv stylem gf to nema NIC spolecneho.

myslim, ze kdyby na ferovku rekl: ok, cvicime si tady neco, co jsem dal na zaklade mych zkusenosti v oblasti b.u. dohromady, decka se vyblbnou, na soutezich to ma uspech, atd., nikdo by ani nepip; nikdo mu nezavidi uspech (resp. malokdo o "uspech" takoveho typu stoji). takhle se akorat vsichni, co cvici autenticke WCH nebo jakykoliv jiny styl cisnkeho gf chytaji za hlavu.

PM

www.hungga.org
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 02. kvě, 2004 20:53

zdravim všechny příznivce WCH/WT/..., chci se zeptat, zda nekdo nema tuseni kdo je to ucitelem sifu Leose Kotlara, on sam uvadi ze je to nejaky Sifu Leo Kuo Fong , viz diskuze na Okounovi http://www.okoun.cz/boards/wing_ving_ch ... _fu?page=3 ale ted jsem zase slysel ze je to pseudonym samotneho Sifu Kotlara, nevite jek to teda je? diky!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Tak přece jenom...

Příspěvekod Anonymní » čtv 02. zář, 2004 16:10

Tak přece jenom neni Leo jen tak obyčejný člověk, když dokázal rozpoutat takovou bouřlivou debatu 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tak přece jenom...

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 15:21

Hnusné Fórum!!!!!!!
Samý chytrák to tady je.Radši poctivě cvičte.Taková agresivita,urážky a napadání...Jak se můžou vůbec tihle lidé věnovat bojovým uměním??
Já ho dělám pro své uspokojení již více než 17 let.Lidé se kterými jsem doposud cvičil byli sportovci s výbornými charakterovými vlastnostmi.Samozvaní blbečci vždy po pár letech odpadli.A tuším,že titíž tady pomlouvají a urážejí člověka,kterého neznají.Pasujete se na supermistry...rád bych vás viděl mezi provazy...
Tato diskuse mně natolik rozčílila,že nemám slov.Internet je díky své anonymitě opravdu vhodný k léčení komplexů.Nevidím důvod tohoto člověka za něco napadat.Jak jsem napsal v úvodu cvičte a nehádejte se!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 15:29

Jasně že ano.Do ringu s vámi.Máte již dost dobrých příležitostí si to vaše skvělé umění vyzkoušet.Např. v kleci...Všichni víme jak tam bojovníci vašich stylů dopadají:o))Bez pravidel a vytlouct vám mozek z hlavy,protože nestojí za nic.Tuto diskuzi sleduji již nějaký pátek,ale píši poprvé.Nemám nic proti čínskému kung-fu apod.Proto se omlouvám za ten povyšující výrok o kleci,ale tam si dokažte,zda můžete vůbec někoho soudit.Soudit mohou moudří nebo dobří.... :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » ned 05. zář, 2004 15:30

JN píše:Hnusné Fórum!!!!!!!
Samý chytrák to tady je.Radši poctivě cvičte.Taková agresivita,urážky a napadání...Jak se můžou vůbec tihle lidé věnovat bojovým uměním??
Já ho dělám pro své uspokojení již více než 17 let.Lidé se kterými jsem doposud cvičil byli sportovci s výbornými charakterovými vlastnostmi.Samozvaní blbečci vždy po pár letech odpadli.A tuším,že titíž tady pomlouvají a urážejí člověka,kterého neznají.Pasujete se na supermistry...rád bych vás viděl mezi provazy...
Tato diskuse mně natolik rozčílila,že nemám slov.Internet je díky své anonymitě opravdu vhodný k léčení komplexů.Nevidím důvod tohoto člověka za něco napadat.Jak jsem napsal v úvodu cvičte a nehádejte se!!!

TO JE VZKAZ PRO V©ECHNY, ZAPI©TE SI HO ZA U©I, NEJEN TI, KTEŘÍ TADY POMLOUVÁTE TOHOTO JEDNOHO ČLOVĚKA. PATRIK, PICARD A DAL©Í UBO®ÁCI, KTEŘÍ SE TADY REALIZUJÍ
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 15:32

JN píše:Hnusné Fórum!!!!!!!

Díky za radu, Leošku :lol: !
Zase tě na chvíli pustili k internetu ? A zase nás obšťastníš pár úsměvnýma příspěvkama ? O tobě, velkém sportovci s výsledkama (na rozdíl od ostatních, kteří NIC nedokázali), o tobě coby organizátorovi výborných sportovních akcí, o tobě bezkonkurenčním trenérovi mistrů světa (omoleta)? O tobě, který se nemusí nic učit (třeba z ving tsun) , protože za ta léta KARATE už rozumíš všemu ?
To zase bude srandy, to se zase nasmějem :lol: , tak, Leošku, do toho ! Fandíme ti :wink: !

A piš dál ve stylu :

Já ho dělám pro své uspokojení již více než 17 let

to je fakt rána :lol: , prozraď nám jestě něco z tvé soukromé erotiky, hošane 8) .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » ned 05. zář, 2004 15:36

VIDA, ANONYMOVÉ NEMAJÍ ANI ODVAHU SE PODEPSAT NICKEM. KDOPAK TO JE?
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 15:48

Anonymní píše:Jasně že ano.Do ringu s vámi.Máte již dost dobrých příležitostí si to vaše skvělé umění vyzkoušet.Např. v kleci...Všichni víme jak tam bojovníci vašich stylů dopadají:o))Bez pravidel a vytlouct vám mozek z hlavy,protože nestojí za nic.Tuto diskuzi sleduji již nějaký pátek,ale píši poprvé.Nemám nic proti čínskému kung-fu apod.Proto se omlouvám za ten povyšující výrok o kleci,ale tam si dokažte,zda můžete vůbec někoho soudit.Soudit mohou moudří nebo dobří.... :evil:

ty chytráku - nejdříve si dej tu práci a zjisti o čem se tu všichni celou dobu dohadují - o člověku, který lže a podvádí, o nějakém původně karatistovi, který aniž by vůbec rozuměl 1% z Ving Tsun, tak si otevře "Wing Chun klub Havířov" a produkuje tam něco co nemá s tímhle stylem vůbec nic společného. Nikdy ve svém životě se systematicky tenhle styl nikde neučil, nemá v něm žádné zkušenosti a přesto se nestydí podvádět svoje žáky, kluky kteří samozřejmě nemůžou porovnat a tak mu důvěřují.

Pokud máš ty sám nějaký problém s kung fu, chceš si něco dokázat, tak navštiv dejme tomu školu Ivana Rzounka, Pavla Macka, Du Fu Kuna nebo Jiřího Huška. Nebudeš k tomu potřebovat ani tu klec, vyřešíte to přímo na místě kde se budete bavit! Na to ty jsi ale moc velký srab co ? Napsat tady "bez pravidel, a vytlouct vám mozek z hlavy,protože nestojí za nic" tě nemůže bolet, na to si troufneš, ale říct to někomu od nich do očí? Na to nemáš!
Pavel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 15:54

BenGuri píše:VIDA, ANONYMOVÉ NEMAJÍ ANI ODVAHU SE PODEPSAT NICKEM. KDOPAK TO JE?

jsi spokojen, BenGuri? Cítíš se lépe? Má to nějakou větší hodnotu výpovědi? A když už zasahuješ do této diskuze, máš tušení o kom je tu řeč? Dal sis tu práci a prošťoural profil osoby pana Leoše Kotlára? Víš CO to je zač za ksindl ? Proč jsi jinak velice příjemný, v přístupu osobním sofistikovaný a tady občas působíš dojmem neinformovaného infantilního rádobyznalce všeho co se hodí do krámu? To jen pro zamyšlení, neodpovídej. Brzy mi to řekneš osobně.
Pavel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 05. zář, 2004 16:10

Mám na to reagovat?
S L.Kotlárem nemám nic společného.Cvičit jsem ho viděl naposledy v roce 1990.Akorát jsem si letos koupil v jeho firmě švihadlo.Toť vše.Já ho tady nevychvaloval.Jen jsem vám chtěl pomoci radou ať radši cvičíte.Zbytečně...Necvičte.Nevidím důvod tady o sobě něco psát a dokazovat.Na to je ostatně tady odborníků dost.Jen jsem se chtěl zastat člověka...vlastně idiota jak se tady píše..
A co je směšného na cvičení pro své vlastní uspokojení?Myslíš,že cvičím kvůli sebeubránění???Nebo abych někoho na ulici zbil a spravil si náladu.A 17let se ti zdá málo?A že jsem hošan to je jako buzerant?Když tady napadáš mně a lžeš nemyslím,že by to mělo být v případě p.Kotlára jiné.Ty mu vyčítáš,že je podvodník a jak se chováš ty???Zamysli se.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » ned 05. zář, 2004 16:15

Pavle,
jestli je ten člověk darebák, opravdu "xindl" jakékoliv pomlouvání jeho osoby snímá s něho jeho úděl, který pak padá na všechny, kteří, se jím špiní. Avšak, žádný člověk není jen špatný, není jen podvodník...
Víš, sám jsem měl někdy sklon někoho soudit za něco, co jsem považoval za podvod a špatnost, ale život mne naučil abych svou čáru nedělal delší tím, že smažu kus čáry někoho jiného. Na tomhle světě bojujeme sami za sebe, ale platí opravdu velmi jemné a hluboké mechanismy, kdy to co děláme druhým, nebo špatnost, se k nám nějakou formou vrací. Když nebudeme pracovat na sobě a budeme se starat o to jak špatní jsou druzí, nakonec špína, kterou se musíme prodrat, abychom ji zvážili, uvízne i na nás. A nakonec: "Jednou mne začal vydírat jeden dosti významný člověk, žák stejného učitele, Japonce, který učil i mne. Po čase začal vydírat i onoho japonského učitele. Upozorňuji, že zmíněný učitel je velmi význačná osobnost a byl zcela zaskočen způsoby, které onen žák /nikoliov Čech, ale Francouz/ začal uplatňovat. Dokonce začal vyhrožovat, když nedostane co chce, že se obrátí na nadřízené onoho učitele ve struktuře velmi významného odvětví přímo v Japonsku a bude si stěžovat. Naznačoval, že disponuje i nějakými kompromitujícími materiály, které jsou možná smyšlené, ale učiteli by způsobily značnou újmu na cti. Můj učitel mi poté, kdy jsem se mu s vydíráním mé osoby svěřil, řekl, že on je v podobné situaci. Byla možnost onoho žáka jednoduše vyřešit, ale to nebylo ani pro mne a zejména pro učitele přípustné řešení. Ptal jsem se jej, co máme tedy dělat, jak se zachová, co si o tom druhém žákovi myslí. Učitel mi tehdy řekl japonské přísloví: nad nebem i pod nebem je deset tisíc věcí a každá z nich má svůj neopakovatelný původ zrození a účel. Řekl budeme jen dál cvičit a budeme v klidu. A náhle, tak jako déšť zaplaší sucho a světlo vstoupí do temnoty, onen žák se náhle ... rozpustil... odejel, přestal praktikovat a zanikl v oceánu příběhů.

Rád bych, kdyby učitelé i žáci tak závažné kategorie lidského usilování toto pochopili a pokračovali vždy jen v plavbě vpřed. Vždyť kolikrát Ti nejopovrhovanější se nakonec stali těmi prvními....
Děkuji Ti nicméně za Tvá slova ke mně.
Přeji úspěch a štěstí BenGuri 8)
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BenGuri » ned 05. zář, 2004 16:32

PavelPRAHA píše:
BenGuri píše:VIDA, ANONYMOVÉ NEMAJÍ ANI ODVAHU SE PODEPSAT NICKEM. KDOPAK TO JE?

Víš CO to je zač za ksindl ? Proč jsi jinak velice příjemný, v přístupu osobním sofistikovaný a tady občas působíš dojmem neinformovaného infantilního rádobyznalce všeho co se hodí do krámu?
Pavel

V tom máš pravdu, tedy v tom, že reaguji na něco, co zjevně není něčím, čím bych se zabýval...
Po pravdě, reaguji jen na princip. Někdo mne asi před 3 týdny sem pozval a já napsal velmi kontroversní příspěvek poté, co jsem zde viděl. Viděl jsem tady přehlídku ztraceného času, množení slov. Hnusu. Příspěvek, který jsem napsal byl psán jen o stupínek hnusněji, než ostatní věci, které se zde objevují.
Já vím, že jsme si možná v sauně říkali, že internet je nezanedbatelné médium, pokud jsi, kdo myslím, ale myslím, že tyto chaty a fóra jsou nebezpečné úlety, a žrouti času a pasti na vysávání energie. Jsou tady odborníci, kteří /jako třeba "XXX"/ cca 97% svých úžasných znalostí pobrali jako infekci z Internetu. Zacvičili na pár seminářích a už vydávají lidi vedoucí semináře za své učitele...
To nepovažuješ za podvod? A přesto, i to je způsob, jak se něco naučit.
Navíc, doufám, že za 2 tisíce let nejpozději, už nezbyde ani kus kedlubny, ktrou pohnojili naším popelem, tak proč se špinit.
Pavle, moc Tě zdravím, pojďme kupředu!
BenGuri sauna
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Valecnik » ned 05. zář, 2004 16:56

Pro priznivce Havirov Wing Chun
Nesnazim se nikoho urazet....
Jde tady o to, ze by stacilo jenom priznat, ze pan Kotlár necvici puvodni Wing Chun, ale uci se podle knizek a pridava si sve vlastni veci, pripadne napsat popravde, kdo ho uci (Vcetne toho, kde se ucil jeho ucitel), a bylo by po problemu - hned by vsechny hlasy utichly a nikdo by nikoho neurazel...

P.S. Ono ja se nedivim, ze je tady nekdo nastvany.
V PUVODNIM Wing Chun totiz nejsou totiz vysoke kopy z otocky, obloukove atd...Takze kdyz p. Kotlar potom rika, ze uci Wing Chun, tak to tady vre
Written By Valecnik
Valecnik
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Konečně jeden opravdu zajímavej dotaz

Příspěvekod Anonymní » pon 06. zář, 2004 16:58

2: BenGuri

BenGuri píše:
PavelPRAHA píše:

Víš CO to je zač za ksindl ? Proč jsi jinak velice příjemný, v přístupu osobním sofistikovaný a tady občas působíš dojmem neinformovaného infantilního rádobyznalce všeho co se hodí do krámu?
Pavel

V tom máš pravdu, tedy v tom, že reaguji na něco, co zjevně není něčím, čím bych se zabýval...
Po pravdě, reaguji jen na princip. Někdo mne asi před 3 týdny sem pozval a já napsal velmi kontroversní příspěvek poté, co jsem zde viděl. Viděl jsem tady přehlídku ztraceného času, množení slov. Hnusu. Příspěvek, který jsem napsal byl psán jen o stupínek hnusněji, než ostatní věci, které se zde objevují.
Já vím, že jsme si možná v sauně říkali, že internet je nezanedbatelné médium, pokud jsi, kdo myslím, ale myslím, že tyto chaty a fóra jsou nebezpečné úlety, a žrouti času a pasti na vysávání energie. Jsou tady odborníci, kteří /jako třeba "XXX"/ cca 97% svých úžasných znalostí pobrali jako infekci z Internetu. Zacvičili na pár seminářích a už vydávají lidi vedoucí semináře za své učitele...
To nepovažuješ za podvod? A přesto, i to je způsob, jak se něco naučit.
Navíc, doufám, že za 2 tisíce let nejpozději, už nezbyde ani kus kedlubny, ktrou pohnojili naším popelem, tak proč se špinit.
Pavle, moc Tě zdravím, pojďme kupředu!
BenGuri sauna

Neuvěřitelný... Prošel jsem si tvoje příspěvky - a opravdu žasnu, na co všechno máš žaludek...

cca 97% svých úžasných znalostí pobrali jako infekci z Internetu. Zacvičili na pár seminářích a už vydávají lidi vedoucí semináře za své učitele...

To vztahuješ i na sebe - nebo to sám bereš jako korektní způsob, jak se "něco" naučit/ potažmo "něco" učit? Věříš vůbec něčemu - nebo je už opravdu všechno pro tebe

jen mimikry.

:?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Konečně jeden opravdu zajímavej dotaz

Příspěvekod BenGuri » stř 08. zář, 2004 11:10

takybuzna píše:2: BenGuri

Věříš vůbec něčemu - nebo je už opravdu všechno pro tebe

zbytečně ztracený čas uprostřed iluzí.

:?:
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 09. zář, 2004 7:14

Tak to tady sleduju už dlouho a jedna z nejmírnějších reakcí je ta Válečníkova, který však zároveň jako jeden z mála i srozumitelně píše proč se ti "čistí" na pana Kotlára zlobí.
Kdyby se jen zlobili, budiž, ale tohle...Co Vás na něm tak strašně štve? On anebo jeho žáci - podle vás asi lidi bez mozku kteří se nechali oblbnout jeho bludy a které on zřejmě drží někde za ostnatým drátem aby se nedostali ven a náhodou neviděli vás, skutečné mistry a znalce jak WCH ale zároveň i nenávistného plivání jedu? Tak nějak si představujete že to na tom "venkově" funguje?
Dobrá - vadí vám že "przní" váš styl...a co s tím děláte jiného než že tu brečíte a prskáte? Pokud vám tolik jde o jeho zbloudilé ovečky tak jeďte do Havířova, najděte je a zkuste jim ukázat tu vaši, tu správnou cestu. Pokud je máte na háku tak kdo vás tak prudí, jeden jediný člověk?
Spousta z vás se tu trumfuje jak dlouho cvičí bojová umění a kde všude po světě za ním cestují, zřejmě tím dlouholetým studiem zvyšujete nejen svou kondici a dovednosti, ale i ješitnost, a pokud jsou vaše bojové schopnosti na její úrovni - pak klobouk dolů :wink:

Zdraví Vás Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...