Petr KOZÁR
trenér čínského kung fu Lok Yiu Wing Chun
Při prvním testování přípravku "Energizer" jsem byl příjemně překvapen. Tak výrazný fyzický výkon mé tělo při běžném tréninku ještě nevydalo...
http://www.neocyberneticum.com/index.php?p=reference

Moderátor: pm
Le Blamage píše:Ani jsem nevedel, ze "SI-FU" Petr Kozar je zakem Mistra Lok Yiu v Hong Kongu !
viz : http://tkdfm.taekwondo.cz/archiv/clanek_archiv.php?ktery=clanek191.inc
Anonymni PePa píše:Ahoj, no Kozar je sice businessman prního kalibru, ale myslim si ze neni potreba tohle komentovat. Uprimne receno si vzpominam na YiWanovo chovani kdyz zacal cvicit u W. Blecha a nemyslim si ze by zrovna byl v pozici, kdy tohle muze komentovat. Kdo, zacil, vi o cem hovorim.
Uprimne je mi česke scény Wch dost líto, je zde jen pár kvalitních učitelů ochotných sve umění nezjiště předávat.
PePa
PePa píše:Ahoj Yiwane,
nebo mam radeji pouzit vyraz si-fu??Rika se preci ze si-fu je tvuj ucitel a druhy otec a myslim ze toho ma clovek jednoho na cely zivot... rad bych se ti omluvil sa svuj vcerejsi komentar. Myslim, ze toho pamatuji dost konec EWTO, pote ČAWCH, nakonec ELY. Mae jsem nezazil mel jsem moznost si zacvicit s lidmi od tebe, ale tezko se dle toho da poznat kvalita vyuky. Nevim jestli jsem zbabelec doufam ze ne, jen chci proste zustat anonymni nic vic, nic min.
Myslim, ze jsem clovek ktery te uznaval/va za cloveka ktery udelal pro WCH v Cechach moc a ktery me mnohemu naucil....Nicmene ne vsechny kroky a pristupy jsem schvaloval (ale na to si musis odpovedet ty sam ). Uprimne ja citim smutek z toho kam se ubira ceske Wch. Pro me byl Wch "way of life", ale dle meho nazoru, zde prevladl ve vyuce Wch komercni pristup ( asi oba vime o cem mluvim ).
Proto se ti jeste jednou omlouvam.....i za to ze to propiram takhle verejne...
WCH yat pai
Hark píše:Petr byl nejméně na jednom semináři v Hong Kongu, kde si zacvičil s Lok Yiu. Osobně bych příležitost potkat se s jednou z legend Wing Chun považoval za jednu z met ve svém životě a taky se jí rád pochlubil.
Dave píše:Ahoj vsem,
a co je v tvem pripade legenda? Jak by jsi popsal legendu? Jestli je to clovek ktery ma urcity kredit v nejakem oboru a je v nem vyhledavanou autoritou tak asi ano ne...
Myslis ze Lok Yiu neni autoritou Yip Manovske linie WCH/da -li se o necem takovem hovorit/??Zajimalo by me koho by jsi v tom pripade za WCH Yip Manovske vetve WCH autoritu oznacil /mimo Yip Mana / ?? Co treba Wong Shun Leung?
Dalsi otazkou je jakym zpusobem se prezentuje P. Kozar...znam lidi kteri se zucasnili podobnych seminaru take, ale nedokazili nebo nechteli to takto prodat /ale to je asi jeho osobni vec / nad kterou neni snad nutno se pozastavovat.
Kdyby se takto neprezentoval, tak by asi nemel co do ust. Je to smutne, ale je to v dnesni dobe proste tak /rozhodne tohoto nejsem priznivcem/.
Nemelo by se spise zkoumat, jaky je ucitel a jak kvalitne dokaze ucit / potazmo je jeho WCH??/
Co se tyka te moznosti, pokud vim neni to, az takovy problem staci mit dost penez a byt na urcite urovni WCH u ELY nic svetaborneho.
WCH YAT PAI!
Ahoj,
mas pravdu v Honkongu jsem nikdy cvicit nebyl ( nevim zda - li je dobre ci nikoliv )
nicmene jsem moznost si zacvicit v u P. Bayera ( snad vis o koho se jedna ). Ptal jsem ho na jeho nazor na Ely, Blecha, Lok Yiu etc. a nedostalo se mi zadne negativni odpovedi krom toho, ze uci kvalitni WCH ( uznavam ze to muze byt zpusobeno diplomatickym chovanim ).
Co se tyka neumeji / nechteji u Kamila Komma si myslim, ze to proste tak neni ( dovolim si tvrdit, ze jeho skola byla nejmene komercni z Ely ).Petra Brunnera si nedovolim hodnotit, jelikoz ho prakticky neznam ( myslim tak, abych neco mohl hodnotit ).
Nabizet kvalitni WCH - myslim, ze o tom neni sporu - nedovolim si, ale hodnotit kvalitu WCH jeho osoby videl jsem ho jen na seminarich - ty jsi mel moznost srovnani, ze to dokazes???
V zadnem pripade se nesnazim Kozara zastavat - co jsem mel moznost videt a slyset mi prislo, ze je bussinesman, ale to preci nevylucuje, ze muze mit dobre WCH.
WCH Yat Pai
Velice se omlouvam, ale jeste by me zajimala ta jmena lidi kteri od Lok Yiu presli k WSHL. Chtel bych si rozsirit sve obzory ( a uznavam ze jsou asi male, nikde jsem totiz zadne zminky o necem nenasel ).
Diky moc
Dave
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků