Respekt nepostrádam, jen ne ten slepej a ne ke všemu co vidim. Neplivu ohen neb nejsem drak

, což je mi někdy líto, občas by se mi to šiklo

Je opravdu hodně kvalitních BU akorát do této kategorie nespadá Yip Manova linie wing chun! Předně si vážím konkrétních lidí, kteří jsou experti ve svém oboru a to bez rozdílu stylů - ač já osobně preferuji wing chun! Chápu, že je pro tebe těžké se v tom "bordelu" orientovat, ale věř, že ta námaha za to stojí! Už jsi se byl podívat jinde? Zkusil si v jinejch wing chun školách porovnat své dovednosti? Někdy to udělej a vsadím se, že už nenapíšeš: Tsui Sheung Tin - The King of Siu Nim Tau!
hmm. Nemám problém se v tom "bordelu" orientovat. Ano zkusil jsem svoje dovednosti porovnat i v jinéjch školách. To že se mu říká King jsem si nevymyslel já ale jiní...a možná i kompetentnější než jsem já.
Neznam tě a proto nevim jak bych ti po netu vysvětlil základy kung fu. Ale já myslim, že ty už dávno víš, že nestačí stát v postoji hýbat se jak zombie a říkat tomu siu nim tau! Na kung fu..., na dobré kung fu toho potřebuješ rozvíjet MNOHEM víc než jen naivně čekat na okamžik "KDY TO PŘIJDE"!!! Nic krom smrti, nemoci a blbejch zpráv za náma nepřijde! To co chceš si musíš pracně VYDŘÍT!
Aha

díky!
ALE TO SEM NEPATŘÍ!!! Chceš-li se mnou diskutovat, tak založ nové forum např. Tsui Sheung Tin - The King of Siu Nim Tau a já ti tam napíši pár postřehů a můžeš o nich meditovat!!![/quote]
Tak to prosím neokecávej, a teď konkrétně, kdo je pro tebe autorita ve WCH, karty na stůl?
Mám pocit že jsi TST neměl tu čest nikdy potkat a že jsi jen přijal něčí názor za svůj a proto je pro mě tvůj názor irelevantní, to už je jako kdybys napsal článek o moři a seděl na návsi a koukal do rybníku!

ale stejně, když už se tady pasuješ za odborníka na WCH tak nás pouč o tom co je to a co to obnáší? Tvé autority asi nedělají SLT, nebo jinak ti teda vážně nerozumím! Tak sem šoupni video WCH kde to opravdu stojí za to!
www.wingchunpraha.org