wushupetr píše:ukropcany píše:No ono je snáď trošku rozdiel sa celú dobu prezentovať, že som ten a ten a cvičím tam, alebo tu a tam písať 2x za rok a potom "no, prídi Ty za mnou"...

hlavne keď nevieš kto je kto... snáď si nemyslíš, že keby mi nejaký debo napísal, že mám prísť tam a tam, že tam fakt prídem...

za toho človeka by sa musel niekto postaviť, aby som veril viac ako to, že vie písať... kto by strácal čas s niekým, koho by som s najväčšou pravdepodobnosťou utratil do 10 sekúnd...

To je jasný, mě to jen přišlo jak ta vtipná scénka v tý hospodě. Já bych třeba nestrácel čas s někým kdo by mi tu držku rozbil, to je podle mě taky dost taktický

Jenze ja tady nevystupuju anonymne a v tom ja vidim "trochu" rozdil

Za mnou muze kdykoli, kdokoli prijit

A ja si budu muset sve obhajit, coz se na rozdil od pana anonymniho pisalka rici neda

Navic u nas ve skole je kde sparovat a pomerit ... pan pisalek neuvedl krome toho jeho silackeho prijed za mnou ty, nic konkretniho
Navic neverim, ze ma koule na to aby predvedl vic nez uz predvedl

Ja uz mu psal vickrat, aby se stavel u nas ve skole ... ja na rozdil od nej nikdy nikoho neodmitnul a v tom ja tedy rozdil vidim velikej!
Za svuj zivot jsem zavrel dost skol ... a ne vzdy to bylo u takovejch naivku jako je on

Ale chapu, ze je snadnejsi kecat nez neco ukazat
Konec koncu muze prijit na setkani a ukazat mi bodhidharmovo kung pao