Moderátor: pm
J8 jo, ale jenom když se ožerujeikob píše:Cvičíte také zui quan opilou pest? jinak zajímalo by mne jaký duvod měli ty vrutové skoky nenapadá mne nic jiného uhýbání před šípy či šipkami?
No jasně že je to tak ja řikámFWM píše:Dobre rano,
tak rekneme, ze uz vim zhruba podle teto diskuze zakladni charakteristiku soutezniho a tradicniho:-))
Mam ale jeste nejake nejasnosti. Obecne lze rict, ze asi nejrozsirenejsi styly jsou Čchen a Jang (nebo se pletu?). Jak se potom hodnoti ty sestavy ruznych druhu?-soutezi se ve stejnych kategoriich v ramci tradicniho taiji, jak psal asi Pavela, ze jo?
A jaky je rozdil mezi Changquan (Long-fist), Nanquan (Southern-fist)?
Diky
No jasně že je to tak ja řikám![]()
![]()
Taijiquan má taky svoje předepsané sestavy., jednak jednotlivých stylů a jednak kombinovanou formu kterou bytostně nesnášim ale přesto jsem se jí naučil a stejně jí nesnášim, je to ohavná splácanina. :lol
Dík za kompliment Xiexie, tobě takyxiexie píše:No jasně že je to tak ja řikám![]()
![]()
Taijiquan má taky svoje předepsané sestavy., jednak jednotlivých stylů a jednak kombinovanou formu kterou bytostně nesnášim ale přesto jsem se jí naučil a stejně jí nesnášim, je to ohavná splácanina. :lol
No na to jak ji nesnasis ti jde celkem fajn![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků