RE: evidentne se pritom jedna o ironii
tak to promiň to jsem asi stejně jako
Virgee nepochopil... nikoho jsem nenařknul, že je supidní abych přidal váhu mým argumentům, když žádný nemám. jen se mi nelíbil ten začátek, a jestli se ti líbí tenhle humor typu někomu nadávat a pak se tomu smát,
tak mě ne. to je všechno o čem jsem tu psal... nevim proč rozvádíš tuhle diskuzi o ničem, když to bylo vyřešený už jednou s Davidem, já se mu omluvil za to že jsem to nepochopil, ty chceš abych se omluvil ještě tobě? a za co nic jsem ti neudělal tak nechápu proč bych se měl omlouvat souhlasim s Virgeem a jeho posledním názorem. každej tady může mít názor, stejně jako ten co nadává do pitomců jako já co jsem napsal že nechápu tenhle typ humoru. Stejně jako ty co to pochopil hned od začátku a je nad věcí. tak jestli jsem tě předchozim příspěvkem urazil,
tak se omlouvám, , nenadával jsem ti jen mě naštval ten co napsal začátek, nepochopil jsem to.... jak jsem napsal je tady hodně lidí co přispívaj docela rozumnými názory a když někdo napíše takovou pitomost na začátku, tak to vypadá že je neporazitelnej a mistr, ale všichni se mají hodně co učit a docela napsal hezký názor na BU Bambula
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... c&start=40 to je názor a příspěvek který má hlavu a patu a je vidět, že o BU něco ví a dá se s nim diskutovat, ale o čem mám diskutovat tady? jak je to super vtip někomu nadávat do blbců a že to je k roztrhání smíchem? o čem chceš na tohle téma psát nebo si nadávat? promin, ale nejsem tady proto abych někomu nadával nebo diskutoval na tohle téma. čekám tady názory o BU jak kdo cvičí, co mu to přineslo a pod...