ghekon píše:omg![]()
decka
![]()
![]()
lubbione: Jo, je pochopitelne ze umim zapasit kdyz zapas jedna z dulezitych soucasti mma, ale nechapu cil toho dotazu.
no, smola, nerozumiem reči tvojho kmeňa...

Moderátor: pm
ukropcany píše:No lenže cica, keď sa človek smeje a nevie prečo, zvyčajne sa posiela určitému špecializovanému doktorovi...A nie je to ušné-nosné-krčné...
lubbione píše:ghekon píše:omg![]()
decka
![]()
![]()
lubbione: Jo, je pochopitelne ze umim zapasit kdyz zapas jedna z dulezitych soucasti mma, ale nechapu cil toho dotazu.
no, smola, nerozumiem reči tvojho kmeňa...
lubbione píše:Ale aby neporazilo náhodou rozu, vráťme sa k Wing Chun. Vraj ho vymyslela žena na obranu - niečo v tom zmisle - krátke a efektívne údery... ja som sa na tréningu stretla akurát tak s chlapmi, na ktorých mi takéto niečo vôbec nesedí...
Dmitry píše:Nu díky bohu - vy také máte pravidla na foruJá už myslel že tu je to běžná věc psat offtopiky.
Roza, Luen - díky za podporu, jsem tu ještě nováček.
Myslím, když admin ne vymaže ti offtopiky, já vždycky můžu založit novu temu
Dmitry píše:Bohužel zatím videa první formy (TIEU LUIN DAO) nemám
Před první formou ještě máme nulovu formu - u nás to se jmenuje BAT TU FAP.
Omluvám se, ale čínské terminologie jsem vůbec ne znám
Zatím můžeš kouknout na demo video naše ©koly:
http://www.youtube.com/watch?v=7Jr8DvrAMiY
nebo na mém blogu http://wingchun.blog.cz/0811/wing-chun-video
Dmitry píše:Nu díky bohu - vy také máte pravidla na foruJá už myslel že tu je to běžná věc psat offtopiky.
Roza, Luen - díky za podporu, jsem tu ještě nováček.
Myslím, když admin ne vymaže ti offtopiky, já vždycky můžu založit novu temu
luen píše:lubbione píše:Ale aby neporazilo náhodou rozu, vráťme sa k Wing Chun. Vraj ho vymyslela žena na obranu - niečo v tom zmisle - krátke a efektívne údery... ja som sa na tréningu stretla akurát tak s chlapmi, na ktorých mi takéto niečo vôbec nesedí...
To je klasicka povidacka, neco jako vas janosikJakepak vymyslela zena
lubbione píše:čo k tomuto dodať - muži...
graver píše:lubbione píše:čo k tomuto dodať - muži...
Aha, když chybí argumenty, tak to zkusíme přes gender![]()
Když se někdo pousměje nad tvrzením, že nějaké BU někdo "vymyslel" (ženská nebo chlap - vsjo rovno), tak je to typické mužské šovinistické prase, že? A jak bys reagovala, kdyby byl Luen ženská (čistě hypoteticky)?
lubbione píše:graver píše:lubbione píše:čo k tomuto dodať - muži...
Aha, když chybí argumenty, tak to zkusíme přes gender![]()
Když se někdo pousměje nad tvrzením, že nějaké BU někdo "vymyslel" (ženská nebo chlap - vsjo rovno), tak je to typické mužské šovinistické prase, že? A jak bys reagovala, kdyby byl Luen ženská (čistě hypoteticky)?
ja si nemyslím, že si prasa. bola by som Luenov fanúšik...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků